Şimdi Ara

Sinema ogrencisi olarak 100d / 700d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sinema ogrencisiyim makineye ihtiyacim var. Canon 100d ile 700d arasinda kaldim. Ozellikler ayni gibi de video cekimi icin hangisi daha mantikli? Sadece 50mm 1.8 alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 650d al ikinci el bir de lens,canonun bu modelleri hep ayni sadece rakamlar degisir.

• Pek bir bilgim yok elimde patlasin istemiyorum oo yuzden ikinci el dusunmuyorum. Ya 100d ya da 700d alacagim bir de sadece 500mm 1.8 lens

• Pek bir bilgim yok elimde patlasin istemiyorum oo yuzden ikinci el dusunmuyorum. Ya 100d ya da 700d alacagim bir de sadece 50mm 1.8 lens

• Nazilda N kullanıcısına yanıt
    Algılayıcılar, video özellikleri filan aynı bildiğim kadarıyla.
    Sizin gidip eline alıp bakmanız lazım.
    Biri küçük biri büyük, ekranı nasıl dönüyor mu vs.

İkisini de elinize alın, işinize yarayacağını düşündüğünüzü alın.

Siz model kesin belirlemişsiniz gerçi ama ben yine de söyleyeyim
    Sony A6000 + 50mm 1.7 Manuel Lens + Lens dönüştürücü de alabilirsiniz. Daha iyi olur video çıktınız.
  • Ben olsam 700d alirdim. Cunku bu makinelerde tutuş cok onemli.100d cidden ufak. Tabi gomlek cebinde tasiyamayacaginiza gore ufakligina kanmak mantikli degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700d al dönen ekranı işine yarayacaktır çekimlerde, geri kalan herşey hemen hemen aynı ama 100d çok ufak
  • 100d kullanıcısıyım bildiğim kadarıyla video çekimlerinde mono ses kaydediyor 700 d de 2 mikrofon var ekranının dönebilmesi özellikle kendini çekerken yararlı 700 d almanı tavsiye ederim. Ama bunların haricinde aynasız makinelerin video kaydında daha kaliteli olduğu söyleniyor sony e bakabilirsin. Bir tavsiyemde makinede wifi özelliğinin olması gerektiği eksikliğini çok hissediyorum görüntüleri kablosuz telefona aktarmak telefondan makineyi yönetmek güzel olurdu bu özellik ikisinde de yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.