Şimdi Ara

Sinema yasası yürürlüğe girdi: Seyircilere bir iyi, bir kötü haber (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
12.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ögrenciyi nasil kaziklariz diye düşünmüşler baya cok tın sinemaya gitmeyiz olur biter internetten 4k indir izle cokta umrumuzda zaten yerli iğrenc filmleriniz

• Şu hayatta tek keyfim haftada bir sinemaya gitmekti yasadan önce ama saolsunlar bu yasa ile onunda önüne geçtiler. Zannediyorlar ki bizim cebimizden fazla para çıkacak merak etmesinler bir sürü alternatifi var bu devirde ben protesto ediyor ve gitmiyorum kdv alamıyorlar sanatçılarda 1 lira olsada kazanamıyor boş koltuklara oynatsınlar bana uyar

• 3 senedir Sinemia kullanıyordum haftada 1-2 kez sinemaya gidip kafa dağıtıyorduk. Sinemia battı şimdide bilet fiyatları artmış. Bize herşey haram.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema yasası yürürlüğe girdi: Seyircilere bir iyi, bir kötü haber

• Uzun zamandır gitmiyorum, gitme isteğim de hiç yok. Eski sinema tadı kalmadı maalesef.

• Yarında sinema hayatımız bitti demeye başlarlar Türk filmleri tavan yapmaya başlar ken bundan sonra?? tabana kuvvet aç kaldılar...

• Herkesin evinde son model tv ler var sinema piyasasını yerle bir eder bu olay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatımda 5 defadan fazla gitmemişimdir anabelle e gidecektim vazgeçtim pc akar :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

ondada komşular kaçak sinema işletiyor diye ihbar eder... demedi deme...
  • Mükemmel! Bunun da içine ettiler!

• Hiç zevk vermiyor sinema falan millet nasıl gidiyor bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinema olayı zaten çoktan bitmiş bi şey.. film öncesi bitmek bilmeyen reklam fragmanlar, yetmiyor patlamış mısır yok kola promosyon olayı derken her 10 kişiden 9 unun elinde patlamış mısır ne yazık ki çoğu kişi patlamış mısır olayını yanlış anlamış olacak ki, öyle bir çiğniyorlar ki,
    film mi izliyoruz, çiğneme konserimi dinlemeye geldik anlamıyoruz.. mısırın yoğun kokusu saatlerce zihnimizde ekran yanması tarzı zihin yanması yapıyor.. özetle sinema zaten gidilmeyecek durumda..

• Cinemaximum'un promosyonlu bilet uygulamaları belki izleyiciye normalden ucuza bilet sunuyordu. Ancak bu aynı zamanda Cinemaximum'u pazarda tekelleştiriyordu. Diğer sinema zincirlerinin rekabette nefes alması açısından iyi olmuş bu yasanın çıkması. Belki bilete eskisinden daha çok para ödeyeceğiz. Ancak böylece Cinemaximum'un tekel olmasına bir odun da biz atmamış olacağız.
  • Bundan sonra paso torrent ve Netflix

• Sanırım sadece Cinemaximum kaldırdı bu olayı.

Diğerleri promosyonlara devam ediyorlar gibi *

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toy Story 4 e gidecektim, kişi başı 32₺ olunca vazgeçtim. 1 yıldır evde projeksiyon kullanıyorum en güzel sinema keyfi. Koltuk benim istediğimde mola veriyorum, dışarıdan yiyecek içecek kısıtlamasıda yok:) IMAX dışında pek gitmiyordum zaten son 1 yıldır IMAX ede çok düzgün yapımlar gelmediği sürece home cinema devam. Şimdi amfi aldım ses siteminide iyileştirdiğimde yeter fazlasıyla.
    Sinema yasası yürürlüğe girdi: Seyircilere bir iyi, bir kötü haber

• Çokta tın çokta fifi desem ayıp etmiş olurmuyum acaba. En son sinemaya babam ve oğlum a gitmiştim şimdi baktım 2005 de girmiş vizyona 14 sene olmuş filmler eninde sonunda İnternete düşüyor ordan seyrediyorum artık. film izlemek için 30 tl verecek değilim bilete bide üzerine bana reklam izlettirecekler.

• Film yapımcılarının istekleri yönünde bir uygulama oldu. Sinema işletmecileri yine indirim yapabilir,20 TL yerine 10 TL'den bilet satmalarına engel yok ama alavere dalavere ile indirimden dogan zararlarini oradan buradan telafi etmeden indirim yapacaklar. Millet sinema filmi izlemeye gidiyor dakikalarca reklam.izlemeye değil. Bilete indirim yaptım,2 bilet alana bir bedava yaptım deyip film yapımcısına 1 bilet satmış gibi ücret ödeyemezsin. 2 bilet alana 1 bilet hediye ettinse bunu cebinden karsilayacaksin,o filmi 2 kişi izledi ve film yapımcısına 2 bilet gişe ücreti ödeyeceksin. Sen film sayesinde bir ton mısır sat,içecek yiyecek sat ama film yapımcısına az bilet satışı göstererek az para öde. Zaten her satılan biletten kazancın çoğunu sinema işletmecileri alıyor,film yapımcısı maliyeti karşılayamıyor. Sinema işletmecilerinin kurnazlığına son verildi,indirimli biletin maliyeti kendi cebinden çıkacak,yapımcıya payı verilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Toy Story 4 e gidecektim, kişi başı 32₺ olunca vazgeçtim. 1 yıldır evde projeksiyon kullanıyorum en güzel sinema keyfi. Koltuk benim istediğimde mola veriyorum, dışarıdan yiyecek içecek kısıtlamasıda yok:) IMAX dışında pek gitmiyordum zaten son 1 yıldır IMAX ede çok düzgün yapımlar gelmediği sürece home cinema devam. Şimdi amfi aldım ses siteminide iyileştirdiğimde yeter fazlasıyla.
    altyazı çok küçük değil mi.

• Artık sinema çokta lazık değil, zaten bizde sinema kültürü yok; artık sinemada telefonda oyun oynayan mı dersin, msj atan mı dersin. Uyardığında kafanı çevir ne olacak diyen mi dersinden sonra artık kavga etmek istemediğim için gitmiyorum. Evde seyretmek daha iyi oluyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.