Şimdi Ara

Sinema Konusunda En İyi Dediğiniz AVR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben aşırı sinemasever birisiyim ve günde 2-3 adet kesin film izlerim.Sizden ricam sinema konusunda bir adım öne cıkan markalar var mıdır ? Varsa Sizlere göre hangileridir?
    Saygılarımla....

• bende pıoneer ın en düşük modeki olan vsx-c100 var dts ve dd ses kodlarını çözebiliyo ses az ama efeklerde muhteşem yani sana üst modellerini tavsiye ederim hakkını veriyo açıkcası
  • Mevcut hoparlörler nedir? Bütçe nedir ? Aranılan özellikler nedir ? Keşke sorduğunzu sorunun bir cevabı olsada X denebilse...
  • bütçe ne durumda bilemem ama benden de küçük bir tavsiye anfi olarak(sony str da5300es) yada (sony str da5400es) hoparlör takımı olarakta bir tavsiyem yok çünkü bende (ht) den (str) ye geçmek istiyorum biraz tuzluya gelecek ama neylersin teknoloji hastalığı işde
  • Pioneer-Sony-Denon-Onkyo-Yamaha-Marantz-Harman Kardon sec begen al
  • şimdilik en iyisi bu düşünmeden al derim

• [AVP-A1HDCI [POA-A1HDCI bu ikili en iyisi ismini yazmamışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese cevaplerından dolayı teşekkür ederim mevcut bi hoparlör setim yok ve bütçem 650-700 civarında 2.el de tavsiyelerinizde olabilir.15m2 odada kullanacagım.Müzikde dinleyecegim ama genelde sinema izlemek üzere kullanacagım.Slow şarkılar dinlerim genelde.Bir sorun olmazsa 1 ay sonra bende avr alıcagım.Thx olmaması benim için sorun değil.Pc ye takıp kullanacagım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

şimdilik en iyisi bu düşünmeden al derim

/>

Sayın super cüp,

İyi tavsiyeler ama, "en iyisi bu" , "düşünmeden al" çok iddialı olmuş. Sadece watt ve component olarak daha iyilerini bile saymak mümkün. Kaldıki kişisel beğenilerin bu kadar ön planda olduğu bir hobby de cümleye herhalde bana göre diye başlamak çok daha doğru olur diye düşünüyorum.

• arkadaş en iyi avr yi soruyor ama bütçe 650 700 diyo ve pc ye takıp kullancam diyo bu bağlamda ya hazır sistemlere yada z 5500 e yönelcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

arkadaş en iyi avr yi soruyor ama bütçe 650 700 diyo ve pc ye takıp kullancam diyo bu bağlamda ya hazır sistemlere yada z 5500 e yönelcek

Teşekkürler cinali35 ama ben öle ahım şahım bir amfi arayışında deilim amfilerin pc ye takılmadıgı gibi birşey duymadım gerekli aparatlarla baglanabilir diye düşünüyorum benim tek istediğim 7.1 kanal olması sinema da beni tatmin etmesi biliyorum sinemada seslerin iyi cıkmasının bir nedeni de hoparlörler amfiyi aldıktan sonra onu da arastıracagım.pc ye baglayabilirsem hdmı'a suan ihtiyacım olmadıgını düşünüyorum.gerekli dsp modlarını barındırması benim için önemli.bilmiyorum aslında bu işte acemiyim yalnıs ibarelerde bulunduysam özür dilerim.En iyi avr derken verdigim fiyatla dogru orantılı bir avr sormustum.

• iyide benim yazımda pc de kullanılamaz gibi bi yazımı var acaba benmi göremiyom madem sadece pc kullancaksan senin verdiğin fiyata en iyisi z 5500 dedim yada başlığa max 700 liraya en iyi amfi yazsaydın daha mantıklı olurdu
  • en iyi fiyat performans cinema için yamaha 663 gönülden katılıyorum alınca anladım gerçekten 361 den çok farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

iyide benim yazımda pc de kullanılamaz gibi bi yazımı var acaba benmi göremiyom madem sadece pc kullancaksan senin verdiğin fiyata en iyisi z 5500 dedim yada başlığa max 700 liraya en iyi amfi yazsaydın daha mantıklı olurdu

üzgünüm kusura bakma cinali35 işten gelmiş ve cok yorgundum yalnıs anlasılma olmus.daha dikkatli olucam bundan sonra söz
    nickelx arkadasım 663 te seni bukadar memnun kılan özellikler nelerdir.kaca aldın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.