Şimdi Ara

SinemaTv Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D-Smart üyeleri artık SinemaTV'yi izleyemeyecek

Değerli SinemaTV izleyicileri,

D-Smart’ın SinemaTV kanallarını 1 Ocak 2014 tarihi itibariyle platformundan çıkarma kararı aldığını üzülerek bildiririz.

Biz sinemayı her zaman hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olarak gördük. 2008 yılından bu yana, Hollywood stüdyolarının gişe rekortmeni yapımlarını ve çeşitli ülkelerdeki festivalleri takip ederek beğeneceğinizi umduğumuz filmleri sizlerle buluşturmaya gayret gösterdik. Ayrıca, gösterildiği her ülkede ilgiyle izlenmiş birçok diziyi Türk televizyonlarında ilk kez yayınladık.

Diğer platformlar üzerinden yayınımıza devam ediyor olsak da taahhüt vererek bizi izlemeye karar vermiş ve sunduğumuz hizmetin bedelini ödemiş olan 430.000 abonenin mağdur edilmesi, kabul edebileceğimiz bir durum değil.

Bizi D-Smart üzerinden izleyebilme hakkınızı savunabilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu konudawww.sinematv.com.tr üzerinden vereceğiniz destek, yayınlarımızın D-Smart’ta devam edebilmesi için büyük bir önem taşımaktadır.

SinemaTV Ailesi

• yakında bu platform shoping kanalından geçilmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_fb39

Bizi D-Smart üzerinden izleyebilme hakkınızı savunabilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu konudawww.sinematv.com.tr üzerinden vereceğiniz destek, yayınlarımızın D-Smart’ta devam edebilmesi için büyük bir önem taşımaktadır.

SinemaTV Ailesi

Beter olun.

D-Smart üzerinde yayın yaparken EPG vermediğiniz müşteriyim ben. Modüllü abonelere yayın akışı vermiyordunuz. Şimdi mi aklınıza geldi sizi D-Smart üzerinden izleme hakkımız.

Beter olun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 15 Aralık 2013; 8:18:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

SinemaTV Ailesi

Beter olun.

D-Smart üzerinde yayın yaparken EPG vermediğiniz müşteriyim ben. Modüllü abonelere yayın akışı vermiyordunuz. Şimdi mi aklınıza geldi sizi D-Smart üzerinden izleme hakkımız.

Beter olun!
    DSMART ile yollar ayrılırsa bile TİVİBU ve TELEDÜNYA da devam eder olmadı digiturk ile anlaşır

http://www.full-hdready.com/2013/12/dsmart-sinema-tv-kanallarini.html

• quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

DSMART ile yollar ayrılırsa bile TİVİBU ve TELEDÜNYA da devam eder olmadı digiturk ile anlaşır

http://www.full-hdready.com/2013/12/dsmart-sinema-tv-kanallarini.html

Alıntıları Göster
    digiturk'e bekleriz:D

buarada siz bi kıyağım olsun hadi d-smartı daha iptal ettirmemiştim niye ettiriyosun diye sorarsalar sinema tv için derim:DD

• quote:

quote:

SinemaTV Ailesi

Beter olun.

D-Smart üzerinde yayın yaparken EPG vermediğiniz müşteriyim ben. Modüllü abonelere yayın akışı vermiyordunuz. Şimdi mi aklınıza geldiği sizi D-Smart üzerinden izleme hakkımız.

Beter olun!

+1

Sinema TV miş...
    Duyanda vizyon filmleri oynatılıyor sanır.

Umarım bu platformdan kurtuluruz.Tek olumlu yanı isimleri idi o da olmaz olsun.

• 120 yıllık filmler vardı neyine üzülelim? Hadi güle güle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

quote:

quote:

SinemaTV Ailesi

Beter olun.

D-Smart üzerinde yayın yaparken EPG vermediğiniz müşteriyim ben. Modüllü abonelere yayın akışı vermiyordunuz. Şimdi mi aklınıza geldiği sizi D-Smart üzerinden izleme hakkımız.

Beter olun!

+1

Sinema TV miş...
    Duyanda vizyon filmleri oynatılıyor sanır.

Umarım bu platformdan kurtuluruz.Tek olumlu yanı isimleri idi o da olmaz olsun.

Alıntıları Göster
    SD yayın kalitesin de HD yayın yapıyorlar Modullu üyelere EPG vermiyorlar gitmesi iyi olmuş umarım yeni gelecek sinema kanalları kaliteli yayın yaparlar bekleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

SD yayın kalitesin de HD yayın yapıyorlar Modullu üyelere EPG vermiyorlar gitmesi iyi olmuş umarım yeni gelecek sinema kanalları kaliteli yayın yaparlar bekleyip göreceğiz.

Alıntıları Göster
    Kurtulduk, çokta gerekli kanallar değildi.

