arkadaşlar SINAYPIER Elite ismini yanlış yazmış olabilirim.Bunlardan hangi oyunu tercih ediyorsunuz ekran görüntüsünü verirseniz yada açıklama yaparsanız çok iyi olacaktır
Şimdi bir kere katogoriler farklı sniper elite dediğin oyun action Generals Strateji bunun ikisinide tercih ediyorum yani ama sniper elite oynayacağına call of duty 2 oyna
eger keskin nişancı olmak istiyorsan oyna oyun pek fazla kaliteli değil fakat ortam güzel nefes tutma ve max payneden hatırladıgımız kamera açıları var yapay zeka biraz zayıf fakat değişik bir konu tercih senin oun 1 dvd rarlanmış 6 clik versiyonuda var.
ikisinide oyna. Farklı türler.
yapay zeka zayıfmı tabi canım sniper elite da zorluk seviyesini son ayara çek bakalım o zaman anlarsın yapay zekanın ne demek olduğunu ayrıca call of duty'in tarzı farklı sniper elite'tin tarzı farklı call of duty 2 de vur öldür kaç başka bişi yok ama sniper elite da öyle değil sabır ister ilk başta zaten call of dutyciler den sniper elite adlı oyunun beğenilmesi beklenmez
evet bu konuda hak veriyorum canım,ama Nedir ne değildir yazı işte birşeyler
Spiner !!
elmamı daha kırmızı maclerenmi(bilerek yanlış yazmış olabilirim)mu daha hızlı.
Generals'in camp. seceneği çok hoşuma gidiyor sanki gercek bi savaşın ortasındaymışsın gibi oluyor insan
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
sniper elite'i yeni bitirdim.kesinlikle oynanması gereken bi oyun..
sniper elit konu itibarı ile 2. dünya savaşı oyunu olsada diğer benzer konulu oyunlardan çok farklı az sayıda düşman askerini öldürüp görevleri bitirmek amaç ama zevkli olup olmaması oynayanın seçimine bağlı kolay seviyelerde oynanınca gelen 10-15 adamı kolayca vurup görevleri yapmak şeklinde ve çok sıkıcı ama marksman veya sniper lite zorluk seviyelerini seçince harika bir TPS ve adventure karışımı oluyor helede sniper kullanmaıy sevenler için mutlaka oynanması gereken bir oyun oluyor. zorluk seviyesi artınca rüzgar, yağmur, yerçekimi, nefes tutma gibi etkenler atışları çok zorlaştırıyor ayrıca düşmanın yapay zekasıda çok gelişmiş olduğundan sizden saklanıyor, pusu kuruyor, yer değiştiriyor, alternatif yolları kullanıp arkanızdan dolaşıyor oyun çok iyi bir hal alıyor. ben sonlarına yaklaştım zor ve uğraştırıcı olsada çok zevk olarak oynuyorum
demek istediğim biri kars biri edirne.yani biri strateji biri aksiyon.yani biri half life gibi(sniper elite) biride red alert veya age of gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: IRMAK_KIZIM
quote:
Orjinalden alıntı: derkin