Bildirim
SINAVDAN ÖNCEKİ GÜN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bak kanka sana tavsiyem daha kolay bir deneme çöz
kolay bir denemede 100 net yapan adam acayip bir motive dolacak yapabileceğiyle ilgili fakat senin ortalaman 85se ve son denemede 70e düşersen psikolojik olarak etkilenebilirsin yarın kökten yedik diye bunun için kendine beyaz bir yalan söyleyip pizy bir denemede iyi yapma seni rahatlatacaktır -
ben tyt ayt 2019 çözmeyi düşünüyorum -
345 son gun cozme hocam.Hatta son gun deneme cozme bence sozel dersleri tekrar et.Deneme cozeceksen yukaridaki arkadasin dedigi gibi kolay bir sey coz. Mesela 345 cozme dedim ama 345 tyt 1.deneme tam.motivasyon denemesi cozmediysen -
Son tekrarlarımı yaparım.Meb kitaplarının sorularını çözerim. -
son gün çalışmayın.ben gecen sene akılsızlık edip son gün+sınav bahcesınde bile çalışmıştım.sonuç mezun.25 haziran gibi bırakın dersi kafa dağıtın. -
Ne son günü sınav bahcesinde bile calıscam o anda gördüğüm 1-2 bilgi bile sınavda gelse yeter. Özellikle sosyal fen ve kelimelerin yazımı. -
Felsefe din coğrafya çalışırım büyük ihtimalle -
Konu anlatim kitabi ve notlarimla uyurum heralde :D -
Sabah sadece tr denemesi atarım bir gün önce -
Sistemlerin hepsini oturup okurum -en azından özetlerini kafamda canlandıracak kadar- sonra da Din bakarım. Din bilgim sıfır :D -
Son gün çalıştın diye mi mezuna kaldın sanki -
sınavdan önceki gün 345 çözme hocam aman sözel konuları tekrar ederim ben -
2019 TYT'yi çözeceğim. Güzelce analiz ederim. Zaten çok önceden çözmüştüm, çok kötü yapıp moral motivasyon bozma olasılığı da yok yani :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 4 Haziran 2020; 0:36:14 > -
aynen hocam bende böyle düşündüm çoğu soruyu zaten sene içinde gördük illaki bu yüzden hem moral olarak da güzel olur .d -
Evet hocam, Bir de kolay bir deneme çözülürse "ama kolaydı gerçek TYT gazilyon kere daha zor olacak" gibi bir düşünce akla gelebilir. TYT 2019 çözülürse "2019'u parçaladım, sıra 2020'de" gibi bir düşünceye inanmak daha kolay :Dquote:
Orijinalden alıntı: osymdecayciyim
aynen hocam bende böyle düşündüm çoğu soruyu zaten sene içinde gördük illaki bu yüzden hem moral olarak da güzel olur .d -
HERKESE TEŞEKKÜRLER DOSTLARIM! Sizler ve öğretmenlerimin tavsiyeleri üzerine
2019 tyt-ayt çözüp önceden tuttuğum notlarıma bakacağım. (hem birçok defa aynı soru tiplerini gördüğümüzden yüksekte gelir netler). Kalan zamanda meditasyon/yürüyüş tarzı aktiviteler yapmayı düşünüyorum. -
Son gün tyt denemesi çözsem analiziyle 3.5 saat gidiyor. O 3.5 saatte dersleri tekrar etmek daha mantıklı şimdi kararsız kaldım. Ne önerirsiniz dostlar?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X