Şimdi Ara

Sınavım iptal olmus mudur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
9.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bu konuda eminsin dimi babam kpssde sınav gözetmenliği yapmıştı sınav çıkışı imza alınmak zorunda dedi lysde de böyle bir şey kesin yani? bende vesveseli biriyim birde mezun olunca :D
  • Minikworld kullanıcısına yanıt
    Evet imza almak zorunlu mu merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameralar inceleniyor bariz görülen olaylar için tutanak lazım değil ösym bizzat iptal ediyor ,, ama kamera yoksa adaydan yaptıgı sey hakkında imza almak zorunda

• xoloer1 kullanıcısına yanıt
    Sınavım iptal olmus mudur ?

• omerr007 O kullanıcısına yanıt
    yani gerekiyor çok sağolun hocam rahatça 11 temmuzu bekleyebilirim :D
    Yalniz ordaki kimlik dogrulamayla alakali bisey kopyadan bahsetmiyor sanirim

• Yıllardır Sınavlarda görev alıyorum...lys ygs de almadım hiç hep tatil Dönemi'ne denk geldiği için yanlış bilgilendirmek istemem ama tüm adayların olduğu bir liste vardır önce orda belirtirsin sonra tutanak tutarsın...hiç başıma gelmedi ama sınavlardan önce uyarırlar bina sorumluları hatta aday ile münakaşaya girmeyin sorun varsa bırakın sınavını bitirsin sonrasında tutanağınızı tutun diye yani bildiğim kadarı ile aday imzası alınmıyor...

Seninkisi iptal olmaz merak etme...gerçekten için rahat olsun...

• cinsiyetsizkedi kullanıcısına yanıt
    Ben yarin bir de osym merkezini arayip ogreniyim hocam tskler :)

• omerr007 O kullanıcısına yanıt
    Tabi sor ara için rahat etsin...onların söylediği tabi ki daha kesin bilgidir...ama bence sorun yok Sınavı'n güzel geçtiyse keyfini çıkarmaya bak...😉

• quote:

Orijinalden alıntı: omerr007

Sınavım iptal olmus mudur ?

dostum bu son kural mı

başka bir kural değişikliği falan var mı yok mu bu sene içinde?

nereden buldun atar mısınz sayfaya
  • Evet bu senenin. Simdi bir suru pdf indirdim aramasi zaman alir. Google a osym sinav tutanagi yazdim cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: cinsiyetsizkedi

Tabi sor ara için rahat etsin...onların söylediği tabi ki daha kesin bilgidir...ama bence sorun yok Sınavı'n güzel geçtiyse keyfini çıkarmaya bak...😉

usta bu açıklama yapılan yer karekodun yanında "aday ile ilgili açıklamalar" yazan bölüm mü yoksa başka bir şeye mi yazıyorsunuz
  • Tüm adayların soru ve cevap şıkları karışık sınıfındaki bir kişiyle bile aynı değil kafana takma kimse sana bundan dolayı tutanak tutmaz.

• Eren kullanıcısına yanıt
    Ygs lys de görev almadım dediğim gibi ama genel bir liste oluyordu diğer sınavlarda...bundaki genel liste de muhtemelen karekök yapıştırılan sayfa...doğrudur muhtemelen Aykırı bir durum olduğunda karekod un Yanındaki boşluğa belirtilir...

Babanızın dediği imza ile bunun alakası yok ki aday kitapçığını gözetmene teslim ettiğine dair bir imza o...

yok hocam eğer kopya suçlaması hakkında tutanak tutulursa.. ama yinede yanlış bir bilgim varsa affola
  • Merhabalar sınavda tüm kameralar izleniyormu yoksa tutanak tutulunca mı izleniyor

• Hepsi izlenmiyor,sorun varsa ve tutanakla belirtilmişse izleniyor...

• optikten kopya mı çekilir akü
    Hocam bugun aradim osym yi bi kadin cikti sanki zorla oraya oturtmuslar. Her neyse durumu anlattim tutanak tutulmussa sonuc gunu ogrenebilirsiniz dedi ve sinifta kamera olmamasi durumunda da bakanlik karari gecerli oluyormus. Benim ygs lys mat ve lys fende dijital ssat yoktu sorun bende mi acaba :))

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.