Şimdi Ara

Sinema yasası yürürlüğe girdi: Seyircilere bir iyi, bir kötü haber (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
12.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• O değil de puanları sildiler gerçi puan var mı yok mu onu da hatırlamıyorum. Gidecek film olmayınca kullanmamış da olabilirim. Önce birkaç Cinemaximum batar sonra görürüz. Yetkililerinin zaten yapımcılarla bir daha görüşeceğini zannetmiyorum. Malum hepsi muhalif. Kimse de 1 aylık yol parasını, 1 haftalık yemek parasını gidip sinemaya gömmesin. Azıcık beyni olan zaten o paraya bilet almıyor. Geri kalanlara da iyi seyirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi gençlerden çok kim izliyor genç sevdalılar üzgün büyük oy kaybı kendilerini böyle iyice yoketsinler iyi iyi yerli sinema batar ne olacak yabancı filmler nettende izleniyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allahtan geçen hafta Spidermana 8 liralık ön sipariş vermişim bu da son filmim olur artık çokta umrumda değil torrent de bekleriz kendileri kaybeder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun zevkimizi bitirdiniz, sinemayı da bitirdiniz eyvallah.İnsan sosyal bir varlıktır diye tanım vardır sosyolojide.Bunlar o sosyalliği bitirmek için ant içmiş.Sırada ne var acaba çok merak ediyorum.
  • Haftasonu ankara ankamall imax spiderman 38 tl. Şimdi işin ilginç tarafı yasal olarak 15 dk reklam izletecekler, önceden 20-30 dk arasıydı. 38 tl para ödeyeceksin ve abiler kazansın diye 15 dk zorunlu reklam izleyeceksin. Böyle birşey dünyanın hiçbiryerinde olamaz...
  • Anlaşıln artık ayda 1 kez ya da 3 ay da 1 kez gideceğiz. O değil de artık hemen hemen bütün filmler 1 ay sonunda nete hd olarak düşüyor ne gerek var gitmeye bu fiyatlara. Geçen sene neredeyse her ay 1 filme giderdim bunda sinemianın etkisi de var. Şimdi bu fiyatlara sadece çok sevdiğim filmlere giderim. Türk filmlerine gitmeyeli yıllar oldu. En son şener şen in filmine girmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Toy Story 4 e gidecektim, kişi başı 32₺ olunca vazgeçtim. 1 yıldır evde projeksiyon kullanıyorum en güzel sinema keyfi. Koltuk benim istediğimde mola veriyorum, dışarıdan yiyecek içecek kısıtlamasıda yok:) IMAX dışında pek gitmiyordum zaten son 1 yıldır IMAX ede çok düzgün yapımlar gelmediği sürece home cinema devam. Şimdi amfi aldım ses siteminide iyileştirdiğimde yeter fazlasıyla.
    Projeksiyon, amfi hangi modeller hocam? Size kaça mal oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende daha gitmem. Zaten birtek İmax e gidiyordum. Yaşasın 4k bluray

• Sinemalarla film yapımcıları arasında olay çıkıyor giren yine bize giriyor yerim böyle ülkeyi.

• @eyoruk
    Valla standart altyazı oyunun ama yaklaşık 140” büyüklükte düşünün çok küçük gelmeyecektir:)

@kanarya75
    Projeksiyon Optoma UHD300X, amfi Denon Avrx1500h. İkisinide Almanya’dan aldım, projeksiyon 1000€ civarıydı ben aldığımda, amfi 300 küsür € . Amfi daha kurulmadı şu anda eski ses sistemi ile takılıyorum amfi için yavaş yavaş kolonları alacağım.

• Yıl olacak 2020 hâlâ sinemaya gidenlerin olması üzücü. Paraya kiy evinin salonuna sinema sistemi yap. Milletin çenesini dinlemek ne bileyim yazık.

Birde para veriyorsun reklam izliyorsun rezillik sinema 15 yıl önce güzeldi şimdi teknoloji gelişti üzerine para verseler gitmem gidenlerinde bir çoğu da çoluk çocuk zaten. Gerçi bizim milletimiz kalite yoksunu olduğu için sinema güzel geliyor.

• Evini sinema salonu yap demek kolay tabi.Apartmanda kaç kişi o kadar şanslı oluyor arkadaş ?

Yani biraz mantıklı olmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinemaximum, Yeni Sinema Yasasının Uygulanmaya Başlanması ile Birlikte Tüm Promosyonlu Biletleri Kaldırdı
    https://www.filmloverss.com/cinemaximum-yeni-sinema-yasasinin-uygulanmaya-baslanmasi-ile-birlikte-tum-promosyonlu-biletleri-kaldirdi/

Cinemaximum özelinde imiş olay sanırım
  • bi tane 2. el apple tv alıp netflix keyfi çıkarmanın vakti geldi
  • Sinemia artık patladı demek sanırım.

• Reklamı kısaltcaklarına indirimi kesmeselermiş daha iyi, reklam var diye millet bilerek geç girerdi zaten, indirim olmaması cebe yansıyor nerden baksan dezavantajlı.

• Halka gereken ders verilmiştir, Teşekkürler sinema endüstrisi, kodamanlar ve devlet büyükleri.
  • kötü oldu ya
  • yakın zamanda cinemaximumm geri adım atacaktır... çok fazla gideri yok bu işin.

açıklamalarıda o yönde https://www.filmloverss.com/cinemaximum-yeni-sinema-yasasinin-uygulanmaya-baslanmasi-ile-birlikte-tum-promosyonlu-biletleri-kaldirdi/

CGV Mars Entertainment Group ise konuyla ilgili Birgün’e yaptığı açıklamada “Sektörümüzün tüm paydaşlarıyla beraber Türkiye’de sinema sektörünün gelişmesine destek vermek ve sinema kültürünün yaygınlaşmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu süreçte tüm çalışmalarımızda ilgili yasalara uygun olarak hareket ediyoruz. 5224 sayılı Sinema Filmlerinin Değerlendirilmesi ve Sınıflandırılması ile Desteklenmesi Hakkındaki Kanun’da yapılan değişiklik neticesinde de sinema salonu işletmecilerinin yapımcı/dağıtımcı onayı olmadan indirimli bilet (halk günü/öğrenci indirimi vb.) satışı yapması yasaklandı. Yasaya uyum süreci içerinde yer aldığımız bu dönemde indirimler konusuyla ilgili gerekli imzalar tamamlanmadan hareket etmemeyi tercih ediyoruz. Bu nedenle henüz indirimleri uygulayamıyoruz. Süreç tamamlanır tamamlanmaz indirimleri hayata geçirmeye başlayacağız” ifadelerini kullandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 4 Temmuz 2019; 14:56:38 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.