Şimdi Ara

Sınavım iptal olmus mudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
9.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lys 1 matematik sinavinda sinavi cozerken optik kagidini sag tarafima indirmistim cozerken rahatsiz etmesin diye. Sinavin sonuna dogru bizim sinif gozetmenleri aralarimda konusmaya basladilar. Bir an suphelendim ama kafami bile kaldirmadim acaba arkamdaki kisinin kagidima bakma halinde benim hakkimda tutanak tutmus olma ihtimalleri var mi ?? Sinifta dijital saat yoktu. Tutanak tutma halinde haber verirler mi bunu nasil ogrenebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam öyle bir şey olsa uyarırlardı. ben de her sınavta sağa koydum optiği. o şüpheyi iyi anlıyorum bende de kaydırma yaptım mı korkusu var... ygs den sonrada oldu kaydırma yaptım mı korkusu. ama yapmamıştım :D
  • mehmedbaran kullanıcısına yanıt
    Hocam ygs 9 k bide mezunum. Zaten sinavin bitmwsine 45 dk varken kodladim . Sinavin bitmesinine 10 dk falan varken iki gorevli aralarinda bisiler komustular ve bu simavdan sonra kafama takildi. Bunu ogrenebilme ihtimalimiz var mi bide kamera yoktu itiraz etme durumunda ne olur

• hocam tutanak tuttuğunda haber vermek zorunda değiller sana sen çıktıktan sonra da tutabilirler...ama zannetmiyorum...o kadar basit değil bu işler herkesin çoluğu çocuğu kardeşi var kimse o kadar vicdansız değildir...
  • cinsiyetsizkedi kullanıcısına yanıt
    Atiyorum tutanak tutuldu ve ben itiraz ettim kamera yoktu bizim sinifta o zaman ne olur

• omerr007 O kullanıcısına yanıt
    kardeşim olmaz bir şey merak etme ya...
  • kaç bin kişi vardır optiği sağa koyan herkesinki mi iptal olcak :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok acil bios silindi ne yapacam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Insaallah hocam 11 temmuzda gorcez :)

• omerr007 O kullanıcısına yanıt
    rahat ol kardeşim. ;)
    Hocam bir de kamera yok o canimi sıktı

• Eğer kamera yoksa önünüzdeki ve arkanızdaki ile cevap karşılaştırma yapılır eğer kopya çekti diye işaretlenirseniz.Ancak içini rahat tut bence o kadar saçma bir şey için kopya işaretlenmez.

• Makakubukak kullanıcısına yanıt
    Evet bi ara bi gorevli yanima geldi sinav esnasinda hafiften bi optigime bakar gibi oldu da ben hic kafami bile kaldirmadim arkadaki bakmis ise ben ne yapabilirim ki ya da arkadaki kisi bakiyorsa en azindan optigimi saklamam icin bi uyari yapilabilir

• Optıge bakan ve gösterenin sınavı iptal olur diyor ösymin videolarında ama sınıfında kamera yoksa sıkıntı yok kanıt yok yani

• Makakubukak kullanıcısına yanıt
    Bunu osym yi arariyarak ogrenebilir miyiz

• Minikworld kullanıcısına yanıt
    Iptal durumunda itirazi neye gore yapabiliriz o zaman

• İptal falan olmaz merak etme öyle bir durum olsa tutanak tutup senden imza almak zorundalardı cunku sınıfında kamera yok nasıl kanıtlayacaklar

Gel de osym ye guven :) hic belli olmaz bunlarin isi itiraz etsen bile seni iplemeyebilme ihtimalleri cok yuksek

Bi de atoyorum arkadaki kisi bakiuorsa senn bunu farketmen imkansiz ikide bi arkama donup acaba birileri bakiyormu diye mi bakmam gerek o zaman

• İtirazı açıklandıktan sonra yapmanız gerekiyor,eğer iptal olduysa,ki bence olmamıştır.Yada sınavdaki gözetmeni bulabilirsen direk bulup git ona sor.Zor ama belki uğraşsan bulursun

• Milyon insan giriyor bu sınava iptal nedenlerin cogu bariz olaylar saatle girenler ,gecersiz kimlik,, takı toka takanlar vs vs bu tip kanatlaması düşük olaylar için ösym bnce kanatlayamayacagı şey için ugraşmaz zararlı kendi cıkar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.