Şimdi Ara

Sinema sistemi (5+1) Önerisi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arakadaslar 650 tl ye kadar alabılecegım 5+1 sinema sistemı mevcutmudur. Optik giriş ve cıkıs olacak sekılde sinema sıstemı arıyorum. müzik dinlerken zevk alabilecegım sınema izlerken zevk alabılecegım bir sistem önerisi Yardımcı olursa cok sevınırım. Şimdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genral -- 19 Mart 2012; 20:50:41 >

• arkadaslar bılgısı olan arkadaslar bu ısten anlayanlar yardımcı olabılırse cok ısıme yarayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: genral

arkadaslar bılgısı olan arkadaslar bu ısten anlayanlar yardımcı olabılırse cok ısıme yarayacak
    z5500 tavsiye ederim. Tüm çıkışlara sahip ancak müzik konusunda pek yeterli olmaz. Bütçenizi yükseltirseniz amfi+hoparlör hem fil hemde müzik kunusunda işinizi götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canem72

z5500 tavsiye ederim. Tüm çıkışlara sahip ancak müzik konusunda pek yeterli olmaz. Bütçenizi yükseltirseniz amfi+hoparlör hem fil hemde müzik kunusunda işinizi götürür.

Alıntıları Göster
    amfi + hoporlor ne kadar patlar bana baska sınema sıstemı onerı olan yokmu sıstemı alacam ama cok kararsız kaldım bu ısten anlayanalar yardım ederse cok sevınecem acıl sekılde lutfen bılgısı olan yorum yapsın en azından
  • quote:

amfi + hoporlor ne kadar patlar bana baska sınema sıstemı onerı olan yokmu sıstemı alacam ama cok kararsız kaldım bu ısten anlayanalar yardım ederse cok sevınecem acıl sekılde lutfen bılgısı olan yorum yapsın en azından

Alıntıları Göster
    arkadaslar soyle evdekı camlarını tıtreten fılm ızlerken veya muzık dınlerken sistem kullanan yokmu :) biri acil bir sekılde önerirse cok yardımcı olacak bana 700-800 e kadar alabılıyorum yardım lutfen
  • quote:

arkadaslar soyle evdekı camlarını tıtreten fılm ızlerken veya muzık dınlerken sistem kullanan yokmu :) biri acil bir sekılde önerirse cok yardımcı olacak bana 700-800 e kadar alabılıyorum yardım lutfen

Alıntıları Göster
    z5500 ü boş ver, sony dav z 330 al, ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar. yada 200 tl daha çık blurayli sistemlere yönel, geleceğe yatırım yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

z5500 ü boş ver, sony dav z 330 al, ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar. yada 200 tl daha çık blurayli sistemlere yönel, geleceğe yatırım yap.

Alıntıları Göster
    bluraylı onerebılecegım aradıgım krıterlerde sıstem onerebılırmısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7,5 ses sistemi tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bluraylı onerebılecegım aradıgım krıterlerde sıstem onerebılırmısın ?

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/lg-hb906sb-hb906sb-3d-bluray-ev-sinema-sistemi,-1100-w,-5+1,-hdmi,-usb,-mkv,-dlna/productdetails.aspx?I_ID=54590#allImages

• quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/lg-hb906sb-hb906sb-3d-bluray-ev-sinema-sistemi,-1100-w,-5+1,-hdmi,-usb,-mkv,-dlna/productdetails.aspx?I_ID=54590#allImages

Alıntıları Göster
    lg ht1100bb al derım gercekten cam deıl apartman tıtrıor =) guzel we tatlı bır bası war sesı sonuna kadar acsankı kırma yapmıyor aynı netlıkte cıkıyor 1100watt

• quote:

Orijinalden alıntı: cizzgilipijama

lg ht1100bb al derım gercekten cam deıl apartman tıtrıor =) guzel we tatlı bır bası war sesı sonuna kadar acsankı kırma yapmıyor aynı netlıkte cıkıyor 1100watt

Alıntıları Göster
    arkadaslar 650 ye kadar alabılme ımkanım oldu bu fıyata alabılecegım en ıyı sıstem hangısıdır acaba yardımcı olabılırmısınız.
  • quote:

arkadaslar 650 ye kadar alabılme ımkanım oldu bu fıyata alabılecegım en ıyı sıstem hangısıdır acaba yardımcı olabılırmısınız.

Alıntıları Göster
    yada amfi ile sistem kursAM NASIL birsey alabılırım

• quote:

bılgı sahıbı olanlar lütfen yardımcı olsunlar

Alıntıları Göster
    bunların hiçbiri senin başta yazdığın şeye uymuyor ki dostum bu cihazlar müzik dinlemek için değil daha çok film için olmaktadır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

bunların hiçbiri senin başta yazdığın şeye uymuyor ki dostum bu cihazlar müzik dinlemek için değil daha çok film için olmaktadır .

Alıntıları Göster
    pctechnic01 en azından bir öneri sunsaydın :D nasıl bısey alsam benım dedıklerıme uyar bılmedıgım ıcın oylesıne arastırıyorum en azından bıldıgın bı sıstem varsa yazsaydın benım ısımıde kolaylastırırdın
  • quote:

pctechnic01 en azından bir öneri sunsaydın :D nasıl bısey alsam benım dedıklerıme uyar bılmedıgım ıcın oylesıne arastırıyorum en azından bıldıgın bı sıstem varsa yazsaydın benım ısımıde kolaylastırırdın

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bu tip setler seni kesmez gibi geliyor. Önce bu tip setleri mağazalarda dinlemeni öneririm. senin için en iyisi avr+hop takımı olur.
    Yada, avr+hop komplike satılan hazır sistemler var;
    Yada, sistemi yavaş yavaş toplamak kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

Arkadaşım bu tip setler seni kesmez gibi geliyor. Önce bu tip setleri mağazalarda dinlemeni öneririm. senin için en iyisi avr+hop takımı olur.
    Yada, avr+hop komplike satılan hazır sistemler var;
    Yada, sistemi yavaş yavaş toplamak kalıyor.

Alıntıları Göster
    o zaman daha cok arastırmam gerekıyor fakat bılgı sahıbı olmadan arastırmam bosuna galıba fıkrı olanb bılgı verırse yada lınk verırse daha ıyı arastırma sahıbı olabılırım
  • quote:

o zaman daha cok arastırmam gerekıyor fakat bılgı sahıbı olmadan arastırmam bosuna galıba fıkrı olanb bılgı verırse yada lınk verırse daha ıyı arastırma sahıbı olabılırım

Arkadaşım ses işi biraz kulak meselesidir. Misal olarak ben asla müzikleri 5 kanal olarak dinlemeyi sevmem. Ses bozuluyor bence. Fakat 5 kanal olarak dinlemeyi seven bir çok kişi var.
    Sende ne yapacağına karar veremediysen git mağazalara dinle test et, fiyatına göre bişiler bak. Onlar arasından buradan yardım alırsın. 2. el olarakta ucuza çok güzel sistemler toplayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

quote:

Arkadaşım ses işi biraz kulak meselesidir. Misal olarak ben asla müzikleri 5 kanal olarak dinlemeyi sevmem. Ses bozuluyor bence. Fakat 5 kanal olarak dinlemeyi seven bir çok kişi var.
    Sende ne yapacağına karar veremediysen git mağazalara dinle test et, fiyatına göre bişiler bak. Onlar arasından buradan yardım alırsın. 2. el olarakta ucuza çok güzel sistemler toplayabilirsin.

Alıntıları Göster
    sağol hocam bende en ıyısı artık buralardan sistemlerın seslerını test edıp bakacam ancak oyle bırseyler bulacam heralde yıne de sağolun

• quote:

sağol hocam bende en ıyısı artık buralardan sistemlerın seslerını test edıp bakacam ancak oyle bırseyler bulacam heralde yıne de sağolun

arkadaşım demişsin ya sistem öner diye sistem önermek kolayda önerilen sistemden çıkanı ne derecede duyacaksınız birazda o önemli

umurbeyin

dediği gibi kulak işi bu ayrıca 5 kanal müzikler bilgisayar efektleri ile uygulanıyor .yani bir nevi efekt dinliyorsun henüz 3 ses müzik dinlenirken biraz zor gibi 5 ses dinlemek zira beş ses müzik yapanda pek yok çok sesli müzik topluluklarını saymazsak .

müzik dinleme nasıl olur bence . alırsın steryo hop kabinler karşıda olur ve sana sahne de yada konser havasını yaşatmasını istersin siz hiç bir konserde arkadan gelen ses duydunuz mu.

film izleme ise tamamen farklı birşey tamamen efektleri alabilmek için tasarlanmış ayrı hoplar vardır bunlarda dinamik range önemli anlık ivmelenme de denile biilir .

dinleme şekli mümkün olduğu kadar hoplar odaya dağıtlımalı ve ve mümkünse gizlenmeli ki sesin nerden geldiği anlaşılmasın ve izleyen kişi hayrete kapılsın bunun için de 5.1 bir 7.2 gibi seçenekler vardır hatta işi abartıp kanal başına iki kabin bile bağlanabilir .

şimdi aradaki farklar bunlar nasıl birşey istiyorsun peki

umurbeyin dediği gibi amfi + hop olayına giriniz zira sizi uzun yıllar götürür ki ben hala 25 yıllık sistem kullanıyorum .

siz karar verirseniz yönlendirme yapılır ama direk şunu al asla denmez zira bu iş kulak işi dir.

bari bir tane amfi önerim steryo olsun sert müzik dinlersen marantz markalar iyi technicsler güzel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.