Şimdi Ara

SINAVDA YAŞADIĞINIZ AKSİLİKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sınavda yaşadığınız aksilikleri anlatır mısıniz ? Bir de yapabildiyseniz nasil üstesinden geldiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• En kotusu benim basima gelmistir herhalde.

Tyt'den 2-3 gun once internette takilirken bir dizinin jenerik muzigine denk geldim(Dizi adini ozellikle soylemiyorum).Dinledigim saniyeden itibaren artik stresten midir bilmiyorum beynimden gitmedi sarki.Surekli icimden bu sarkiyi mirildaniyorum yasayanlar bilir.Ilk basta cok onemsemedim ama hafiften de tirsmaya basladım.Erstesi gun hocama anlattim sacmalama o sinav basladiginda aklina bile gelmez takilma dedi.Tamam dedim hayirlisi ama lanet sarki da gitmiyor aklimdan.Neyse sinav sabahi geldi.Sinifa girme sinav kagidini kodlama falan derken sinav basladi , gecer diye umdugum mirildanma ise zirveye ulastı. Onumde yarim sayfalik paragraf sorularini da gorunce dedim aha sçtık.Hemen en iyi yaptigim fene gectim ondan sonra da sosyali yaptim bir yandan da aklimda sarki calmaya devam ediyor hatta o sarkiyi susturmak icin agizimla baska sarki mirildaniyorum sinav esnasinda rezillik resmen.En sona da turkceyle matematik kaldi bir turkceden bir matematikten coze coze bitirdim sinavi.Fakat bunca aksiyona ragmen tyt de belki de yapabilecegimin en iyisini yaptim 7k ile. Boyle bktan bir sebepten dolayı mezuna kalsaydim cok koyardı herhalde.

Bu sene sınava girecdklere tavsiyem, sinava bir hafta kala internetle olan tum baglantinizi koparin.Hatta gerekirse kulak tikaciyla falan dolaşın radyo bile dinlemeyin.Hele sarkı dinlemek asla.Dediklerim dalga gibi gelebilir ama cok ciddiyim basina gelmeyen bilemez.
    Deli gibi midem bulandi tytye metpamid icip girdim baya kesiyor aklinizda bulunsun. O sabah sadece toz ilac, bir hap, cay, kahve ve su tuketip girdim. Heyecandan tuvaletleri falan karistirdim. Neyse bi sekilde basladi tyt cam kenarindayim cam acik deli gibi ruzgar var ugultudan sorulari anlayamiyorum. Kalkip kapatmayi yemiyor gozetmeden de hic benim ordan gecmiyo. Kapsonu kafama gecirip cozdum bok gibi gecti sinav yetistiremedim. Eve geldim biraz uzandim dedim yarin da böyle yaparsan s*ctin. Kütüphaneye gittim 3 gibi. Kapanana kadar deli gibi sistemler modern fizik organik integral falan calistim. Biraz icimi rahatlattim. Ayt daha rahatti süre sikintisi yoktu.

Sonuc: tyt 30k ayt 19k
  • up

• sınava girmem başlı basına aksilik üstesinden gelemedim
  • Sinav oncesi gece uyuyamama sinav sabahi kusma sinav suresince mide yanmasi (tyt) ustesinden gelemedim ayt de fena tuvaletim geldi onda da ustesinden gelememisim bir suru dikkat hatam vardi sinavda ,siz siz olun stres yapmayin degmez hayirlisi olsun de onune bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gozlugumu unuttum. Saati zar zor seciyordum. Ustesinden gelemedim

• Tyt öncesi midem bulanmıştı biraz, pek bir şey yiyememiştim bir de yanlışlıkla kızlar tuvaletine girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kotusu benim basima gelmistir herhalde.

Tyt'den 2-3 gun once internette takilirken bir dizinin jenerik muzigine denk geldim(Dizi adini ozellikle soylemiyorum).Dinledigim saniyeden itibaren artik stresten midir bilmiyorum beynimden gitmedi sarki.Surekli icimden bu sarkiyi mirildaniyorum yasayanlar bilir.Ilk basta cok onemsemedim ama hafiften de tirsmaya basladım.Erstesi gun hocama anlattim sacmalama o sinav basladiginda aklina bile gelmez takilma dedi.Tamam dedim hayirlisi ama lanet sarki da gitmiyor aklimdan.Neyse sinav sabahi geldi.Sinifa girme sinav kagidini kodlama falan derken sinav basladi , gecer diye umdugum mirildanma ise zirveye ulastı. Onumde yarim sayfalik paragraf sorularini da gorunce dedim aha sçtık.Hemen en iyi yaptigim fene gectim ondan sonra da sosyali yaptim bir yandan da aklimda sarki calmaya devam ediyor hatta o sarkiyi susturmak icin agizimla baska sarki mirildaniyorum sinav esnasinda rezillik resmen.En sona da turkceyle matematik kaldi bir turkceden bir matematikten coze coze bitirdim sinavi.Fakat bunca aksiyona ragmen tyt de belki de yapabilecegimin en iyisini yaptim 7k ile. Boyle bktan bir sebepten dolayı mezuna kalsaydim cok koyardı herhalde.

Bu sene sınava girecdklere tavsiyem, sinava bir hafta kala internetle olan tum baglantinizi koparin.Hatta gerekirse kulak tikaciyla falan dolaşın radyo bile dinlemeyin.Hele sarkı dinlemek asla.Dediklerim dalga gibi gelebilir ama cok ciddiyim basina gelmeyen bilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktoberfest -- 15 Eylül 2018; 23:6:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav dönemi keşkeleriniz
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grip olmuştum 3-4 gün önce ve sınavda da devam etti burnumu çekince dikkat dağılıyordu odaklanamıyordum vs sonuç mezun ama koymadı çünkü çalışmadan sadece temele güvenerek girdim grip baya etkiledi tyt de ayt de fazla etkilemedi de çalışmayan adam tyt yapar ayt yapamaz sonuç 40k diyelim mezunum bu sene çalışıp Koç tıp yapmak var kafamda

• Gözüm enfeksiyon kapmıştı , ışığa bakamıyordum sınav binasına kadar güneş gözlüğüyle gittim sınav da pek iyi geçmedi daha iyi yapabilirdim

• Geçen sene ygsde elim ayağıma dolaştı bu sene yavaş çözeyim deyip süreyi yetiştiremedim.

• Sinavda midem yarim saat bulandi neredeyse kusacak gibi hissediyordum ama sadece sinavda oldu

• oktoberfest O kullanıcısına yanıt
    en korktuğum şey

• Tytde sinek dadandı 5 dakika felsefe sorularımı ve birkaç türkçe sorusunu tam dikkatle çözemedim ...

• Sınava gireceğim yerin 65 km uzakta çıkması mecburen servisle gitmem ve servisin kaza yapması

Ve babamın ordan 50 puan gitti diye espri yapması

Neler olmuştu lan xd

• Saul.Goodman kullanıcısına yanıt
    Sonuc ne hocam :D

• Saul.Goodman kullanıcısına yanıt
    peki yetiştiniz mi

• Layco41 L kullanıcısına yanıt
    anadolu hukuk girdim hocam :D
  • tyt için okula giderken, hayatımda hiç babamla kavga etmemişimdir, ağız burun birbirimize girdik. annem çok zor ayırdı bizi. okulun bahçesine girip ağlamıştım sinirimi atmak için. sonra sınava girdim. bence olumlu etkiledi, çok rahat girmiştim sınava çünkü.

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    yetişmiştik çok şükür :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.