Şimdi Ara

Okumak İçin Geç mi Kaldık?(Mühendislik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 8 Nisan 2018; 15:6:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kişisel gelişim her zaman önemlidir

Geç kalmadınız

Belki 30 yaşlarınınızda önünüze bir fırsat çıkacak ve siz mühendis olmadığınız için o fırsatı kaçıracaksınız

Risk almaya değmez, maddi probleminiz yoksa okuyun

Atlas ösymden bölümü kazananların yaşına bakabilirsiniz

• Büyük düsün 3 yılda kazanacağın 100 bin tl mi ileride çalışacağın 35 yılı kurtaracak yoksa okuyup kendini alanında geliştirip yapacağın iş mi? Yine aynı işi kuracak olsan bile o alanda uzmanlaşıp daha sağlam bir iş yapmış olursun bence. Bende 23 yasındayım bu sene kazanırsam 24 e yakın üniye başlamış olcam 28 e kadar yolu var

• Zaten ingilizce bölüm yurtdışına müh. Olarak gönderirler iyi maaşla okumaya devam et 3400 çok para değil daha fazla alırsın okuyunca

• çanakkale onsekiz martta harita mühendisliği okuyorum . sınıfta 2-3 tane 30lu yaşlarında tapu memuru abi var .ikinci öğretim olduğu için işten çıkıp geliyorlar .daha yaşın genç . okumaya değer
  • Makine mühendisiyim daha 1 senelik iş tecrübem olmamasına rağmen aldığım para 3700.
    Geç falan kalmadın, mükemmel bir karar almışsın hatta bence. Adamlar mühendislik bitiriyor ama tecrübe 0. Sen bu kadar tecrübenin yanına bir de mühendislik ünvanını koyarsan aranan adam olursun.
  • Olm iş garantin zaten varmış yaş geçse ne yazar.

Yaş, garantisi olan bir meslek için sorun değil. Senin işin hazır. Huawei büyük bir fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 25 Mart 2018; 19:28:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hem kendi mesleğin ile ilgili bir yerde çalış, hem de 2. öğretim mühendislik oku. Geç değil.
  • Lise mezunuyum. Yaşım 26, iş tecrübelerim ufak tefek, kalifiye olmayan işler. Daha önce 3 farklı üniversitede şansımı deneyip hep 1. Sınıfın sonunda bırakmıştım, bir daha okumam deyip 2 sene okul falan da okumadım sonra öylesine sınava girdim, şimdi kimsenin değer vermediği su ürünleri mühendisliğinde 2. Sınıfa devam ediyorum ve daha 2 sene var, o da en az. Yani dikişsiz biterse tecrübesiz olarak 28 yaşımda mezun olacağım. Geç olduğunu veya tamamen boşa zaman kaybettiğimi düşünmüyorum, değişik tecrübelerim oldu, ingilizce ve almanca öğrendim ve geliştirdim o yıllarda, edindiğim çevreler ve ilişkiler de cabası, okumak için hiçbir zaman geç değildir. Eğitim bu dünyadaki en iyi yatırımdır. Yaptığın hareket cesaretli, kutluyor ve kesinlikle destekliyorum. Ben daha önce elektronik müh, otomotiv müh. ve informatik bırakıp su ürünlerine devam ettiğim için mutluyum çünkü diğerleri her ne kadar ekonomik avantajlı görünse de meslek olarak bana uygun değillerdi, işini severek ve iyi yapan insan zaten kazanır ve ayrıca gerçekten mutluluğun tek kaynağı finansal zenginlik değildir. İnsanlar önce alay eder sonra kızar ve en son kabul ederler, kimseyi kafana takma, tavsiyeleri değerlendir ama seçimlerini kendin yap. Sağlıcakla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.