|
Bildirim
Dişe dokunur adam akıllı bir film hala gelmedi, 2025 kötü başladı film sektöründe, kaptan Amerika da zenci oldu geriye gay superman kaldı ha gayret
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 14 Şubat 2025; 22:11:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Film için esinlenilen comicbook sayısı ve kapağı esasında şudur, diğerleri ise karşılaştıkları birkaç sayfa, bu esnada Falcon zincirli bir şekilde kurtarılmayı bekliyor. :) Kalkan, çizgi roman evreninde yapısı ve şekli gereği darbeleri emebiliiyor ama dediğiniz gibi çizgiroman da olsa sağlam bir dayanaği lazım ki bunu yapabilsin, Arşimet boşuna dememiş bana bir dayanak noktası verin dünyayı bile kaldırırım diye. :)) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meraklıları için maceranın devamı 1978 tarihli Hulk vol1'in 232. sayıdadır: ![]() |
elinize sağlık hocam, o kalkan zaten yapısı gereği dünyadaki fizik kurallarına aykırı bir madde (uzaydan gelen bir cisim olduğu için), arşimet' in tam ve uzun cümlesi şu olmuş; ![]() Archimedes: Bana yeterince uzun bir kaldıraç ve onu… - Evrim Ağacı https://evrimagaci.org/alinti/bana-yeterince-uzun-bir-kaldirac-ve-onu-yerlestirebilecegim-bir-dayanak-verin-dunyayi-yerinden-oynatayim-705 |
tabiiki beklenen film, Captain America: Brave New World |
|
|