Şimdi Ara

SINAVDA YAŞADIĞINIZ AKSİLİKLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli gibi midem bulandi tytye metpamid icip girdim baya kesiyor aklinizda bulunsun. O sabah sadece toz ilac, bir hap, cay, kahve ve su tuketip girdim. Heyecandan tuvaletleri falan karistirdim. Neyse bi sekilde basladi tyt cam kenarindayim cam acik deli gibi ruzgar var ugultudan sorulari anlayamiyorum. Kalkip kapatmayi yemiyor gozetmeden de hic benim ordan gecmiyo. Kapsonu kafama gecirip cozdum bok gibi gecti sinav yetistiremedim. Eve geldim biraz uzandim dedim yarin da böyle yaparsan s*ctin. Kütüphaneye gittim 3 gibi. Kapanana kadar deli gibi sistemler modern fizik organik integral falan calistim. Biraz icimi rahatlattim. Ayt daha rahatti süre sikintisi yoktu.

Sonuc: tyt 30k ayt 19k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layco41

Tyt kac k

51k

tr 33
    mat 17
    fen 18
    sosyal 18

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuda bir tüm geleceğinin şu 2 saatte böyle aksilikler yüzünden bok oldugunu görebiliyoruz ben böyle adaletin...
  • ben sayfa atlamistim sinavda..kac tane denemeye girdim kim bilir belki 30 helki 40 hicbirinde yasamadim bunu ama aytde sayfa atladim ve soru gitti

• Aşırı panik. Bir insan aynı soruyu 2 defa çözmeyi nasıl başarır.

• Sınavda yasamadim öncesinde yaşadım. Uyuyamadim arkadaş gece 4 te kalkıp bir daha uyuyamadım, kivrandim yatakta resmen.

• Sınavda tuvaletim geldi... En büyük korkularımdan biriydi

Bence çözümü ya bir yetişkin bezi bağlayıp kot pantalon giyin ya da direk kot giyin böyle bi durumda hiç düşünmeyin salın

ben salamadım ve tyt de batırdım ama Allaha şükür ayt de çektim ve istediğim yerlerden birindeyim

sınavdan önce sıvı alımını çok yüksek tutmayın ve sınav anında yaşadığınız tuvalet hissinin strese heyecana bağlı olduğunu unutmayın

Ufak bir miktar bırakırsanız gerisi kesilecektir..
  • SInav anında sınıf sıcak oldugu icin aşırı terlemem saçlarim ve alnım terliyor gerçi hep ve terli saçımdan 1 damlanın yağmur damlası gibi tık diye optigin üstüne düsmesi ıslandı bildigin sildim elimle cok hafifce asiri korku ve stres yaratti hic düzgün oturmadim kafam geride kitapcik önde sorulari cok degisik aciyla cözdüm xd

• Ayt de burnum kanamaya başladı 45 dk kala bastım peçeteyi ağzımdan nefes ala ala dudaklarım kurudu bir yandan midem bulanıyor bir yandan su içmek zorunda kalıyorum bir yandan stres kan vahşet peçeteler derken izin verdikleri ilk an çıktım

• Dereceiçinomuzomuza D kullanıcısına yanıt
    aynı sıralamayla kalmışız hemen hemen benim hedef 5 bin umarım yaparız benim de temel var ama yarım yamalak çalışmıştım

• Sınav öncesi trigonometriden en az 40-50 test çözmüşümdür sınav anı nasıl bir hataya düştüysem aytde iki soruyu yanlış yapmışım sırf bu yüzden artık ne kadar çalışırsam çalışayım hiçbir konuya güvenemiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah kalkıp güneşi selamlayamadim sınav bu yüzden kötü geçti:(

• mezunablanis M kullanıcısına yanıt
    5bin yaparsınız hatta sağlam bir çalışma ile 1k da yaparsınız ama ilk 100 ben yapabilirmiyim bilmiyorum Koç tıp gelse kurban keserim her sene okul bitene kadar ayriyetten o bursu da almam Koç tıp gelsin yeter

Sizce ayt fen fullemek için palmeler yeterli olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: oktoberfest

En kotusu benim basima gelmistir herhalde.

Tyt'den 2-3 gun once internette takilirken bir dizinin jenerik muzigine denk geldim(Dizi adini ozellikle soylemiyorum).Dinledigim saniyeden itibaren artik stresten midir bilmiyorum beynimden gitmedi sarki.Surekli icimden bu sarkiyi mirildaniyorum yasayanlar bilir.Ilk basta cok onemsemedim ama hafiften de tirsmaya basladım.Erstesi gun hocama anlattim sacmalama o sinav basladiginda aklina bile gelmez takilma dedi.Tamam dedim hayirlisi ama lanet sarki da gitmiyor aklimdan.Neyse sinav sabahi geldi.Sinifa girme sinav kagidini kodlama falan derken sinav basladi , gecer diye umdugum mirildanma ise zirveye ulastı. Onumde yarim sayfalik paragraf sorularini da gorunce dedim aha sçtık.Hemen en iyi yaptigim fene gectim ondan sonra da sosyali yaptim bir yandan da aklimda sarki calmaya devam ediyor hatta o sarkiyi susturmak icin agizimla baska sarki mirildaniyorum sinav esnasinda rezillik resmen.En sona da turkceyle matematik kaldi bir turkceden bir matematikten coze coze bitirdim sinavi.Fakat bunca aksiyona ragmen tyt de belki de yapabilecegimin en iyisini yaptim 7k ile. Boyle bktan bir sebepten dolayı mezuna kalsaydim cok koyardı herhalde.

Bu sene sınava girecdklere tavsiyem, sinava bir hafta kala internetle olan tum baglantinizi koparin.Hatta gerekirse kulak tikaciyla falan dolaşın radyo bile dinlemeyin.Hele sarkı dinlemek asla.Dediklerim dalga gibi gelebilir ama cok ciddiyim basina gelmeyen bilemez.
    Kurtlar Vadisi’ miydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonthor

Kurtlar Vadisi’ miydi ?

Alıntıları Göster
    Değildi hocam ne siz sorun ne ben söyleyeyim sizin de aklınıza takılır sonra öyle lanet bir müzik

• Dereceiçinomuzomuza D kullanıcısına yanıt
    ilk 100 bence çalışmadan sonra biraz da şans işi ama neden olmasın ? gayet olur umarım ulaşırız hedeflerimize

• Sınavın 10.15 de başladığını unutdum 12.00 da 15 dakka kaldığını sanıp boş kalan 25 soruyu görünce aklımdan geçen 1 sene, boku yediğimi düşünmem, ellerimin titremesi ve o 15 dakkada heyecandan stresden 6 soru işaretleyip hocanın son 15 dakka diye uyardığında aynı şeyleri tekrar düşünmem ve aytye boktan bi kafayla girmem. Bu yaşadığımı bizimkilere söylemedim inanmazlar diye anasını satim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalan Söylemeyen Adam -- 15 Eylül 2018; 23:28:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.