Şimdi Ara

SINAVIN NASIL GERİ ÇEKİLMEYECEĞİNİ BULDUM.TROLL DEĞİL BANKO TUTACAK HERKES BAKSIN BURAYA BİR ARKADAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Bayanlar,Bildiğiniz üzere Bu seçimlerde akp istanbulu ve ankarayi yeni nesil gençler olaya uyandığı için kaybettiler.

Hatta Sayın Cumhurbaşkanı Pkk Onderinden Mektupla oy istedi.Düşünün Ne hallere düştüğünü.Adamlarda Bu olayın gençlerden kaynaklı olduğunun farkında.

Yapacağımız şey ise şu:Cumhurbaşkanı, Akp'nin Sözcüsü,BaşDanışmanı,Tanînmış Milletvekillerinin twiterinin altına Güzel bir dille, Hakaret edici veya Sinirlendirici olmayacak şeklinde fikirlerinizi altına yazıyorsunuz.

"Gelecek Seçimde,Bugünün Gençleri olarak bugünleri unutmayacağız." Yaninada #YksTarihimedokunma Gibi yorumlar yazacaksınîz.Akşama Kadar Canlı yayına çıkıp açıklama yapmazsa bende hiçbir şey bilmiyorum.

Emin olun,Ülkenin turizmden gelen parasi bizden ve bizim sınavımızdan bizim psikolojimizden bizim emeklerimizden önemli,Ama sizin OYUNUZ İşte,Turizmden başkalarının cebine girecek paradan önemli değil.

Bulabildiğiniz kadar insana paylaşin telegram gruplarında whatsapp gruplarında Ekşi sözlük,Facebook gruplar,Facebook yorumları altları,youtube yorumları altları, yazın her yere bu taktiklere.

Taktiğimizi yazın kopyalayıp atın gruplara,Bu Durumda tutmazsa Bilin ki hiçbir şey tutmaz.

Arkadaşlar Yazmaktan çekinmeyin üşenmeyin.5 dk yazacağınız şey ile toplamda 1 ay geri kazanacaksınız ben yazmasamda bir şey olmaz gibi bir şey söylemeyin lütfen.

Karar alındıktan sonra pişman olmamak için gücümüzü göstermemiz lazım.

Ak parti yardımcısı

Ak parti sözcüsü

SINAVIN NASIL GERİ ÇEKİLMEYECEĞİNİ BULDUM.TROLL DEĞİL BANKO TUTACAK HERKES BAKSIN BURAYA BİR ARKADAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarneyStınsonn -- 2 Mayıs 2020; 15:53:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bak yemin ediyorum doğru taktik bu
  • up
  • çok doğru

bu konun altında akpden üst düzey özellikle bakanlarsan biri tweet atınca paylaşalım hemen altına yüzlerce, binlerce tweet atalım

herkes mutlaka yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyrun mahir ünal tweet atmış hemen yorumlara koşun!!

• lütfen hakaret ve tehdit olmasın

• Çok doğru taktik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• c.başkanı başdanışmanı son tweeti hadi gençler hadi

• Kollarımı sıvadım bordo klavyeli telsizi kapadı

• ziya selçuk son tweeti koşun!!

konu sahibi bunları konun en üstüne taşısa iyi olur

• hocam tweet linklerini üste alırsanız daha iyi olur bence
  • neo9 kullanıcısına yanıt
    aynen konuyu düzenleyerek başa koysan daha iyi olur
  • Arkadaşlar bence burdaki kilit adam Fahrettin Altun cumhurbaşkanın yanından ayrılmıyor

• ziya selçuk yeni tweeti
  • şu hale bak ya BU NE komedi resmen nelerle uğraşıyoruz
  • Linkler eklenmiyor.yazıyı düzenledim yine olmadı. Konuyu öne çıkarın beyler başka şansımız yok artık.

Ya bu deveyi güdeceğiz ya da bu diyardan gideceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarneyStınsonn -- 2 Mayıs 2020; 15:4:22 >
  • upp aklıma gelmişti yazmaya üşendim sadece skdls

• cimere mesaj mı atsak acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.