Şimdi Ara

Sınavda ellerim terliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Uzun zamandır el terlemesi sorunu yaşıyorum. Bu durum haliyle sınavlarda da fazlasıyla kendisini gösteriyor. Maksimum Türkçe'yi bitirene kadar kuru kalıyor. Sonra terlemeye başlıyor. Bu da beraberinde konsantrasyon kaybı, optiģin ıslanması gibi sıkıntılar yaratıyor. Acaba aranızda benimle aynı sorunu yasayıp bir çözüm yolu bulan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ..

Bir keresinde sinavda matematiktrn baslayayim dedim optik elimin tersinde kaldi isaretledigim yerler hep bozuldy anasini satiyim

Bro ben ellerimi fazla sıkmamaya sınav kagıdına da yapıstırmamaya calisiyorum ama fayda etmiyor pek cozum bulan bana da söylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazisletme -- 15 Ocak 2015; 8:23:05 >
  • Gazisletme kullanıcısına yanıt
    Fayda etmemesi doğal çünkü stresten terliyor. Emin olun 10 kişiden 8 i aynı problemi yaşıyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Fayda etmemesi doğal çünkü stresten terliyor. Emin olun 10 kişiden 8 i aynı problemi yaşıyordur.

Hocam normalde de ellerim terler otobuste giderken niyr stres yapayim da ellerim terlesin

• Aynen benim de günlük hayatta sebepsiz yere dahi terliyor.

• Stres ile ne alakasi var doktora gorunun hocam kremi falan vardir

• Balık burcu musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı terliyorum.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gazisletme kullanıcısına yanıt
    Onu bilemiyorum

Ne alakası var diyen arkadaş, zahmet edip araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 15 Ocak 2015; 15:51:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Balık burcu musunuz?

Ben koçum onla da mı alakası var mış?

• JacquesReverdi kullanıcısına yanıt
    Genelde balık burçlarında görülürmüş. Bende de vardı biri söylemişti

• Hocam normal nemlenmeden kremle vs ile gundelik bi sekilde kurtulabiliniyor.

Ama ileri boyutlarda ameliyat gerekliymis. Onun da yan etkisi %20lerde falan. Elin terlemiyo baska yerlerin terliyo o zaman da.

• Aynı sorunu bende yaşıyorum heryerde elim terler denemelerde tam bir işkencedir hiç bahsetmiyorum bile.. Çeşitli roll-on lar ile geçici tedavi edildiği söyleniyor ancak piyasadakı hiç bir krem vs bana işe yaramadı ve direk ameliyat olmaya gittim. Ancak ameliyatı riskli, bir çok riskleri var ve bunlardan korkup ameliyattan vazgeçmek zorunda kaldım. Bir ara iyontoforez yöntemini uygulamıştım ve gerçekten çok etkili olmuştu terlemeyi kesmişti ancak iyontoforez sırasında vücuda elektrik yükleniyor ve bu cidden çok daha kötü, dolayısıyla vazgeçtim şuanda terlemeye devam.. Geçmiş olsun hocam. İyontoforezi incelemek istersen:http://iyontoforezcihazi.blogspot.com.tr/2012/04/iyontoforez-cihazi-yapimi-ve-kullanimi.html

• Ameliyat eldiveni tak kardo yapcak bisey yok.saka bi yana Benim arkadas vardi onda da ayni sorun vardi ameliyat olmaktan baska cozum yok dedi ameliyat oldu ve geçti ama ameliyatinda bi sorunu oluyor.1 ay boyunca cocugun yuzu boynu elleri her yeri cok fazla terliyormus bitek bildigim ameliyatla cozum var ama ara belki bisey cikar

• Hocam aynı sorun bende de vardı, bende ki stresten ötürü oluyordu muhtemelen sende de öyledir, sorunu kendin halledemiyorsan bir psikologa falan git derim.

• Benim de aşırı soğuk olmayan neredeyse her ortamda ellerim terliyor.
  • Yukarı

• benim de terliyordu ameliyat oldum. kağıtlar elimin altında erirdi hep ah eski günler. terleme aşırıysa ameliyatı tavsiye ederim ama eğer sınavın yarısına gelene kadar terlemiyorsa ameliyata gerek yoktur. git botoks yaptır en iyisi
  • Boyle günlük idare edecek basit bi çözümü olan yok mu?

• Ohoo kardeş terleme ne kelime geçen elim yanağıma yaslı duruyordu baktım kağıt ıslanmış elimden damlayıp kağıda akıyomuş meğer benim her daim terler şu anda bile ıslak

• KLİPSLİ ETS AMELİYATI SAYESİNDE SINAVDA 3BİNİNCİ OLDUM. BENİM DE ELLERİM TERLERDİ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.