Şimdi Ara

Sinbo Espresso Makinesi 2.999 TL - ŞOK Market (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
12.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün buldum ve aldım. Şimdilik nasıl kullanılır öğrenmeye çalışıyorum çünkü içinden çıkan kağıttaki karekoddan okuttuğum kullanım kılavuzu çok yetersiz. Burdan rusça çevirisini paylaşan arkadaşa teşekkürler. Bir de rusça ismiyle arttığımda çıkan bir sayfada benzerini bulup izleyip süt köpürtme kısmını çözdüm.
    Ben çok kahve gurmesi değilim beğendim zaten çoğunlukla sütlü içiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarsus'ta baraja giden kanal yolundaki ŞOK'ta var. Tanrıverdi market olması lazım onun ilerisindeki ŞOK. Arayan varsa o bölgeden bilgisine...

• 3000 TL'yi iyi bir el değirmeni ve çekirdek kahveye vermeyi tercih ederim. Kahveyi aeropress veya french press ile hallederiz.

Piyasada cihaz fiyatlarının şişirilmiş olduğuna katılıyorum ama ortalamanın bu kadar altında bir fiyatla pazarda yer alıyorsa kaliteli espresso yapmasından ziyade soru işaretim bunu ne kadar süreyle yapabileceği olur. 1 sene sonra çöp olacak bir aleti evimde istemem şahsen.

• Geçen hafta aldım.
    Sinbo Espresso Makinesi 2.999 TL - ŞOK MarketBir 10 senedir falan kendi çekirdeğimi alıp öğütenlerden, her türlü kahveyi ve demleme yontemini deneyen birisi olarak; Başlangıç için ve espresso yapmayı öğrenmek için iyi bir cihaz diyebilirim. Timemore C3 ile 7-8 klik ve 12 -14 gram arası bir kahveyle iyi sonuç veriyor. 20 bar sayesinde her türlü akış sağlıyor ancak verilen portafiltre non-pressurized yada bin bottomless portafiltre olarak tabir edilen portafiltrelerden, bu da taze bir kahve ve 20 barlık basınç yüzünden çok köpüklü (kremalı değil) bir espresso elde etmenize neden oluyor. Kremalı bir kahve için pressurized/bottomless portafiltre almak lazım. İçerisinden çıkan dandik Temper ise iyi bir baskı yapmanıza engel olduğu için bir Temper ve portafiltre ile cihazın fiyatından fazlasını ödemeniz mümkün. Bunlarsız hali ile mokapot'tan farklı bir lezzet sunmuyor.
    Portafiltre çıktığında kahve çamurlu görünüyorsa kahveyi inceltip kalınlaştırma yada miktarını artırmaya çalışın. Kahve kuru çıkmalı malûm.
    Sıcaklığı fabrika ayarlarında bırakın (80 derece). Üçüncü seviye kahveyi acıta biliyor.
    "Kahveyi soğuk veriyor" diyenler ne makinenin aksamını, ne portafiltreyi ne de bardağı ön ısıtmadan geçirmeyenler. Tabi soğuk kalır.
    Süt kopurtme konusunda bir şey yazamam çünkü ben kahveyi sütsüz ve şekersiz içenlerdenim.
    Kendinizi deneyin, bir şeyler yapmaya çalışın. Espressoyu sevdiğinizi fark ederseniz uygun fiyata gaggia new classic pro öneririm. Yanına da Bir portafiltre seti aldınız mı kafanız ağrımaz.

Yurtdışında "Geek Chef" ve "gevi 20 bar home espresso machine" ismiyle de benzerleri satılıyor. İnceleme videoları vardır mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 7 Temmuz 2024; 14:16:26 >

• 58mm portafiltre yok, thermoblock kazanlı değil çöp diyecem de 3bin diye kızacaksınız.

gaggia üretimi beko bkk2170 gaggia klasik falan bakın ikinci elde, çöpün çöpü bu. rancilio silvia sahibi biri olarak diyorum.

• Beko bende de var. Portafiltresiyle adam öldürürsünüz. Ayrıca kazanlı olduğundan kalorifer gibi 2 saat soğumuyor bu sıcakta adamı mahveder. Beko’yu bir köşeye kaldırdım o yüzden. Kahve deyince Türk kahvesinden başkasını bilmeyen ev ahalisi için 2 makineden yapılacak kahveyi ayırt etmek mümkün olmaz. Sinbonun artısı pratik olması. Küçük kardeşim bile bu makineyle kahve yapabiliyor. 3 binlik fiyatıyla bunları sağlayan makineye de ben çöp demem asla.

• Adamın ferrarisi var gelmiş sinbo almayın diyor...Sinbo Espresso Makinesi 2.999 TL - ŞOK Market 

yahu alın geçin.

Sinbo Espresso Makinesi 2.999 TL - ŞOK Market 

• Evimizde pek çok Sinbo markalı ürün var, yıllardır da kullanırız, gayet de memnumuz, sonuçta bu adamlar uygun ürünleri uygun fiyata satan bir Türk markası, 30bin liralık ürün yerine 5binlik ürün alıp 30binlik ile karşılaştırma yapmak da gereksiz, Türk markalarını destekleyelim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.