Şimdi Ara

Sinek Kaydı Yapan Tıraş Makinesi Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 senedir kullanmakta olduğum şarj edilebilen, modelini tam bilmediğim Philips marka bir tıraş makinesi kullanıyorum. Bıçakları, bu berberlerin saç tıraşı yaparken kullandığı bıçak modeli. Öğrendiğim kadarıyla sinek kaydı yapan bıçak modelleri farklı, ben de sinek kaydı tıraşı seviyorum. Bu yüzden sizlerden sadece makine (bakım seti değil), sinek kaydı tıraş yapan ve f/p ürünü tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

• Sinek kaydı yani jilet ve usturanın ki olmaz ama ona yakın var biri Philips in One Blade bi de Remington Durablade var.
    Bak burda video adam yüzünün yarısını remingtonla diğer yarısınıda philipsle yapıyor sıfıra yakın yapıyor burda One Blade sıfıra biraz daha yakın yapıyor lakin 4 ay da 1 bıçak değiştireceksin bıçaklarda 70 TL 3 bıçak 200 küsür yapar her yıl bir makine parası gidecek Durablade de bıçak değiştirmiyorsun 170-180 TL veriyorsun ömür boyu götürüyormuş burda Remington almak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Tabiki jilet ya da ustura gibi olmayacağını biliyorum. Bana da Remington daha mantıklı geldi. Aralarında öyle çok belirgin bir fark yok. Yine de her iki ürünü de inceleme listeme aldım. Hala o eski berber tipi makineyi kullanıyorum :) Hala araştırmam devam ediyor. Şuanlık acelesi yok. Mesajınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bak karşılaştırma videosu bu izleyip göreceksin ha makineler pahalı değil 2 sinide al istersen toplamda 400 TL yapıyor beğenmediğini birine hediye edersin veya Remington ı kullanmadın diyelim uzun yıllar sana arkadaşlık eder.
    Ben bu arada vücut için Bodygroom 3015 aldım deneyip sonuçları buraya yazayım.
    Philips
    Satın al: Philips Bodygroom series 3000 Duşta kullanılabilir vücut bakım seti BG3015/15 Duşta kullanılabilir vücut bakım seti
    https://www.philips.com.tr/c-p/BG3015_15/bodygroom-series-3000-dusta-kullanilabilir-vuecut-bakim-seti

Evet videoyu izledim. İkisini de alacağımı sanmıyorum. Şuanlık tercihim Remington. Vücut için derken göğüs, kollar ve bacaklardaki bütün kılları alabilen bir makinemi bu Bodygroom 3015. Daha önce vücudunuzu tıraş ettiniz mi? Kılların tekrar uzaması ne kadar sürüyor biliyor musun? Bende vücut kıllarını sevmiyorum ve tıraş etmeyi düşünüyordum.

Bodygroom 3015' i şimdi inceledim. Çok iyimiş bu 😃 Sakal ve saç dışında her yerdeki kılları alıyor. Acaba kılların tekrar uzaması ne kadar sürüyor ki? Ben vücut geliştiriyorum. Birde internette ve sağda solda duydugum kadarıyla vücuttaki bütün kılları tamamen aldırmak için lazer ameliyatı öneriyorlar ama bilmiyorum zararı var mıdır. Ya da bu makine çok güzelmiş, bu da alınabilir yani. Senin deneyimlerini muhakkak bekliyorum 😀

• Remington Durablade hakkında kötü yorum çok ee yorum beni bağlamıyor ben videoda ki performansa bakarım adamın suratını gördük gayette iyi 0 yakın alıyor yorumlara takılmayın bence surata zarar veriyor acıtıyor yazmışlar video da adam gayet rahattı.
    3015 boyundan aşağısı için geliştirilmiş bir cihaz elde tutuşu malzeme kalitesi iyi 1 saatin altında şarj olması çok iyi bide başlık genişliği 3.2 cm gayet yeterli kesim yapmadım yapınca yazcam 1-2 güne yazarım videoda göründüğü gibi 2-3 sefer üstünden geçince 0 a yakın oluyor.
    Lazer epilasyon en mantıklısı boyundan aşağısı için tamamen gireceksin yalnız buna bütçe ayırmak lazım yoksa bu traş makinesi krem ağda o şu bu zaman kaybı ve masraf.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet yorumlara çok takılmamak lazım. Videoda gayet iyi kesiyor. Remington alınabilir.
    Bende biraz araştırma yaptım. Evet, en mantıklısı lazer epilasyon. Eğer vücut geliştiricem ya da kılları hiç sevmiyorum falan diyorsan lazer şart. Makineyle ya da ağda ile olcak iş değilmiş.
    3015 deneyimlerini bekliyorum.

• Dün kullandım BG3015 i şarjı gayet yeterli dandik makineler gibi 20-30 dk da performansı azalmıyor bitene kadar aynı hızda çalışıyor ve 1 saatte şarj olup 50 dk kullanım sağlıyor.

Elde tutuşu iyi ve çift bıçaklı olduğu için istediğiniz yerden tutma ve kesme kolaylığı sağlıyor bıçağı tek ve düz başlıklara kıyasla iyi yani tam vücut kıllarını almak için tasarlanmış.

Gelelim kıl kesme alma olayına bu makine bacak karın ve göğüs için yapılmış bir nevi , bayağı iyi sonuç veriyor bunun olayı kılı 1 mm kadar kısaltıyor mesela göğüs ve karında 1 mm e kadar kısalttı bacaklardaysa kıl uçları yeni çıkmaya yakın belli olur ya öyle kesiyor tabi üzerinden 2-3 defa geçmeniz şartıyla kısacası bu makine 1 mm e kadar kısaltma yapmak için tasarlanmış 0 traş makinesi diye bir şey yok bence çok çok iyi bıçak lazım onun için yani jilet kadar keskin olcak.

Şunuda yazayım bu makineler kuru kullanım için tasarlanmış sulu veya köpüklü deride iyi sonuç vermiyor kesiyor lakin çok zaman alıyor genital ve kol altı bölgesi için köpük yapıp kesimi gerçekleştirin yoksa genital bölgede takılma yapıyor kıllar sert olduğu için zaten o 2 bölgeye dökücü krem veya jilet vurmak daha mantıklı zaman almıyor varsa imkan epilasyon yapmak lazım o bölgelere en mantıklı seçenek bu traş makinesi zaman alıyor kremler tahriş ediyor jilet iyi sonuç veriyor lakin kanatma ve sivilce tarzı şeyler çıkıyor genital bölgeye epilasyon şart.

Ben bacak kalça göğüs karın için aldım beklentimi karşıladı bacak ve göğüste en iyi performansı veriyor beni tatmin etti ve 250 TL lik fiyatının hakkını veriyor uzun süredir alcaktım geç kalmışım işinizi her türlü görecek bi makine BG3015.

• Oldukça iyi bir makineye benziyor. Özellikle şarjı oldukça iyimiş. Normal biri için vücuttaki kıllardan kurtulmak için gayet yeterli. Umarım konuyu sonradan görenlere de faydalı olur. Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.