Şimdi Ara

Sınavım iptal olmus mudur ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
9.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Acik uclu sorularin cevabini dikizlemis olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerr007 O kullanıcısına yanıt
    Girdiğim her Sınıfta şimdiye kadar kamera vardı olmayan görmedim sizin bütün Sınavlarda olmaması ilginç gerçekten...😊hocam rahat olun gerçekten bir şey çıkmaz...çıkacak olsa söylerim boşuna ümitlendirmek istemem kimseyi sonuçta ama cidden bir şey olmaz...rahatla biraz...😊

• omer kardesim birebir ayni dertten muzdaribiz ben de cok korkuyorum ustune sinavim da iyi gecmisti irtibatimizi koparmayalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WuPPeRS W kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayız benımde onumdekı kız açık yapıyordu once benı bıraz sola çekdi sonrada kızı uyardı umarım tutanak tutmamamışdır
  • mertcan2699 M kullanıcısına yanıt
    Bizde uyarma falan yoktu bam bam bam sanirim :)

• Burada konu açmanın hiç bir anlamı yok. Her şeye bir bahane buluyorsunuz zaten ya öyleyse ya böyleyse diye. Arkadaşım eğer tutanak tutulsaydı haberin olurdu söylerlerdi yani.
  • ThErdemO T kullanıcısına yanıt
    Tutanak tutulursa dahi senn haberin olmaz kardes mesele o zaten onu ogrenmeye calisiyorduk

Tutanak tutulmasi halinde tutanak tutulan kisiye haber verme zorunlulugu yokmus

• Zorunluluk yok; ama böyle yok arkadaki baktı yok öndeki mıçtı olaylarında söylerler. O kadar da insan o gözetmenler.
    Peki gozetmenin gelip benim optigime goz atmasini neye bagliyorsun hocam

• 1 rakip daha elendi :)

Şaka şaka sakin ol türkiyede senin gibi en az 50 100 bin kişi vardır 100 bin kişinin sınavı iptal olmayacağına göre seninkide olmamıştır

• Yahu bu kadar kafaya takmayın. Tutanak tutacak olsalardı sınav esnasında tutanak tutup kağıdınızı alırlardı. Merak etmeyin, hiçbir gözetmen " şu kağıdı verip çıksa da habersizden ardından tutanak tutsam" diye düşünmez. Form teslim anında her şey normal görünüyorsa problem yok demektir.

• Tutanak tutunca optik alinirmiydi hocam ?

Elbette. Formun üzerinde buna dair bir kısım var, gözetmen orayı işaretler kağıdınızı alır ve tutanak tutar. Yani direkt kopya teşebbüsünüz yoksa göze batan abartılı bir durumunuz yoksa tutanak çok çok zor, kafaya takmayın

• Osym deki kadin tutanak tutulmasi halinde size haber verilmesi farz degil dedi yani direk sinav bittikten sonra isretlemis olma ihtimali yok mu hocam

Hocam çok çok düşük bir ihtimal. Öyle birşey yapacak olsaydı sınav bitmeden formunuzu alıp tutanak tutardı. Sizin bahsettiğiniz şekilde tutanak tutulması icin bariz bir şekilde sınav kurallarına aykırı davranmış olmanız gerekir ki böyle birşey olduğunu sanmıyorum.

• Kardes kafanı bile kaldırmamışsın arkadaki baksa bile sakla diye seni uyarırlardı bence yani rahat ol :)

• quote:

Orijinalden alıntı: omerr007

Hocam bugun aradim osym yi bi kadin cikti sanki zorla oraya oturtmuslar. Her neyse durumu anlattim tutanak tutulmussa sonuc gunu ogrenebilirsiniz dedi ve sinifta kamera olmamasi durumunda da bakanlik karari gecerli oluyormus. Benim ygs lys mat ve lys fende dijital ssat yoktu sorun bende mi acaba :))

halen kafam karisik bakanlik karari ne oluyor anlamadim pek kamera olmayan sinifta gozetmenin hic bir haber vermeden bir sey yapma hakki bulunuyor mu? bu adamlarin yaptigi veya vercegi kararlar osym icin senet midir yanii? kamerasiz siniflarda habersiz bir sey yapma haklari sacma degil mi biraz

Sınav günü sınavın yapıldığı bina ve salonlarda görev yapan Sınav Görevlilerinin, Salon Tutanakları ve ÖSYM Başkanlığına iletecekleri raporlar dışında adaylara, velilere ya da başka üçüncü şahıslara herhangi bir tutanak veya rapor verme sorumluluğu yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 24 Haziran 2017; 10:56:4 >

• cinsiyetsizkedi kullanıcısına yanıt
    Hocam hic bi problem cikmadi siralamada 7803 geldi :))

Söylemiştim bişey olmayacağını😀 sevindim sıralaman da iyi hangi alan olursa olsun bence...☺️gönlüne göre olsun...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.