< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Benim de karnım gurulduyor. Sınavda karnı guruldayanlar adına hepinizden özür diliyorum elimden hiçbir şey gelmiyor üzgünüm :(
|
Ben ayağımı sallıyorum sınavda istemsiz. Denk gelen varsa özür dilerim burun çekme de oluyor
|
Kusura bakmayın da ota boka bahane arıyorsunuz bence. Sınav anında böyle birisiyle denk gelmeniz oldukça yüksek. Ne yani sınavdan başarısız çıkarsanız suçu elemana mı atacaksınız ? Kaç tane denemeye giriyorsunuz bunlara kendinizi alıştırın. Biraz sert olmuş olabilir özür dilerim bizim sınıfta da her gün buna şikayet ediyorlar çıldırmak üzereyim artık
|
Topuklu giyen hocalarda var o yüzden her sese kulak asmamak lazım. Yıllardır sınava giriyorum. Hele bir sınavda hoca kitapçığı biraz geç vermişti ve erken almıştı.
|
Hocam sinir edici bir durum ama bu duruma kendinizi alıştırmaya çalışın. Sonuçta sınav esnasında insanların hareketlerine karışma gibi bir hakkınız yok. Evde çözdüğünüz denemelerde belki arka fona ufak bir ses açıp öyle çözmeyi deneyebilirsiniz abartmadan.
|
Hocam beni de sınav boyunca derin derin nefes alıp veren tipler deli ediyor. Hadi sesi geçtim salsan herif beni bile içine çekcek. Her denemeden önce dua ediyorum artık denk gelmesinler diye.
|
Hışir hışır ses çıkıyor dostum ister istemez paragraf okuyorsun adam yanında kalemle fantezi yaşıyor resmen
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |