Şimdi Ara

Sınava hazırlanmak için çok mu geç kaldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Bankacılık ve Sigortacılık Önlisans öğrencisiyim. Okuduğum bölümün isteklerimle alakalı olmadığını farkettim ve bu yıl sınava girmek istiyorum. Dershaneye gitme gibi bir durumum yok ve şimdiden çalışmaya başlasam kazanabilir miyim? Yoğun şekilde düşünmedim ama aklımda olan bölümlerden biri Bilgisayar Mühendisliği. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle konulara sinir oluyorum. Yapabilir miyim diye sormayın. Duymak istediğiniz hayır yapamazsın dememiz mi? Biri gelir yaparsın der diğeri gelir yapamazsın der. Biri olmaz dedi diye istediğin şeyden vaz mı geçeceksin? Olup olmaması sana bağlı. Hayvan gibi çalışırsan neden olmasın çalışmazsan zaten o iş yaş. Elinden gelenin en iyisini yap olmazsa bir daha denersin sınav kaçmıyor .
  • Temelin varsa yaparsin ama galiba fazla yok anladigim kadariyla yanlis anlama zor gibi duruyor

• Böyle konulara sinir oluyorum. Yapabilir miyim diye sormayın. Duymak istediğiniz hayır yapamazsın dememiz mi? Biri gelir yaparsın der diğeri gelir yapamazsın der. Biri olmaz dedi diye istediğin şeyden vaz mı geçeceksin? Olup olmaması sana bağlı. Hayvan gibi çalışırsan neden olmasın çalışmazsan zaten o iş yaş. Elinden gelenin en iyisini yap olmazsa bir daha denersin sınav kaçmıyor .
  • Geceni gündüzüne katıp çalışırsan neden olmasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabilirsin bende senin istediğin bölümü bırak çalışacağım .

• KingMathers kullanıcısına yanıt
    Güzel bir eleştiri yapmışsın.Maksadım anlattıların gibi değil sadece farklı düşünceler duymak istedim.Haklısın.Yorumun için teşekkürler.
  • hakang3 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Gönlünüz ne istiyorsa onun için savaşın. Bırakın millet ne diyorsa desin. İnsanın en büyük düşmanı kendisidir hiçbir şeyi engel olarak görmeyin doğru olduğunu düşündüğünüz yolda devam edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.