D-Smart doğru olanı yaptı bnkz. digiturk'e salonlar olsun moviemaxler olsun hepsi kendi kanalları ve kalite akıyor bizzat kullanıyorum film paketimde var salon paketimde.Eğer sinema tvler'le yollar ayrılmamış olsaydı asla sinema alnında gelişme göstermezdi bu platform.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

D-Smart doğru olanı yaptı bnkz. digiturk'e salonlar olsun moviemaxler olsun hepsi kendi kanalları ve kalite akıyor bizzat kullanıyorum film paketimde var salon paketimde.Eğer sinema tvler'le yollar ayrılmamış olsaydı asla sinema alnında gelişme göstermezdi bu platform.

Alıntıları Göster
    Adamlar resmen bizi kovuyorlar destek olun gitmeyelim diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Alıntıları Göster
    Ekmek parası gittiği için birde destek istiyorlar :D Çok kalitesizlerdi. Bakalım yeni d-smart sinema kanalları nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Ekmek parası gittiği için birde destek istiyorlar :D Çok kalitesizlerdi. Bakalım yeni d-smart sinema kanalları nasıl olacak.

Alıntıları Göster
    sinema tv kovulurken de darbeyi yapıp gidiyor eurosport kanallarını yanında götürüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34engin

sinema tv kovulurken de darbeyi yapıp gidiyor eurosport kanallarını yanında götürüyor :)
    evet gerçekten de darbeyi geçiriyor.hatta eurosportu uydu yayın hakkı olarak yalnızca digitürk e bırakabilirler.sonra bekleriz nat geo gibi gelmesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Orijinalden alıntı: 34engin

evet gerçekten de darbeyi geçiriyor.hatta eurosportu uydu yayın hakkı olarak yalnızca digitürk e bırakabilirler.sonra bekleriz nat geo gibi gelmesini.

Alıntıları Göster
    sinema tvleri sd olarak özel günlerde bayram yılbaşı gibi d smart açınca izliyordum berbat filimler koyardı genelde. 2 ay önce led tv alınca modülde aldım 1 ay hediyeydi biraz güzel film izledim bu defa ama görüntü kalitesi berbattı sd ve hd yayınları çok kötü gitmesi kayıp olmammış

• atakansah kullanıcısına yanıt
    Bir film eski diye illa kötü mü olması lazım? Sizin gibi izleyicilere fazla bile bu kanallar.

Birazdan Movie Smart Classic'te şu film başlayacak. Hadi git izle. Daha 5 yıllık bile değilmiş.

Timetrip: The Curse of the Viking Witch

123 oyla 5.3 puan almış. Nereden buluyorlarsa bunları çok arıyorlar herhalde. Ama yeni sayılır. O yüzden süper bir film.

Ama bundan biraz sonra Sinema TV'de Robin Hood var.

Robin Hood

SinemaTV 1001'de de

Elizabeth: The Golden Age

Diyeceğim o ki yarın bir gün D-Smart'ın kendi bümyelerindeki dandik film kanallarına mahkum kaldığınızda, izleyecek adam gibi bir şey bulamadığınızda görmek isterim sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 15 Aralık 2013; 18:11:43 >

• Bugüne kadar dsmartta 100 film izlediysem 95 i sinema tv dir sanırım.

Üzüldüm .

Dsmartin iğrenç sinema kanallari bizi bekliyor. Digitırk yolu yakındır sinema seyredenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Bugüne kadar dsmartta 100 film izlediysem 95 i sinema tv dir sanırım.

Üzüldüm .

Dsmartin iğrenç sinema kanallari bizi bekliyor. Digitırk yolu yakındır sinema seyredenlere
    Modüllü Maxi + Sinema Tv Hd üyesiyim.. parasını peşin ödedik sinema tv aldık.. bizim mağduriyetimiz ne olacak.. dsmart her zaman olduğu gibi bizi dolandırdı öyle anlaşılıyor.. yediğimiz kazıklardan akıllanmıyoruz arkadaş :)) en azından kendim için durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

Bir film eski diye illa kötü mü olması lazım? Sizin gibi izleyicilere fazla bile bu kanallar.

Birazdan Movie Smart Classic'te şu film başlayacak. Hadi git izle. Daha 5 yıllık bile değilmiş.

Timetrip: The Curse of the Viking Witch

123 oyla 5.3 puan almış. Nereden buluyorlarsa bunları çok arıyorlar herhalde. Ama yeni sayılır. O yüzden süper bir film.

Ama bundan biraz sonra Sinema TV'de Robin Hood var.

Robin Hood

SinemaTV 1001'de de

Elizabeth: The Golden Age

Diyeceğim o ki yarın bir gün D-Smart'ın kendi bümyelerindeki dandik film kanallarına mahkum kaldığınızda, izleyecek adam gibi bir şey bulamadığınızda görmek isterim sizi.

Aynen moviesmart classic ve fest te bu zamana kadar ne vardıda bu saatten sonra ne olucak dsmartı hiç samimi bulmuyorum digitürk yolu gözüküyor galiba bize

• Giderse gitsin zaten gösterdikleri filmler berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Giderse gitsin zaten gösterdikleri filmler berbat.
    Peki bu olay gerçekleşirse bizim D-Smart'ı iptal ettirme gibi bir hakkımız var mı? Yoksa sözleşmede bunu kılıfına mı uydurmuşlar?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.