Şimdi Ara

Sinema TV için üniversite tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sözel sıralamam 1500 ve sinema televizyon okumak istiyorum ama sinema tv okunacak üniversiteler hakkında pek bilgim yok, bilgisi olan arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim. Ayrıca Mimar Sinan sinema tv hakkında bilgisi olanlar da bilgilendirirse sevinirim.

• Ben de Mimar Sinan yazacağım hocam :) Gelin birlikte okuyalım. STV için Bilgi, Bahçeşehir ve Radyo TV olarak Kadir Has'ı öneriyorlar. Özeller de ekipmanlar ve yurtdışı olanakları daha iyiymiş. Ama benim gözüm Güzel Sanatlar Fakültesinde, biraz daha sohbet edebileceğim öğrencilerin bol olmasını istiyorum. Bilgi 20 binden de 800 binden de öğrenci alıyor. Lakin bilgisizim dediğim gibi. Siz film çekmek istiyorsunuz değil mi, oyunculuksa ana amacınız yazmamanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoNQueRa C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Mimar Sinan istiyorum ama ikinci üniversitem olacak ve çalışırken okula devam konusunda Mimar Sinan çok katı diye duydum ve ayrıca alttan ders almak yokmuş bu yüzden Bilgi Üniversitesi aklımı çeliyor, bir hafta zamanım kaldı ve tercih konusunda ciddi konuda kararsızım. Ben de sohbet edebileceğim insanların olmasını Mimar Sinan konusunda önemsiyorum ve kamera arkasını istiyorum :)
  • Kusura bakma ya pek bilgim yok yazınca sorma gereği hissettim, millet hep oyunculuk sanıyor çünkü :)

Benim de ikinci üniversite. Lakin alttan alma nasıl olmaz ki, ilk kez duydum böyle bir şeyi. Kredin yeterse alman konusunda yasal bir engel olmamalı. Benim de maddiyata ihtiyacım olabilir ve çalışmam gerekebilir. Ama bu durum grup ödevlerini etkilerse hocaların, daha da kötüsü seninle iş birliğinde bulunan arkadaşlarının hoşuna gitmeyebilir durum. İlk sene zaten teorik diye biliyorum, o sırada para kasarsın. Geri kalan senelerde de edindiğin bir çevre vasıtasıyla setlerde çalışmak lazım yoksa üniversite bittiğinde beş parasız elinde bir kağıt parçasıyla kalırsın. Devamsızlık mevzusunu ise hocaların gözüne girerek halledersin diye umuyorum, yeterli olman durumun gıcıklık yapar ve bırakırsa kendi kalitesizliği ilk filminin bitiş ekranında teşekkür mesajı koymazsın Özeller bu konuda biraz daha inisiyatifli olabilir haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNQueRa -- 7 Ağustos 2020; 0:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.