Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bruoglione

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

Basit bir mücevher soygunu çok yanlış gider sonra, hayatta kalan suçlular bunlardan biri bir polis muhbiri olduğunu şüphelenmeye başlar.

Crime | Thriller

yapma bee nickinde saklıymış cevap

isteyen soru sorabilir 15 dk içinde , sorulmaz ise ben soracagım

• quote:

sen sor bi kere hocam, bilindik bişey olsun
  • polisler bir dere yatagında bir kız ceseti buluyor , daha sonra polisler kim oldugunu araştırırken çok zengin ve güçlü birisine kadar ulaşıyorlar . neyse bizim polisler bu işi çözmek için ugraşırlarken bu kız gibi kaybolan başkalarınında oldugunu görüyorlar . sonra bizim polisin teki tam işi çözmüşken öldürülüyor , daha sonra diğer polisler işi çözüyor... kendi cümlelerimle filmi gizleyerek ancak bu kadar anlatabildim

Crime | Drama | Mystery
  • ee kolay sordum ama cevap yok hala
  • quote:

polisler bir dere yatagında bir kız ceseti buluyor , daha sonra polisler kim oldugunu araştırırken çok zengin ve güçlü birisine kadar ulaşıyorlar . neyse bizim polisler bu işi çözmek için ugraşırlarken bu kız gibi kaybolan başkalarınında oldugunu görüyorlar . sonra bizim polisin teki tam işi çözmüşken öldürülüyor , daha sonra diğer polisler işi çözüyor... kendi cümlelerimle filmi gizleyerek ancak bu kadar anlatabildim

Crime | Drama | Mystery

ben cevap vereyim bari

Bu arada akşam bi sıkıntı vardı sanırım , siteye ulaşamıyordum.

edit : "bu kız gibi kaybolan başkalarınında oldugunu görüyorlar " bu kısmı hatırlamıyorum ...

cevap doğruysa isteyen yeni soruyu sorabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 1 Ocak 2013; 10:12:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: obili

quote:

polisler bir dere yatagında bir kız ceseti buluyor , daha sonra polisler kim oldugunu araştırırken çok zengin ve güçlü birisine kadar ulaşıyorlar . neyse bizim polisler bu işi çözmek için ugraşırlarken bu kız gibi kaybolan başkalarınında oldugunu görüyorlar . sonra bizim polisin teki tam işi çözmüşken öldürülüyor , daha sonra diğer polisler işi çözüyor... kendi cümlelerimle filmi gizleyerek ancak bu kadar anlatabildim

Crime | Drama | Mystery

ben cevap vereyim bari

Bu arada akşam bi sıkıntı vardı sanırım , siteye ulaşamıyordum.

edit : "bu kız gibi kaybolan başkalarınında oldugunu görüyorlar " bu kısmı hatırlamıyorum ...

cevap doğruysa isteyen yeni soruyu sorabilir.

cevap doğru

kız gibi başka kişilerde kayıp oluyor ya kızı için uyan böbrek sahipleri kayboluyor

• Obili soru bekliyoruz
  • obili sormuyormuş isteyen sorabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 1 Ocak 2013; 15:34:28 >
  • OYUNDA RÜTBE KAZANAN ARKADAŞLAR LÜTFEN İMZALARINIZA DA KOYUN RÜTBENİZİ. HEM BU SAYEDE OYUNA İLGİDE ARTAR HEMDE ŞANINIZ YÜRÜR
  • Elemanımız ailesiyle birlikte yeni bir şehre taşınır, gitmeye başladığı lisede "yeni çocuk" ünvanı edinir. Kızların hayranlığını, bazı erkeklerinde nefretini kazanır.

Sport | Action | Drama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruoglione -- 1 Ocak 2013; 19:21:20 >
  • quote:

Elemanımız ailesiyle birlikte yeni bir şehre taşınır, gitmeye başladığı lisede "yeni çocuk" ünvanı edinir. Kızların hayranlığını, bazı erkeklerinde nefretini kazanır.

Sport | Action | Drama

• quote:

Orijinalden alıntı: elion21

quote:

Elemanımız ailesiyle birlikte yeni bir şehre taşınır, gitmeye başladığı lisede "yeni çocuk" ünvanı edinir. Kızların hayranlığını, bazı erkeklerinde nefretini kazanır.

Sport | Action | Drama

bende olmasam uzakdoğu filmleri cirit atacak

elion hollywood bekliyoruz ona göre

• quote:

quote:

Sport | Action | Drama

yeni soruyu bekliyok
  • Adamımız ablası ve eniştesiyle birlikte yaşamaktadır. Ama adam depoda ablası ve eniştesi evde yaşamaktadır. Adamımız Aşırı asosyaldir. İnsanlarla özellikle kadınlarla iletişimi sıfırdır. Ama internette birşeye rastlar. Bu olay onun yaşamını tamamen değiştirir. Comedy Dram

Kolay mı oldu acep?
  • quote:

Adamımız ablası ve eniştesiyle birlikte yaşamaktadır. Ama adam depoda ablası ve eniştesi evde yaşamaktadır. Adamımız Aşırı asosyaldir. İnsanlarla özellikle kadınlarla iletişimi sıfırdır. Ama internette birşeye rastlar. Bu olay onun yaşamını tamamen değiştirir. Comedy Dram

Kolay mı oldu acep?

Adamımız Aşırı asosyaldir.
    bu bölüme kadar '' bu bildiğin türk malı dizisini anlatıyor'' dedim sonra olay değişti
  • quote:

quote:

Adamımız ablası ve eniştesiyle birlikte yaşamaktadır. Ama adam depoda ablası ve eniştesi evde yaşamaktadır. Adamımız Aşırı asosyaldir. İnsanlarla özellikle kadınlarla iletişimi sıfırdır. Ama internette birşeye rastlar. Bu olay onun yaşamını tamamen değiştirir. Comedy Dram

Kolay mı oldu acep?

Adamımız Aşırı asosyaldir.
    bu bölüme kadar '' bu bildiğin türk malı dizisini anlatıyor'' dedim sonra olay değişti

Sen söyleyince fark ettim. Aklımın ucundan geçmemişti

• Ne yapsam ipucu mu versem ? Tahmin bile yok.
  • quote:

Kolay mı oldu acep?

lars and the real girl
  • Valla ben bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.