sinema tv hd ve normal sinema tv kanallarının logoları aynı ve görüntüler ekranın ortasında, üstlerde ve yanlarda siyah boşluklar var..
dört sinema kanalının logosunda da hd yazıyor.. fikri olan var mı?
Sinema TV ve Sinema TV HD kanalları eş zamanlı yayına başladı. Artık Sinema TV'de yayınlanan filmler aynı yayın akışıyla Sinema TV HD'de de olacak ve eğer filmin HD versiyonu varsa HD izlenecek. Yoksa HD kalitesinde yayınlanmayacak. Aynı sistem Sinema TV 2 ve Sinema TV HD 2'de de var.
Aslında çok bir şey değişmedi. Önceden her filmin HD'si olmadığı için çok tekrar oluyordu. Şimdi bu kadar tekrar olmayacak. Bazıları HD olmasa da daha çok film izleyebileceğiz yani.
niye küçülecekki?normal analog kanallar bile tam ekran,diger dijital kanallarda tam ekran,bence bir problem var , hd yayın olmayan sinema tv nin görüntüleri nasıl?
eğer küçülmesi bir hata veya geçici bir durum değilse, hep böyle olucaksa.. dicek bişey bulamıyorum............
eski sistem çok çok daha iyiydi..........................
filmlerde altı yazı seçeneğide olucakmı acaba
bu uygulamanın mantığı nedir anlayamadım jeton düşmedi bende, aynı saatte aynı filmi yayınlayan aynı isimli 2 şer kanal oldu, madem hd kanalda sd film oynayacak.... aman valla anlamadım
Hadi hepsini geçtim.Birdenbire açıldı yani hizmet bedavamı verilecek acaba.9,5 TL ye sinema tv kanallarını da mı izleyecez? Bu arada TRT HD ve BBC HD de başlıyo sanırım helal olsun teledünya...
quote:
Orijinalden alıntı: mfatih85
Bende bunu bekliyorum açıkçası satın almak için.. Çünkü TR dublajlı filmlerden nefret ediyorum.. Orjinal ses ve altyazı destegi gelir gelmez alacağım sinema tv paketini..
görüntü durumunu düzeltmek için çalışıyorlarmış. full sinema paket fiyatı 13 tl ye çekilmiş.
Merhabalar, Conax modül ile HD sinema TV paketli Teledünya alacağım. Teledünyada Dijitürk ve D smart daki gibi filmin dil seçeneği gibi ayarlamalar var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: devilers96
quote:
Orijinalden alıntı: mfatih85
Bende bunu bekliyorum açıkçası satın almak için.. Çünkü TR dublajlı filmlerden nefret ediyorum.. Orjinal ses ve altyazı destegi gelir gelmez alacağım sinema tv paketini..
Aynen bende orjinal dolby digital ses ve altyazı desteği beklemekteyim. Hatta sinema paketi promosyon için aradıklarında yetkililere de bunu iletmiştim. Umarım kısa surede bu eksiklikte tamamlanır da bende sinema Hd üyesi olurum artık..
agalar bendede dün açıktı kanallar sistem güncellemesi mi yapıyolar nedir sevindim dün gece izledim fakat paleti alan arkadaşlar haklı siyahlıklar enine değilde boyuna olunca hoş almamış.
recevier ayarlarında 4:3 16:9 ayarlarına bakın bende 4 kanalda sürekli geniş ekran yayın yapıyor bikere ortada kare oldu ondada 4:3 e geçince genişledi fakat basık oldu 4:3 tam ekran kulnırsanız boşuksuz tam ekran olyuor fakat zarf seçerseniz üst alt da bant oluyro