Şimdi Ara

sinavla.com hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://sinavla.com/2017ygs.php hakkında ki düşünceniz nedir ? Zorluğu ne seviyede tutuyorsunuz ?

• 2014-2015 arası 14 e daha yakın tutuyorum en sağlıklısı odur tahminimce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereye ayarlasan ayarla tutmaz bence. sonuçta bu siteyi yapan da senin benim gibi öğrenci. 12 gün kaldı sabredin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4m24

nereye ayarlasan ayarla tutmaz bence. sonuçta bu siteyi yapan da senin benim gibi öğrenci. 12 gün kaldı sabredin :D

Tamam da adam o senenin yığınsallarına göre ayarlamış sıralamayı. Kendi şahsi tahmini değil yani. O yüzden kullanmak mantıklı. Puanzada 14-15-16 var sadece. Burda diğerleri de var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

quote:

Orijinalden alıntı: H4m24

nereye ayarlasan ayarla tutmaz bence. sonuçta bu siteyi yapan da senin benim gibi öğrenci. 12 gün kaldı sabredin :D

Tamam da adam o senenin yığınsallarına göre ayarlamış sıralamayı. Kendi şahsi tahmini değil yani. O yüzden kullanmak mantıklı. Puanzada 14-15-16 var sadece. Burda diğerleri de var.

tamam babuş sen kullan. ama yine de burdaki sonuclara sevinmemekte fayda var. en kotusune hazirlayalim kendimizi.

• Yalnız bu program sayesinde kaç kişiyi trolledim.2016ya ayarlayıp arkadaşların netlerini adını soyadını yazıp gönderiyorum.Kimse de sormuyor tcmi nerden buldun diye :)

• İyi iş çıkarmış arkadaş.Tabi şayet yığılmaları falan adam akıllı tespit edebildiyse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ototrink.com.tr
    4 ay önce açıldı
    Amazon.com.tr Rezaleti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.