Şimdi Ara

SinemaTv Açıklama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sinema TV 'lerde her ilk gelen kanalda olduğu gibi görüntü muazzam ve içerikler iyiydi. HDE de öyleydi mesela ilk geldiğinde. Hepsi sonradan bozuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

Peki bu olay gerçekleşirse bizim D-Smart'ı iptal ettirme gibi bir hakkımız var mı? Yoksa sözleşmede bunu kılıfına mı uydurmuşlar?

Sözleşmede şöyle maddeler var zaten:

quote:

Tarifeler: D-SMART tarafından sunulan elektronik haberleşme hizmetlerine ilişkin güncel tarife bilgileri
    0850 266 0 266 numaralı telefon aranarak veyawww.dsmart.com.tr adlı internet sitesi aracılığıyla öğrenilebilir.
    D-SMART, önceden duyurmak suretiyle tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

ABONE, D-SMART uydu platform hizmetleri kapsamında sağlanan program, kanal ve içeriklerin, belirli
    lisans dönemleri için lisanslanmış ve tüketicilere sunulmakta olduğunu, abonelik süresi içerisinde söz konusu
    program, kanal ve içeriklerin lisans sürelerinin sona ermesi ve/veya başkaca zorunlu nedenlerle program,
    kanal ve içeriklerin artık sunulamaması ve değişiklikler olması halinde D-SMART’ın bir sorumluluğu
    bulunmadığını kabul, beyan ve taahhüt eder.

Ama tabi lisans süresinin biteceğini bile bile abone almak, bunu hiçbir şekilde kullanıcısına duyurmamak gibi durumlar var. Tamam kanal listelerinde bazı isimler gözükmüyor ama bunu hala açık açık duyurmuyorlar. Sinema TV reklamını yayınlamasa çoğu insan fark etmeyecekti bile. Bir de ''daha fazlası'' diye yeni reklamlar döndermeye başlamışlar.

• Arkadaşlar D SMART'ın yayın kalitesi çok kötü. bir daha kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum. TRT1 VE ATV de yabancı filmler izliyorum arada yayınladıklarında. filmlerin bazıları eski olmasına rağmen görüntü kalitesi mükemmel.

DİJİTÜRK sinema kanalları nasıl? filmler ve görüntüler kaliteli mi?
  • arkadaşlar...digitürk üzerinden yayın yapmayan şifreli sinema tv paketi yılın sonunda d-smart üzerinden ayrılıyor...2014 yılında teledünya ve tivibu platformlarından yayına devam edebilir...benim tuhafıma giden olay yayınladığı bazı filimlerin erotik sahnelerini mozayikliyor fakat şaşılacak şekilde pek çok filimlerinde cinsellik görüntülerini orijinal çekimiyle sansürsüz yayınlayabiliyor...ilginç olay filimden filime değişebiliyor...enteresan vaziyet...bilgilerinize sunarım forumdaşlarım...
  •  SinemaTv Açıklama
  • sinema tv ayda 10-15 tane güzel film yayınlıyordu ve bunları da abuk subuk saatlere planlıyordu. İzlenmeyecek filmleri prime time a, güzel filmleri de abuk gündüz sabah saatlerde veriyordu. Eski kovboy, tarihi film vermek yerine dolph laundren in çinlilerin tırt filmlerini vermesi garip bir politikaydı.
  • ebemden dedemden kalma filmlere elveda.
  • Sizi pek özlemeyeceğiz... Güle güle.
  • sinematvnin yayın kalıtesi ve çeşitliliği hoşuma gitmiyordu ama umarım gelen gideni aratmaz
  • ben hiç izlemedim ki? zaten yoktular ama yine yokturlar.Olsa ne olurlar olmasa ne olurlar benim çanak antenime elveda tv seyretmeye elveda.Güle oynaya oynaya okuyun kitaplar...Bu biraz şiirsel olmadı amma maniye benzemiş...
  • 3 yıldır dsmart izliyorum sinema tv lerde topu topu seyrettigim film 10'u gecmemistir. Yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi akşam prime time da açıyorum ya dizi yada dandik bir film. Güzel filmleri denk getirene madalya vermek lazım. Yeni film kanallarıni bekleyip göreceğiz artık.
  • açıkçası gitmelerine çok üzülmedim ama yeni yılda kesecekleri ntv spor smart kanalı için bu durumu bir koz olarak kullanmayı düşünüyorum
  • Dsmartta film olarak sadece bu kanalı açardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurdaki yorumları görende Holywood sineması altın çağını yaşıyor zanneder doğru düzgün filmmi çekiliyor ki ? Sinematv kesinlikle digiturk film kanallarından daha iyiydi üstelik daha ucuzdu .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.