Şimdi Ara

Sınavda kurşun kalemle altını çizerek cozenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sınavda dip dibe girmeyeceğin için sıkıntı olmaz ama yan yana iken tamamen zulüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Usta adam sinirle isaretliyo resmen görmen lazım nasıl hırsla karaliyo bide en sonunda işaretledigi şıkkı insan gibi yapmıyo yani dışardan bakan amacı farklı mı acaba diye düşünür

• Katılıyorum bugünkü deneme sınavında yanımdaki şahıs kitapçıkla savaştı resmen ister istemez olumsuz etkiliyor özellikle türkçeden 40-45 dk da çıkacakken sürenin 50 dk yı geçmesi tüm tyt denemesinin kötü geçmesine sebep olabiliyor. Bence yapılacak en iyi durum erken gidip kuytu köşeden bir yer kapmak (genelde böyle yaparım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende çizerek çözmeye çalışsaydın dikkatin dağılmazdı..

• Kağıt ve kalem sesi
    Hocam evde bunu dinleyerek deneme çözmeyi dene, başlarda hafif kısarak çöz sonra kademe kademe artır bakalım belki faydalı olur bilmiyorum

m ASMRyoutube
    ASMR✏KAĞIT VE KALEM SESLERİ / Papper and Pen Sounds 📝
    https://www.youtube.com/watch?v=MJ-2rDDzNKg&app=desktop

(videoda kağıt ve kalem sesi var, altını çizmeli )

• Ben de rahatsız olurdum ama alıştım hatta artık bu tiplerdenim. Arada gerinirim, bacağımı sallarım, saçlarımı yolarım, derin derin nefes alırım, çat çat sırayla oynarım. Pişman da değilim bu hareketler beni rahatlatıyor. Ne deseniz haklısınız ama karışma hakkına sahip değilsiniz maalesef. Alışmak zorundasınız bir şekilde.

Özellikle türkçeye 30-35 dk ayırmam zorunda kaldığımda çok stres basıyor takır tukur çözüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF908E87 -- 14 Mart 2020; 1:10:7 >
  • Bunun bir ileri seviyesi sesli okuyarak soru çözen insandır . Üniversite sınavında zor ama ehliyet sınavında başınıza gelebilir , benim geldi.
  • Hocam özellikle bunların hırçın tipleri var ağzına çakasın geliyor resmen. Sanki denemeyle savaşa girmiş. Bastıra bastıra çiziyor her şeyi sonra adeta parçalarcasına şık işaretliyor ardından diğer şıkları eliyor tak tak tak tak. Şu an bile kanser oldum. Belli başlı 1-2 cümle çizenler sorun değil

• Kitapcik yaninizdami ayt

• Kusura bakmayın da ota boka bahane arıyorsunuz bence. Sınav anında böyle birisiyle denk gelmeniz oldukça yüksek. Ne yani sınavdan başarısız çıkarsanız suçu elemana mı atacaksınız ? Kaç tane denemeye giriyorsunuz bunlara kendinizi alıştırın. Biraz sert olmuş olabilir özür dilerim bizim sınıfta da her gün buna şikayet ediyorlar çıldırmak üzereyim artık
  • iyiki benimle girmemişsin sınava epey söverdin karnımın gurultusu sınıfta yankılanıyo sesi bastırmak için sayfaları çeviriyorum sırayı oynatıyorum ama nafile
  • Öyle zıkkım insanlar var ki çıldırtıyorlar. Ya ben soruyu okumadan önce ilk başta sorudaki her şeyin altını çizen mallar gördüm. Kafalarının içi saman dolu pemezenkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouninboun -- 14 Mart 2020; 21:2:27 >
  • DrDex kullanıcısına yanıt
    adamsınız teşekkür ederim
  • bana hırçın tıpı gelmış hocam aynı anlattığın gıbı harfı harfına bak sık elerken bı gerınıyo tak dıye cızıyo ses gelıyo sık elerken
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın alışmaya calısacagım tonla denemeye girdim altını cızen gördüm ama böylesini görmemiştim hşç ikaz bakışıda attım fakat tınlamadı alısıcaz artık yavaş yavaş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.