Şimdi Ara

SINEMA OYUNCUSU OLABILIR MIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir sinema bölümü bitirmeden sinema oyuncusu olabilir miyim ki şunları da belirteyim rolün en iyisini yapmaya çalışırım ve çoğunlukla çok iyi bir performans gösteririm.Birde kendimi tanıtmak için hangi ajansa başvurmalıyım?En güvenilir ajans hangisi?

• Oncelikle sunu belirtiyim. Ajanslardan oyuncu olarak cikmak cok cok cok zor. İmkansiza yakin. Bunu sana Oyunculuk Bolumu ogrencisi olarak soyluyorum. Sinema oyunculuguna direkt girmek istemeni anlayamadim. Ve demissin ki cok iyi performans gosteririm. Kime gore? Neye gore? Egitimin var mi? Daga hazirlanmadan cikarsan muhakkak ayagin kayar dusersin. Ben 2 sene hazirlanip kazandim bolumu ve sana tavsiyem muhakkak egitim al. Oyle kolay degil maalesef. Kamera terminolojisini, kadrajda uygun durup, kadrajdan cikmama tekniklerini bilip ogrenmen gerek. Ha bi yerden torpilin varsa yetenegin yoksa bile oyuncusun zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caccia -- 24 Aralık 2013; 0:20:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitimim var biraz daha da alırım ama ajanslar zorsa ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: DWUW

Eğitimim var biraz daha da alırım ama ajanslar zorsa ne yapmalıyım
    o kadar kolay değil bu işler
  • Robb_Stark kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şeyi bu kadar ciddiye almadım hayatımda.

• Eğer Ajanslar zorsa ne yapıpta yeteneğimi gösterebilirim?
  • zUbE kullanıcısına yanıt
    YUH :) hayır cidden yardıma ihtiyacım var.Sizin yönetmenlik konusunda bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim dedikleri gibi okadar kolay bi iş değil. senin gibi oyuncu olmak isteyen kaç kişi var sen biliyor musun? hem set şartlatı ne kadar ağırdır yeri gelir 2 gün uykusuz kalırsın. gece 3 te setten çıkıp sabah 7te tekrar sette olman gerekir. daha neler varda yazmim hepsini buraya. ha sen nerden biliyosun dersen yakım arkadaşım oyuncu ordan biliyorum. önüne geleni alsaydılar suan ben oyuncu olurdum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotyora

kardeşim dedikleri gibi okadar kolay bi iş değil. senin gibi oyuncu olmak isteyen kaç kişi var sen biliyor musun? hem set şartlatı ne kadar ağırdır yeri gelir 2 gün uykusuz kalırsın. gece 3 te setten çıkıp sabah 7te tekrar sette olman gerekir. daha neler varda yazmim hepsini buraya. ha sen nerden biliyosun dersen yakım arkadaşım oyuncu ordan biliyorum. önüne geleni alsaydılar suan ben oyuncu olurdum
    Kanko yetenekten ziyade şans lazım. Mesela Elijah Wood(LOTR'daki Frodo) Ormanda kendi kendine çektiği filmlerle filme girdi yani biraz da şans. Ama unutma Türkiye'desin oynayabileceğin en mükemmel film veya dizi Med Cezir, Güneşi Beklerken veya Recep İvedik falan olabilir :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Bu mesaj silindi.
    Eğer "birader"sen soyunma bayansan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caccia

Oncelikle sunu belirtiyim. Ajanslardan oyuncu olarak cikmak cok cok cok zor. İmkansiza yakin. Bunu sana Oyunculuk Bolumu ogrencisi olarak soyluyorum. Sinema oyunculuguna direkt girmek istemeni anlayamadim. Ve demissin ki cok iyi performans gosteririm. Kime gore? Neye gore? Egitimin var mi? Daga hazirlanmadan cikarsan muhakkak ayagin kayar dusersin. Ben 2 sene hazirlanip kazandim bolumu ve sana tavsiyem muhakkak egitim al. Oyle kolay degil maalesef. Kamera terminolojisini, kadrajda uygun durup, kadrajdan cikmama tekniklerini bilip ogrenmen gerek. Ha bi yerden torpilin varsa yetenegin yoksa bile oyuncusun zaten.

