ya beyler eyüp vdd 3d sb gidiyorum ama sanki konular tam oturmuyor mantıklı şekilli gelince yapıyorum ama normal sorularda mal mal baktığım oluyor sanki bir şeyler eksik tüm sorular yorum olduğundan eyüp de yoruma dayalı anlattığından konunun temeli eksik mi kalıyor kafayı yiyeceğim amk 3d sb nin ilk testlerinde 12 sorudan 2 3 yanlış çıkardı sonra faktoriyele geldim 6 yanlış çıkmaya başladı garip bir durum 345 mi alsam diyorum ama yetişmeyecek tonla kaynak olacak veya acaba ben mi oturmadığını zannediyorum. sadece bir kitap git deniliyor vdd den gitsem adam konunun anlatımı için 3 soru koymuş hepsi yorum gerektiriyor bu adam normal soru geldiğinde nasıl çözecek bilmiyorum kafam çok karıştı. eyüpten konu anlatımı yapayım zaten vdd nin hepsini çözüyor ben de onunla çözerim sonra 345 ve 3d sb çözerim 1 ayda böyle ilk 12 konu biter gibi ama çok mu uğraşıyor olurum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mügenmügen123 -- 21 Eylül 2023; 10:32:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim