Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Konudan iyice koptum.

ha gayret kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Orijinalden alıntı: obili

quote:

Arkadaşlar o kadar takip ediyorum konuyu. Walla bence siz paralel evrende yaşıyorsunuz. Nerden buluyorsunuz böyle filmleri pes

Nerden buluyorsunuz derken , soranları mı bulanları mı kastediyorsun

Paralel evren sakinlerini bilelim

Soranlari daha çok ama bilenlerin de pek farkı yok
    Walla o kadar takip ediyorum 2 tane 3 tane bildiğim çıktı onları da başkası benden önce soyledi

onlar da benim sorduklarımdır kesin, popüler filmlerden soruyorum genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: elion21

Cevabım doğru ise soru ;

Paragöz bir adamın başından geçen olayları anlatıyor. Normal bir memurun akrabalık bağlantılarını kullanarak ülkenin sayılı iş adamlarından biri olduğunu ve polislerin büyük operasyonlarla örgütleri yakalarken adamımızın iki yüzlü davranarak olaylardan kurtulmasını konu alan bir film. Crime Thriller

Bir önceki sayfayı zırt vırt açmayı sevmiyorum , onun için soruyu bu sayfaya aldım

Bi de ipucu isterük

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar o kadar takip ediyorum konuyu. Walla bence siz paralel evrende yaşıyorsunuz. Nerden buluyorsunuz böyle filmleri pes

Nerden buluyorsunuz derken , soranları mı bulanları mı kastediyorsun

Paralel evren sakinlerini bilelim

Soranlari daha çok ama bilenlerin de pek farkı yok
    Walla o kadar takip ediyorum 2 tane 3 tane bildiğim çıktı onları da başkası benden önce soyledi

onlar da benim sorduklarımdır kesin, popüler filmlerden soruyorum genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Cevabım doğru ise soru ;

Paragöz bir adamın başından geçen olayları anlatıyor. Normal bir memurun akrabalık bağlantılarını kullanarak ülkenin sayılı iş adamlarından biri olduğunu ve polislerin büyük operasyonlarla örgütleri yakalarken adamımızın iki yüzlü davranarak olaylardan kurtulmasını konu alan bir film. Crime Thriller

Buldum buldum

• İpin ucu :
    Adamımız mafyalarla iş yapmaktadır. Bir ara hapishaneye girer ve yine bir savcı akrabası tarafından kurtarılır. Hükümetin yaptığı operasyonlarda ise filmin başından beri ortaklık yaptığı akrabasını oyuna getirip polisin yakalamasını sağlar ve kendisi bu işten paçayı sıyırır.
  • quote:

İpin ucu :
    Adamımız mafyalarla iş yapmaktadır. Bir ara hapishaneye girer ve yine bir savcı akrabası tarafından kurtarılır. Hükümetin yaptığı operasyonlarda ise filmin başından beri ortaklık yaptığı akrabasını oyuna getirip polisin yakalamasını sağlar ve kendisi bu işten paçayı sıyırır.

acaba bu mudur?
  • quote:

quote:

İpin ucu :

acaba bu mudur?

Doğrudur

• quote:

quote:

quote:

İpin ucu :

acaba bu mudur?

Doğrudur

eli... senin sorular kolay olmaya başladı

Direk kore japon filmlerine bakıyorum çat, temiiizzz

• quote:

quote:

quote:

quote:

İpin ucu :

acaba bu mudur?

Doğrudur

eli... senin sorular kolay olmaya başladı

Direk kore japon filmlerine bakıyorum çat, temiiizzz

Hollywood'a döneceğim diğer sorularda

• Bir müddet yokum isteyen soru sıramı alabilir.
  • Elemanımız bir adada yaşamaktadır, fakat bu adada onun dışında hiçbir şey gerçek değildir ve ilk günden beri izlenmektedir.
    Sci-Fi | Comedy | Drama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruoglione -- 31 Aralık 2012; 17:05:14 >
  • quote:

Elemanımız bir adada yaşamaktadır, fakat bu adada onun dışında hiçbir şey gerçek değildir ve ilk günden beri izlenmektedir.
    Sci-Fi | Comedy | Drama

ilk aklıma bu geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Elemanımız bir adada yaşamaktadır, fakat bu adada onun dışında hiçbir şey gerçek değildir ve ilk günden beri izlenmektedir.
    Sci-Fi | Comedy | Drama

ilk aklıma bu geldi

Correct

• quote:

quote:

quote:

Sci-Fi | Comedy | Drama

ilk aklıma bu geldi

Correct

obrigado

isteyen varsa 15 dk içinde soruyu sorsun yoksa ben soracagım

• Basit bir mücevher soygunu çok yanlış gider sonra, hayatta kalan suçlular bunlardan biri bir polis muhbiri olduğunu şüphelenmeye başlar.

Crime | Thriller
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

Basit bir mücevher soygunu çok yanlış gider sonra, hayatta kalan suçlular bunlardan biri bir polis muhbiri olduğunu şüphelenmeye başlar.

Crime | Thriller

Şimdi aynı soruyu bi de türkçe alalım?
  • quote:

Basit bir mücevher soygunu çok yanlış gider sonra, hayatta kalan suçlular bunlardan biri bir polis muhbiri olduğunu şüphelenmeye başlar.

Crime | Thriller

• quote:

quote:

Crime | Thriller

yapma bee nickinde saklıymış cevap
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.