Arkadaş güzel açıklamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

quote:

Orijinalden alıntı: Caccia

Oncelikle sunu belirtiyim. Ajanslardan oyuncu olarak cikmak cok cok cok zor. İmkansiza yakin. Bunu sana Oyunculuk Bolumu ogrencisi olarak soyluyorum. Sinema oyunculuguna direkt girmek istemeni anlayamadim. Ve demissin ki cok iyi performans gosteririm. Kime gore? Neye gore? Egitimin var mi? Daga hazirlanmadan cikarsan muhakkak ayagin kayar dusersin. Ben 2 sene hazirlanip kazandim bolumu ve sana tavsiyem muhakkak egitim al. Oyle kolay degil maalesef. Kamera terminolojisini, kadrajda uygun durup, kadrajdan cikmama tekniklerini bilip ogrenmen gerek. Ha bi yerden torpilin varsa yetenegin yoksa bile oyuncusun zaten.

Arkadaş güzel açıklamış

Alıntıları Göster
    bencede soyunmak tek çözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

bencede soyunmak tek çözüm

Alıntıları Göster
    Liv Tyler

Sinema dünyasında ilk ciddi çıkışını ise Bertolucci'nin "Çalınmış Güzellik" (1996) filmiyle yaptı. Hiç oyunculuk dersi almadı. Annesi Bebe Buell ona Liv adını verdi çünkü doğduğu hafta bir t v dergisinin kapağında Liv Ullmann vardı. Bunu gören Bebe, kızının Ullmann gibi iyi bir oyuncu olmasını dileyerek Liv adını koydu. Yüzüklerin Efendisi'nin çekimlerinin en son gününde çok duygulanıp ağlamış. Çocukluğunda rock yıldızı Todd Rundgren'i babası sanıyordu, 12 yaşında biyolojik babasının Steven Tyler olduğunu öğrendi.

Hiç oyunculuk dersi almamış zati biliyordum ama helal olsun ne diyelim.

• Bunları biliyorum günde 36 saat çalıştıklarını dahi biliyorum.Herşeyi araştırdım bana sadece şunun cevabı gerekiyor geri kalan yok olmazda herkes istiyor da herhalde onu biliyorum Türk nüfusunun yarısından çoğu neredeyse oyuncu olmak istiyor benim cevabını almak istediğim soru şu "Bu alaylı oyuncular ne yapıpta oyuncu olmayı başarmışlar.Ajans dışında da neler yaptıkları"
  • Caccia kullanıcısına yanıt
    Sinema TV okumak istiyorum (Mimar Sinan) yeterli olur mu?
  • quote:

Sinema TV bölümü yönetmen, senarist yetiştirir. Oyuncu olmak istiyorsan konservatuvara hazırlanman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_Gnc

quote:

Sinema TV bölümü yönetmen, senarist yetiştirir. Oyuncu olmak istiyorsan konservatuvara hazırlanman gerekiyor.

Amacım kendi senaryomu çekip oynamak...
  • quote:

quote:

quote:

Bana göre oyunculuk yeteneğini geliştirmek için eğitime kesinlikle ihtiyaç var. Ama senaryo konusunda kendi kendini geliştirebilirsin. Yani ben olsam konservatuvara hazırlanırdım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bana göre oyunculuk yeteneğini geliştirmek için eğitime kesinlikle ihtiyaç var. Ama senaryo konusunda kendi kendini geliştirebilirsin. Yani ben olsam konservatuvara hazırlanırdım.

peki şu soru hakkında bilginiz var mı? Bu alaylı oyuncular nasıl ünlü oldu yani ajans yoluyla mı (torpilsizler)

• quote:

Bunları biliyorum günde 36 saat çalıştıklarını dahi biliyorum.Herşeyi araştırdım bana sadece şunun cevabı gerekiyor geri kalan yok olmazda herkes istiyor da herhalde onu biliyorum Türk nüfusunun yarısından çoğu neredeyse oyuncu olmak istiyor benim cevabını almak istediğim soru şu "Bu alaylı oyuncular ne yapıpta oyuncu olmayı başarmışlar.Ajans dışında da neler yaptıkları"

aslında bana kalırsa tamamıyla şans işidir. ya karşına seni bu sektöre sokacak biri çıkacak ya da miis turkey de 1. olacaksın. bende bazen senin gibi merak ediyorum bu adam napmışta oyuncu olmuş diye. hepsinin karşısına ya biri çıkmış elini tutmuş ya da güzellik yarışmalarından gelmiş. yani okuyupta oyuncu olmak gerçekten çok zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.