Şimdi Ara

SINAVDAN ÖNCE ÇOK ÖNEMLİ DALGA SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet abiler ablalar. Kalın yaydan inceye veya inceden kalına geçme mevzusunu bilirsiniz. Hız artar azalır genlik artar azalır vb. Ve bu konuda genlikle ilgili benim ve büyük ihtimalle çoğumuzun bildiği özellik " Gelen atmanın genliği > yansıyan ve iletilen atma, iletilen ve yansıyan arasında bi bağlantı kurulamaz." şeklinde. Ama MEB kitabında kalın yaydan ince yaya geçişte ilginç bir ayrıntıyla karşılaştım. Acil bi aydınlatma lazım. Ben mi bugüne kadar yanlış öğrenmişim SINAVDAN ÖNCE ÇOK ÖNEMLİ DALGA SORUSU
    İLETİLEN ATMANIN GENLİĞİ DAHA BÜYÜK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 8 Haziran 2023; 20:19:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Evet Özcan hoca anlatıyordu bunu. Sarmalın denemesinde de koymuşlar hatta hoşuma gitmişti

• Yagizo1 kullanıcısına yanıt
    Olm niye böyle bi ayrıntı var aw. Sınava 1 hafta kalaya kadar hiç karşıma çıkmadı

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Ben özellikle çıkmışları çözerken çok ilginç şeyler gördüm bu hafta. Ne kadar iğrenç bir sınava giriyoruz gerçekten

• Yagizo1 kullanıcısına yanıt
    ygs-lyslere el sürmeyi düsünmüyodum. Bakmak gerekir mi sence

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Fizikte vip fiziğin geçen seneki tekrar kampı var onla güzel olabilir bir de biyoya bakabilirsin. Kimyanın bi olayı yok

• apotemi fen özette de yazıyormuş ince-kalın kalın-ince ikisi için de yazmış ama hızla alakalı diye açıklamamış

ve şey yazıyor: kalından ince yaya gönderilen atmada ince yay daha ince yapılırsa iletilen atmanın genliği küçülür, yansıyan atmanın genliği büyür.
    bunun aynısını inceden kalına da demiş. bu şeyi tam anlayamadım mesela ilk örnek için yay daha ince olursa iletilen atmanın daha geniş olması gerekmez mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İletilen atmanın daha büyük olması inanılmaz saçma bir ayrıntı olmuş hiç olacak iş değil son günlerde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.