Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk_DH

quote:

Orijinalden alıntı: elion21

Adamımız ablası ve eniştesiyle birlikte yaşamaktadır. Ama adam depoda ablası ve eniştesi evde yaşamaktadır. Adamımız Aşırı asosyaldir. İnsanlarla özellikle kadınlarla iletişimi sıfırdır. Ama internette birşeye rastlar. Bu olay onun yaşamını tamamen değiştirir. Comedy Dram

Kolay mı oldu acep?

lars and the real girl

Doğrudur

• konuyu unuttum kusura bakmayın isteyen yerime sorabilir
  • quote:

konuyu unuttum kusura bakmayın isteyen yerime sorabilir

Ben sorayım o zaman

Kahramanımız üniversite birinci sınıfta okumaktadır ve aynı zamanda okulun tenis takımının en iyi oyuncusudur. Aynı okulun tenis takımında oynayan bir kıza aşık olur. Ama kız hiç pas vermemektedir. Bizimkiside en yakın arkadaşının tavsiyesiyle kız kılığına girer ve kızlar takımına aldırır kendisini. Böylece sevdiği kızın en yakın kankası durumuna gelir. Amacı kızın nasıl erkeklerden hoşlandığının tüyosunu alıp bunu lehine kullanmaktır. Bu arada onun sayesinde kızlar takımı tarihinin en büyük başarısını yakalamıştır. Herşey yolunda gidiyor derken, işler birden sarpa sarar.

Gençlik - Komedi

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

konuyu unuttum kusura bakmayın isteyen yerime sorabilir

Ben sorayım o zaman

Kahramanımız üniversite birinci sınıfta okumaktadır ve aynı zamanda okulun tenis takımının en iyi oyuncusudur. Aynı okulun tenis takımında oynayan bir kıza aşık olur. Ama kız hiç pas vermemektedir. Bizimkiside en yakın arkadaşının tavsiyesiyle kız kılığına girer ve kızlar takımına aldırır kendisini. Böylece sevdiği kızın en yakın kankası durumuna gelir. Amacı kızın nasıl erkeklerden hoşlandığının tüyosunu alıp bunu lehine kullanmaktır. Bu arada onun sayesinde kızlar takımı tarihinin en büyük başarısını yakalamıştır. Herşey yolunda gidiyor derken, işler birden sarpa sarar.

Gençlik - Komedi

90 ve sonrası kuralı...

• quote:

Orijinalden alıntı: obili

90 ve sonrası kuralı...

Youtube'un azizliği (1990)

http://www.youtube.com/watch?v=-DtqsoPJTks

imdb'den bakmamıştım
  • İsteyen soru yazabilir.
  • Mahkemede cinayet işlemekten yargılanan bir çocuk ve bu çocuk için toplanmış bir grup jüri.

Drama | Mystery
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

Mahkemede cinayet işlemekten yargılanan bir çocuk ve bu çocuk için toplanmış bir grup jüri.

Drama | Mystery

biraz daha az bilgi verseydin daha kolay olurdu misal Mahkemede cinayet işlemekten yargılanan bir çocuk deseydinde yeterdi hatta
  • quote:

Mahkemede cinayet işlemekten yargılanan bir çocuk ve bu çocuk için toplanmış bir grup jüri.

Drama | Mystery

• quote:

Drama | Mystery

Aslında hikaye tam olarak bu
    fakat 1990 sonrası filmler kuralımızı 33 yıl kadar aşıyor

• quote:

quote:

Drama | Mystery

Aslında hikaye tam olarak bu
    fakat 1990 sonrası filmler kuralımızı 33 yıl kadar aşıyor

afedersin dostum gecenin o saati aklım başımdan gitmiş uykulu uykulu yazdım filmi izledikten hemen sonra 1990 öncesi soramıyorduk doğru..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruoglione -- 3 Ocak 2013; 11:18:23 >

• Yenisini sorabilirsiniz ...
  • quote:

Yenisini sorabilirsiniz ...

Böyle olmuyo ama hocam, filmi bilen kişi sorsun..
  • quote:

quote:

Bir öncekinde kazaya uğradığınızdan size öncelik vermiştim. Fark etmez ben de sorabilirim. Aslında buradaki amaç , "takılmayan başkaları da soru sorarak iştirak eder" düşüncesi... Neyse , gelelim yeni sorumuza.

Bir bilim-kurgu ... Gezegenler arası yolculuk yapan bir gemi , yaşadığı sorundan dolayı bilinmedik bir gezegene iniş yapar. Tek dertlerinin çorak bir gezegen olduğunu sanan topluluk , bir süre sonra kendilerini amansız düşmanların ortasında buluverir . Gece olunca kurtuluş şanslarının olmadığını düşünenler , artık tek bir kişiye güvenmek zorundadırlar. Sci-Fi - Action - Thriller

• quote:

quote:

quote:

Bir öncekinde kazaya uğradığınızdan size öncelik vermiştim. Fark etmez ben de sorabilirim. Aslında buradaki amaç , "takılmayan başkaları da soru sorarak iştirak eder" düşüncesi... Neyse , gelelim yeni sorumuza.

Bir bilim-kurgu ... Gezegenler arası yolculuk yapan bir gemi , yaşadığı sorundan dolayı bilinmedik bir gezegene iniş yapar. Tek dertlerinin çorak bir gezegen olduğunu sanan topluluk , bir süre sonra kendilerini amansız düşmanların ortasında buluverir . Gece olunca kurtuluş şanslarının olmadığını düşünenler , artık tek bir kişiye güvenmek zorundadırlar. Sci-Fi - Action - Thriller

star wars'a benziyor ama türü tutmuyor

• quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

quote:

quote:

anaaa bu bizim riddic ya la aklıma gelmişti ama bu bölümünü unutmuşum

• quote:

Doğru cevap

Yeni soruyu alalım sizden...
  • Geçirdiği trafik kazası sonucu hafızasını kaybeden bir gencin dedesinden aldığı yardımın anlatıldığı bir film. Kazadan sonra kendini dahi tanımayan gencin kendini buluş hikayesi denilebilir. Pek anlatamadım ama yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Tür: Drama
  • quote:

Geçirdiği trafik kazası sonucu hafızasını kaybeden bir gencin dedesinden aldığı yardımın anlatıldığı bir film. Kazadan sonra kendini dahi tanımayan gencin kendini buluş hikayesi denilebilir. Pek anlatamadım ama yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Tür: Drama

Bu mudur?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.