Şimdi Ara

tyt mat konuları tam oturmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler eyüp vdd 3d sb gidiyorum ama sanki konular tam oturmuyor mantıklı şekilli gelince yapıyorum ama normal sorularda mal mal baktığım oluyor sanki bir şeyler eksik tüm sorular yorum olduğundan eyüp de yoruma dayalı anlattığından konunun temeli eksik mi kalıyor kafayı yiyeceğim amk 3d sb nin ilk testlerinde 12 sorudan 2 3 yanlış çıkardı sonra faktoriyele geldim 6 yanlış çıkmaya başladı garip bir durum 345 mi alsam diyorum ama yetişmeyecek tonla kaynak olacak veya acaba ben mi oturmadığını zannediyorum. sadece bir kitap git deniliyor vdd den gitsem adam konunun anlatımı için 3 soru koymuş hepsi yorum gerektiriyor bu adam normal soru geldiğinde nasıl çözecek bilmiyorum kafam çok karıştı. eyüpten konu anlatımı yapayım zaten vdd nin hepsini çözüyor ben de onunla çözerim sonra 345 ve 3d sb çözerim 1 ayda böyle ilk 12 konu biter gibi ama çok mu uğraşıyor olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mügenmügen123 -- 21 Eylül 2023; 10:32:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• mügenmügen123 M kullanıcısına yanıt
    Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sizde de mi aynı sorun var

• Kendini sadece vddye kosullandirma, başka kanallardan da soru çözümü izle bence daha klasik soru görmek istiyorsan(isteğin bu yönde gibi)

• Hocam bunun tek yolu denemeyi zamana yayarak bol bol çözmek. Tyt mat konularını öğren, yeterli temelin olsun, tam olarak öğrenmek zor ayt gibi değil ama deneme attıkça oturur

• abi bıyıklı konu anlatımı ve soru çözümü sonra vdd nin konu anlatımı testleri kendim sonra eyüp beceri temelli dinlerim en son 3d sb yi çözerim sanırım. hem eyübün mantığını almak hem bıyıklıdan tüm soruların temelini öğrenmek en az amelelikle böyle gerçekleşir gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mügenmügen123 M kullanıcısına yanıt

hocam 2 tane konu anlatımından gitmenin anlamı yok gibi. ben de seninle aynı sorunu yaşıyorum 3d vdd+ 3d sbde. zamanla oturur yanlışlarının çıkması iyi çözümlerini izleyip kapatacaksın eksiklerini

• soruyu önce kendin deniceksin gerekirse 4 5dk sonra hocadan izliceksin bu şekil daha akılda kalıcı,eyüp hocanın eski tyt playlisti soru çeşitliliği ve eski nesil soru üzerinden konu öğretme açısından BENCE daha iyiydi ama vdd de doğru açıdan bakarsan gayet yeterli.Soru bankasında patladığın konular olması çok normal,konuyu tekte iyi seviyeye getirmek ilk defa görüyorsan konuyu zor.Video çözümden izleyebilirsin yapamadığın soruları,onları da eyüp hoca anlatıyor geçen sene bana 3dtytnin video çözümleri çok şey katmıştı hoca soruyu anlatırken başka şeylerden de bahsediyodu çok iyi oluyodu

• soru üzerinde uğraşmak + bol deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara parçası -- 21 Eylül 2023; 13:50:48 >
  • Tyt matematik birikime baglı. 10 ay calisarak bir yere kadar gelirsin.

• isoz0 İ kullanıcısına yanıt

tamamdır arkadaş o zaman eyüp konu anlatımını boşvereyim bıyıklıyı dinler vdd 3d sb çözerim yapamadıklarımı zaten eyüpten dinleyecem hem onun yorum hem bıyıklının temeli geçer bana (gizli up)

• bence ulkenin yuzde doksanı şurada çok büyük bir yanlış yapıyor. sanki bir konuyu öğrenme aşaması sadece konu anlatım videosu izlemekten ibaretmiş gibi davraniliyor. soru bankasında aşırı feci şekilde cuvallamadigin sürece baktın olmuyor mu adamakilli soru cozumunu dinle sorudan bir seyler ogrenmeye calis. konu anlatım videolarinda kaybolma. yorum mevzusu da surekli videoları izleyerek değil biraz da kendin dusunerek zamanla gelistirebilecegin bir şey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.