Şimdi Ara

Sınavları geçtikten sonra ehliyet alma süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, her yere baktım ama sorumun cevabını bulamadım. Ben ıspartalıyım, bu sene istanbulda üniversite kazandım. Yazın direksiyon sınavında başarısız oldum sonra geçen hafta 2. defa girdim ve geçtim. Harcım yatırıldı, belgelerim hazırlandı, dosyam alındı. Ama ben bayramın son günü İstanbul'a gidiyorum muhtemelen de sömestr tatiline kadar da Isparta'ya gelmeyeceğim. İşte yarı yıl tatilinde gelsem de o parmak izi ve imza işlerini yapsam olur mu? Yani dosyamda yanma vs. gibi bir durum oluşmaz değil mi?

• kilciksizbalik kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba kardeş, bildiğim kadarıyla dosyanın süresi 2 yıl. Tabi dosyanın içerisinde kısa süreli olan evraklarda var, sağlık raporu, sabıka kaydı vesaire gibi. Bu dosyaların süresi dolduğunda yenisini eklemek zorundasın eskisi ile beraber dosyada duracak, eskileri kesinlikle ayırmayacaksın. Bahsettiğim dosyaların süresi (Sağlık raporu, Sabıka kaydı). Ortalama 6 ay civarındadır.
  • muhammed40 M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler :)
  • Ben de hem yazili hem direksiyon sinavlarindam gectim arkadaslar. Kursumdan biz seni arayacsgiz dendi. Iki haftadir bekliyorim. Suan ne yapmam gerekiyor ehliyet ocin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.