Şimdi Ara

SINAVDA YAŞADIĞINIZ AKSİLİKLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam felsefede insan kendi nefesinden bile rahatsız olur, o sorulara dikkatle yaklaşamam
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Ben de dikkatle yaklaşamadım mezunum hocam . D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çişim geldi
  • ayt de süreyi yanlış hesapladım. "15 dk kaldı daha matematiğin yarısı duruyor" diye korkunç telaş yaptım. geometriye dokunamadım doğru düzgün. sonra aslında yarım saat daha olduğunu gördüm. tabii o panikle geri döndüm, türev sorularını bile yapamadım. analitiğe baktım azıcık sadece. leş bir durumdu. kulaklarım uğuldamıştı o panikle
  • Biyolojide bildiğim bir soru o an aklıma gelmemişti gözlerim doldu bulanık görmeye başladım ağlamamak için kendimi tutmakla uğraştım. Sulugöz biri değilim ama sınav anı duygusallığı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayt de 20 dk kaldı sandım meğer 1 saat 20 dk varmış fjdjdjhd

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-618251501

Bu mesaj silindi.
    O da değil hocam sormayın bence kendi iyiliğiniz için Çok isterseniz size özel mesajdan söylerim.

• Yalan Söylemeyen Adam kullanıcısına yanıt
    Nick-entry uyumu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karın gurultusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene halamlar götürecekti beni ygs ye onlarda kalmıştım. Tabi ben ömrüm hayatım boyunca sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapmam ancak acıktığımda yerdim. O günün sabahıda sofrada börek, domates, peynir, zeytin yemiştim. Evden çıkmadan karnım şişti tuvalete gidiyorum tık yok. Herneyse atladık arabaya sınav binasının önüne geldik yok geçmedi. İçimde bir şey şişmiş patlayacak gibi herneyse okulun önünde özel bir hastane vardı bir koşu gittim tuvaletine girdim ordada tık yok. Psikolojik felan dediler ama ben bildiğin o şişliği hissediyordum. Neyse sınav binasına girdim sınav başlamadan tuvalete uğradım ordada tık yok. Allah tan sınavda türkçede 3 4. sorulardan sonra kayboldu o his. Siz siz olun sakın ha börekli felan ağır kahvaltı yapmayın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.