< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sinbo Espresso Makinesi 2.999 TL - ŞOK Market (5. sayfa)
-
-
Tarsus'ta baraja giden kanal yolundaki ŞOK'ta var. Tanrıverdi market olması lazım onun ilerisindeki ŞOK. Arayan varsa o bölgeden bilgisine...
-
3000 TL'yi iyi bir el değirmeni ve çekirdek kahveye vermeyi tercih ederim. Kahveyi aeropress veya french press ile hallederiz.
Piyasada cihaz fiyatlarının şişirilmiş olduğuna katılıyorum ama ortalamanın bu kadar altında bir fiyatla pazarda yer alıyorsa kaliteli espresso yapmasından ziyade soru işaretim bunu ne kadar süreyle yapabileceği olur. 1 sene sonra çöp olacak bir aleti evimde istemem şahsen.
-
-
58mm portafiltre yok, thermoblock kazanlı değil çöp diyecem de 3bin diye kızacaksınız.
gaggia üretimi beko bkk2170 gaggia klasik falan bakın ikinci elde, çöpün çöpü bu. rancilio silvia sahibi biri olarak diyorum.
-
Beko bende de var. Portafiltresiyle adam öldürürsünüz. Ayrıca kazanlı olduğundan kalorifer gibi 2 saat soğumuyor bu sıcakta adamı mahveder. Beko’yu bir köşeye kaldırdım o yüzden. Kahve deyince Türk kahvesinden başkasını bilmeyen ev ahalisi için 2 makineden yapılacak kahveyi ayırt etmek mümkün olmaz. Sinbonun artısı pratik olması. Küçük kardeşim bile bu makineyle kahve yapabiliyor. 3 binlik fiyatıyla bunları sağlayan makineye de ben çöp demem asla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın ferrarisi var gelmiş sinbo almayın diyor...
yahu alın geçin.
-
Evimizde pek çok Sinbo markalı ürün var, yıllardır da kullanırız, gayet de memnumuz, sonuçta bu adamlar uygun ürünleri uygun fiyata satan bir Türk markası, 30bin liralık ürün yerine 5binlik ürün alıp 30binlik ile karşılaştırma yapmak da gereksiz, Türk markalarını destekleyelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X