Şimdi Ara

Sınavda kurşun kalemle altını çizerek cozenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya todere girdim ve bunu en yakın arkadaşım yanımda yapiyo aminaakogucam delirdim sınavda sesimi çıkarmadım kalbi kırılmasın diye 30 dkda bitirecegim Türkçeyi 57 dkda bitirdim ve sınav boyunca odaklanamadim 17 mat işaretledim sinirden kuduruyorum 150 bin gelecek valla kafayı yicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kusura bakmayın da ota boka bahane arıyorsunuz bence. Sınav anında böyle birisiyle denk gelmeniz oldukça yüksek. Ne yani sınavdan başarısız çıkarsanız suçu elemana mı atacaksınız ? Kaç tane denemeye giriyorsunuz bunlara kendinizi alıştırın. Biraz sert olmuş olabilir özür dilerim bizim sınıfta da her gün buna şikayet ediyorlar çıldırmak üzereyim artık
  • Cevabı isaretlerken bastırarak isaretliyo yapamadım ya bu yksde başıma gelirse ne yapicam

• Ben ayağımı sallıyorum sınavda istemsiz. Denk gelen varsa özür dilerim burun çekme de oluyor

• Öyle bir ihtimale kendinizi hazırlayın bence. Koca sınıfta illa öyle tipler olur hele de o sınavın heyecanıyla

• Hocam sinir edici bir durum ama bu duruma kendinizi alıştırmaya çalışın. Sonuçta sınav esnasında insanların hareketlerine karışma gibi bir hakkınız yok. Evde çözdüğünüz denemelerde belki arka fona ufak bir ses açıp öyle çözmeyi deneyebilirsiniz abartmadan.
  • Acaba faydası olur mu hocam çünkü bu baya eleme durumu resmen duman oldum sınavda bütün sinifimdakiler en kötü 28 mat işaretlemiş yarın ayy olcak aytyle kapatmam imkansız gibi arayı bu tytyle

• Hocam işe yarayabilir denemekte fayda var. Bu arada takmayın bu kadar, sonuçta gerçek sınav değil. Siz bu sınavda sizi engelleyen şeyin ne olduğunu biliyorsunuz, sonuçlar açıklanınca eksiklerinizi öğrenip kapatın yeter. Diğerleri sizi ilgilendirmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay Bir Ygs Sorusu.
    11 yıl önce açıldı
    çok zor geometri sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de karnım gurulduyor. Sınavda karnı guruldayanlar adına hepinizden özür diliyorum elimden hiçbir şey gelmiyor üzgünüm :(

• Sağolun dostum

• Rica ederim hocam, iyi çalışmalar dilerim.
  • Ben anlamadım kurşun kalemle altını çizmek nasil rahatsiz ediyor sizi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapcigi olan varmi

• Hocam beni de sınav boyunca derin derin nefes alıp veren tipler deli ediyor. Hadi sesi geçtim salsan herif beni bile içine çekcek. Her denemeden önce dua ediyorum artık denk gelmesinler diye.

• Topuklu giyen hocalarda var o yüzden her sese kulak asmamak lazım. Yıllardır sınava giriyorum. Hele bir sınavda hoca kitapçığı biraz geç vermişti ve erken almıştı.

• Sınavda dağıttıkları kurşun kalemle istemsiz olarak hışırtı sesi çıkıyor. Sese alışman gerek

• Ben bilerek yapanlara hakkımı haram ediyorum içim rahatlıyor.

• kurşun kalem vakasına ilk defa bende bugün denk geldim tilt oldum vallahi deneme çözerken yanımda kurşun kalem sesi açıp çözücem yoksa haziranda gg :DD
  • Kanka bende bende deliricektim lan adam herşeyi çiziyor altını turkcedeyim bı soruyu 3 kere okuyorum normalde yarısında cevabini bulurdum bisuler oluşurdu her soru 3 4 kez okuyom alismamiz lazım

• Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    Hışir hışır ses çıkıyor dostum ister istemez paragraf okuyorsun adam yanında kalemle fantezi yaşıyor resmen

• Tam tersi durum bende olmuştu özdebirde. Denemeden önce boş bir sıraya geçtim yanımdaki altını çizme olur mu demişti ben de çizmedim ama çizmeden de birşey anlayamadım ve sinir küpü olarak çıktım denemeden. Çok sesli çizilmediği taktirde sorun değil bence yumuşak uç kullanınca pek fark edilmiyor örneğin tombow 2b

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.