Bildirim
Sinerji.gen.tr Alısveris yapılırmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yardım edecek yokmu arkadaslar ? -
Ben de bugün araştırdım ama sıkıntılı gibi.
https://www.sikayetvar.com/sinerji-bilgisayar -
evet bide anlamadıgım bi konu fiyatlar vatan bilgisayara uygun aynı parcaları sepete ekledıgımde vatan bilgisayardakı fiyatla ayni cıkıyor vatan bilgisayarda o parcalar 3.215 tl tutuyor sinerjide 3.205 tl tutuyor nasıl oluyormu bu fiyatlar daha uygun hemde anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: byspayn
https://www.sikayetvar.com/sinerji-bilgisayar
O siteye bakarsanız vatan da sıkıntılıdır.
Sıkıntısız alışveriş yaptığım eksen bilgisayarla ilgili de bir sürü şikayet var.
İşiniz %100 garanti olsun istiyorsanız inventustan alacaksınız başka çare yok. -
Niye ne alakası varki ? -
inventus işini iyi yapıyor -
inventusda fiyat pahalı cıkıyor biraz daha en iyisi vatandan gidip elle alıp orda toplayıp acıp denemek -
quote:
Orijinalden alıntı: Propus
quote:
Orijinalden alıntı: byspayn
https://www.sikayetvar.com/sinerji-bilgisayar
O siteye bakarsanız vatan da sıkıntılıdır.
Sıkıntısız alışveriş yaptığım eksen bilgisayarla ilgili de bir sürü şikayet var.
İşiniz %100 garanti olsun istiyorsanız inventustan alacaksınız başka çare yok.
Esasında çok haklısınız. Vatanla ilgili de pek çok şikayet var ama benim ordan çok alışverişim oldu. Hatta yepyeni topladığım makinemin RAM'i arızalı çıktı gittim ve bir üst modeliyle değişim yaptılar.
Ama Vatan Türkiye çapında bilinen bir firma. Sinerji ise henüz köklü olmayan bi yer ayrıca üstüne şikayetvar.com'da ağır ithamlarda bulunanları görünce inceden bi tırsmadım değil. Sitesinin adı bile kıllandırıyor sinerji.gen.tr.
Belki de benim kuruntumdur ama bana güven vermedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byspayn -- 8 Şubat 2015; 0:39:18 >
-
Gecenlerde islemci aldim hic bir sıkıntı olmadı gayet iyiydi ama 1 kez aldim olmadi diye süper diyemem piyasa fiyatindan 50 tl ucuza aldim kargoda 6 tl di sanirim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşa fazla para vererek hata yaparsınız ama siz bilirsiniz, sizin paranız sonuçta -
iventus ve sinerjidede aynı fiyat tutuyor riske girmeye gerek yok bizzat alayım dedim -
Aynı fiyat tutması imkansız.
En ucuz açık ara sinerji.En güvenilir de inventus.
Elden alınca noluyor onu anlamadım.Sorunu zaten eve gidince fişe takıp kullandğın zaman farkedeceksin.İnventustan veya sinerjiden aldığında sorun çıkarsa geri yollarsın parçayı.Sinerjinin teknik desteği nasıl bilmem ama inventus cidden bu konuda çok farklı bir firmadır.Hatta birinin konusu vardı, iki ürünü ayrı ayrı sipariş vermiş dolayısıyla 2 farklı kargo parası kesmiş site.Sonra kargo parasının tekini zarfla yollamışlar. -
Aga valla aynı tutuyor istersen sende bak bazi ürünler yok onun ayarinda ayni fiyattan koyuyorum bazilarini. Yani elle almaktan kastım ürünleri alip orda toplayip takip fise takip pc yi acip bakmak sorun varmı diye bakcaksan ürünlerin isimlerini vereyim bende uc firmadada ayni fiyat cikti
Şimdi ekran kartı alsak CW sorunu olsa geri alır mi sinerji
şu ana kdr bir sıkıntı yaşayan duymadım ben de yakın zamanda alışveriş yapmayı düşünüyorum normal piyasadan 200 tl civarı daha ucuza geliyo alacağım parçaların toplamı -
Sinerji iyidir. -
Sinerji'ye 1 Ay once Ram Siparisi verdim ve 1 ay boyunca gelmedi.
Aradim soyledim boyle boyle is dolayisiylada gec aradim.Sonra bana dekont'un resmini e-mail ile atin dediler.Attim ve 1 hafta sonra boyle bir siparis bulunamadi paranizi iade etmek icin hesap no verin diye bildirdiler.Dun verdim bakicam artik.
İnternetten alisverise guvenmiyorum bu yuzden bizzat almak en mantiklisi
Gidin Vatana Kendi elinizle , gozunuzle alin.
Montaji'da ugrasmak istemiyorsaniz bilmiyorsaniz Vatan yapiyor.
2. defa internet'den alisverisde sorun yasadim.
Ama buna'da sorun yasadim denmez.
Simdiden Hayirli Olsun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ssaa nedir
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- i3-12100f alınır mı
- hotfix nedir
- dled nedir
- en iyi ekran kartı
- i7 860 kaçıncı nesil
- kirin 9010
- işlemci kıyaslama
- ryzen 9 9950x3d
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X