Şimdi Ara

Sinerji.gen.tr güvenilir midir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bu iki laptop aynı mı? Hepsiburadakinde işlemci hızı 4.1 GHz. Sinerjide 2.20. Ama Hepsiburadaki titan versiyonunun özelliklerini koymuş sanki bi karışıklık var. Kafam karıştı

>> Hepsiburaada MSI

>> Sinerji MSI

Ve son sorum Sence hangisi daha iyi?
    www.monsternotebook.com.tr
    Tuplar T7 V15.1 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V15-1.html#.WwhV-kiFOUk

MSI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 25 Mayıs 2018; 21:32:3 >

• Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Neden hocam? Açar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Hocam bu iki laptop aynı mı? Hepsiburadakinde işlemci hızı 4.1 GHz. Sinerjide 2.20. Ama Hepsiburadaki titan versiyonunun özelliklerini koymuş sanki bi karışıklık var. Kafam karıştı

>> Hepsiburaada MSI

>> Sinerji MSI

Ve son sorum Sence hangisi daha iyi? https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V15-1.html#.WwhV-kiFOUk

MSI
    Hocam bu konuda pek yorum yapamam çünkü hepsiburadadaki modelin açıklama kısmında yazan model ile başlığında yazan model özellikleri farklı.hangisini referans alacağım bilmiyorum bir karışıklık durumu söz konusu. Monster'ın yıllardır gaming notebook ürettiğini biliyorum kullananların da memnun olduğunu görüyorum forumlarda ancak servisi konusunda bir fikrim yok gibi.msi ise dünya çapında bir marka,servis ve satış ağı daha geniş.ben olsam msi alırdım çünkü bu markaya karşı sempatim var ancak bu bütçede değil de daha uyguna bir model olsaydı tercihim monsterdan yana olurdu daha evvel baktığımda aradığım özelliklerde en uygun model monsterdaydı.sizin baktığınız bütçede ikisi de sizi üzmez diye düşünüyorum uzun yıllar gider bu 2 model de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Monster: i7-8700K 4.7GHz

Msi: 7-8750H 2.20GHz

8700K daha iyi diyorlar + Monster biraz daha ucuz. Çok kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Monster: i7-8700K 4.7GHz

Msi: 7-8750H 2.20GHz

8700K daha iyi diyorlar + Monster biraz daha ucuz. Çok kararsızım
    Monster alın o zaman işlemcisi bir tık daha iyi ve daha ucuz dediğiniz gibi, içinize de sindiyse özellik ve fiyat olarak güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle yapacam teşekkürler
  • Ben R7 240 alırken DirectX 11 modelini sipariş etmiştim gönderdikleri DirectX 12 modeliydi. DX 11 tasarımı daha güzel duruyordu
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Birkaç sene içinde laptop ilk alındığı performansını vermeyecek, 3-4 sene sonra ise yavaşlayacak. Bence masaüstü toplayın siz kesinlikle gerekmiyor ise. O paraya ne masaüstü alınır var ya...
  • 2022'de ne durumda acaba sinerji?

• www.sikayetvar.com
    Sinerji Bilgisayar - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sinerji-bilgisayar

aman aman. bu internet sitelerinin alayının .... çalışma sistemi hatalı sanırım . la oğlum kargoya vericez deyip vermemek nedir ya siz dalgamı geçiyonuz milettle. parayı alıyonuz sonra tamam kesin kargoda tamam vercez tamam verdim .

ya sinerji cart curt size sesleniyorum paranızı bu gün göndericez deyip göndermesek hoşunuza gider mi ? ama gidebilir de belki böyle şeylerden hoşlanıyorsunuzdur.

ben hata ettim siz etmeyin gidin yerinden dokunarak alın böyle dükkanlarda gerçekten sorumlu bir şekilde hizmet vermeyi öğrene kadar müşteri yüzü göremesinler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.