Şimdi Ara

Sınavda parkı biraz zor yaptım geçermiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün direksiyon sınavında baya iyiydim hiç bir hata yapmadım sadece parkı biraz sıkıntılı yaptım 2 hamlede yapamadım parkı biraz düzeltmem gerekti arabayı ama düzgün park ettim tekrardan aracı.Sizce geçermiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP

• Bilen yokmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kafaavcisi

Merhaba arkadaşlar bugün direksiyon sınavında baya iyiydim hiç bir hata yapmadım sadece parkı biraz sıkıntılı yaptım 2 hamlede yapamadım parkı biraz düzeltmem gerekti arabayı ama düzgün park ettim tekrardan aracı.Sizce geçermiyim ?

İndirmediyseler ve dubaya falan çarpmadıysan %98 geçersin. Gerisi komisyonun insiyatifine kalmış bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

Merhaba arkadaşlar bugün direksiyon sınavında baya iyiydim hiç bir hata yapmadım sadece parkı biraz sıkıntılı yaptım 2 hamlede yapamadım parkı biraz düzeltmem gerekti arabayı ama düzgün park ettim tekrardan aracı.Sizce geçermiyim ?

İndirmediyseler ve dubaya falan çarpmadıysan %98 geçersin. Gerisi komisyonun insiyatifine kalmış bişey.

Sağolun hocam cevap için
    İndirmediler dubayada çarpmadım sadece biraz zorlandım arabayı toparlamam gerekti

• quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam cevap için
    İndirmediler dubayada çarpmadım sadece biraz zorlandım arabayı toparlamam gerekti

sonuç ne oldu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam cevap için

sonuç ne oldu?

Geçtim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi hayırlı olsun.

• sınavda herkes sıraya girip teker teker parkediyordu ilk ben parkettim başkasınada bakmadıydım mantığı anlamadığımdan 3. seferde parkettim ki dubalar arasına parketmemiştim hiç adamlar seslerini çıkarmadılar sınav sonunda hocam sağolsun kaldırımın orada duba vardı hocam burada parkettirelim bide zamanımız var dedi onda tekte yaptım sinyal verme konusunda da özürlüydüm ama adamlar geçirmişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 17 Şubat 2015; 1:16:53 >
  • Ben parkuru tamamladığım halde geçemedim stop bile ettirmedim fakat, başka yerden döndürdüler parkur dışı araç yavaş geliyordu karşıdan bende yavaşladım yandaki komisyon heyecanlandı korktu aniden bastı frene stop etti araç.Soforun işine karışmıcaksın arkadaşım ben hesaplıyorum onu zaten hızım düşük + ışıkta durucaz.Şans işi işte para için bırakıyorlar genelde.
  • @Ramiske Sağolun hocam
    @Fusion. Bende parktan çekiniyordum ama son anda toparladım allaha şükür.
    @Mekolibs Sıkma canını hocam ikinciye geçersin inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansar Salvo Hastası -- 17 Şubat 2015; 22:36:16 >
  • Umarım geçmişsindir kazasız belasız kullanırsın umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Umarım geçmişsindir kazasız belasız kullanırsın umarım.

Geçtim hocam çok sağolun
    Darısı diğer arkadaşlara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.