< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
sınava girmem başlı basına aksilik üstesinden gelemedim
|
En kotusu benim basima gelmistir herhalde.
Tyt'den 2-3 gun once internette takilirken bir dizinin jenerik muzigine denk geldim(Dizi adini ozellikle soylemiyorum).Dinledigim saniyeden itibaren artik stresten midir bilmiyorum beynimden gitmedi sarki.Surekli icimden bu sarkiyi mirildaniyorum yasayanlar bilir.Ilk basta cok onemsemedim ama hafiften de tirsmaya basladım.Erstesi gun hocama anlattim sacmalama o sinav basladiginda aklina bile gelmez takilma dedi.Tamam dedim hayirlisi ama lanet sarki da gitmiyor aklimdan.Neyse sinav sabahi geldi.Sinifa girme sinav kagidini kodlama falan derken sinav basladi , gecer diye umdugum mirildanma ise zirveye ulastı. Onumde yarim sayfalik paragraf sorularini da gorunce dedim aha sçtık.Hemen en iyi yaptigim fene gectim ondan sonra da sosyali yaptim bir yandan da aklimda sarki calmaya devam ediyor hatta o sarkiyi susturmak icin agizimla baska sarki mirildaniyorum sinav esnasinda rezillik resmen.En sona da turkceyle matematik kaldi bir turkceden bir matematikten coze coze bitirdim sinavi.Fakat bunca aksiyona ragmen tyt de belki de yapabilecegimin en iyisini yaptim 7k ile. Boyle bktan bir sebepten dolayı mezuna kalsaydim cok koyardı herhalde. Bu sene sınava girecdklere tavsiyem, sinava bir hafta kala internetle olan tum baglantinizi koparin.Hatta gerekirse kulak tikaciyla falan dolaşın radyo bile dinlemeyin.Hele sarkı dinlemek asla.Dediklerim dalga gibi gelebilir ama cok ciddiyim basina gelmeyen bilemez. |
Geçen sene ygsde elim ayağıma dolaştı bu sene yavaş çözeyim deyip süreyi yetiştiremedim.
|
Aşırı panik. Bir insan aynı soruyu 2 defa çözmeyi nasıl başarır.
|
Tytde sinek dadandı 5 dakika felsefe sorularımı ve birkaç türkçe sorusunu tam dikkatle çözemedim ...
|
Deli gibi midem bulandi tytye metpamid icip girdim baya kesiyor aklinizda bulunsun. O sabah sadece toz ilac, bir hap, cay, kahve ve su tuketip girdim. Heyecandan tuvaletleri falan karistirdim. Neyse bi sekilde basladi tyt cam kenarindayim cam acik deli gibi ruzgar var ugultudan sorulari anlayamiyorum. Kalkip kapatmayi yemiyor gozetmeden de hic benim ordan gecmiyo. Kapsonu kafama gecirip cozdum bok gibi gecti sinav yetistiremedim. Eve geldim biraz uzandim dedim yarin da böyle yaparsan s*ctin. Kütüphaneye gittim 3 gibi. Kapanana kadar deli gibi sistemler modern fizik organik integral falan calistim. Biraz icimi rahatlattim. Ayt daha rahatti süre sikintisi yoktu.
Sonuc: tyt 30k ayt 19k |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktoberfest -- 15 Eylül 2018; 23:6:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|