Şimdi Ara

sinerji hazır sistem hakkında tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinerji üzerinden hazır sistem alacağım,yakın fiyatlı olanların çok bir fark yaratıp yaratmayacağı hakkında bir fikrim yok. Bu 3 sistem arasından hangisini almamı tavsiye edersiniz acaba? Fiyatın 5000 tl'yi fazla geçmesini istemiyorum ve tamamen oyun üzerine kullanacağım. Şimdilik monitör olarak Samsung T24D390EW kullanmak durumundayım ileride değiştireceğim.

Sinerji Asia Ryzen 3 1200 8GB 256GB SSD GTX1050Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı

Sinerji Artemis Ryzen 3 1200 8GB 256GB SSD GTX1050Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı

Sinerji Venom Intel Core i3 10105F 8GB 256GB SSD GTX1050Ti fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raynard4 -- 8 Ağustos 2021; 0:48:12 >

• 3 sistemdeki ssd kronik sorunlu bir ssd. İlk ve 3.sistemdeki psu berbat. İlk sistemi baştan eleyin işlemcisi,psu su ,ssd si, berbat olan bir sistem.

Üçü arasında olsa 2.sistem alınır bence tabi ssd si değiştirilerek

Tavsiyem bu sistem:

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-3a-1650/

Bütçeniz varsa işlemciyi ryzen 5 1600 af yapın.

• biostar'ın kapasitörleri stres altında 80-85'leri görüyor, bu gaming anakartlarda 40-45 civarıdır.

biostar anakart önermek uzun ömürlü olmayabilir.

fiyat azalttıkça bir şeylerden ciddi feragat ediyorsun işte.

• _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt

Booster idare eden türden bir marka bildiğim kadarıyla . Anakartı msi A320 yapsa sorun çözülür

• Asus, MSI anakart ve ekran kartlı sistemler yerine Biostar ve inno3d içeren sistemler önermişsin. Berbat dediğin SSD yerine Patriot SSD'li sistem önermişsin. Berbat dediğin kasa yerine, Darkflash adında kasası olan sistem önermişsin :)

Garaj çalışanı olduğunu anladım da, keşke önerilerinin altını doldurabilseydin kardeşim :)

• neroforte N kullanıcısına yanıt

Öncelikle hiçbir kuruluşun çalışanı değilim bunu belirtmek isterim.

Anakartta msi önermişim zaten farkettiyseniz.

Inno3d kötü bir marka değildir yurtdışında da yaygın kullanılan bir markadır.

Geil ssd ile sorun yaşayanlar çok fazla patriot ssdde sorun yaşayanı fazla görmedim o yüzden önerdim.

Konuyu açan arkadaş sistemleri attığı zaman sistemlerde performax psular kullanılıyordu. Sizce performax psular iyi midir?

Kasaya gelince dark ın önü mesh, tk4 ün ise cam yapıda. Mesh yapılı kasaların hava sirkülasyonu daha iyi karşılaştırabilirsiniz.

Bu kasayı önerdiğime biraz bozulmuşsunuz, sinerji çalışanı olabilirsiniz   

Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93B72EA89 -- 21 Ağustos 2021; 14:50:5 >

• Bütçeyi artırıp en azından bu sistemi alabilirsin.

sinerji.gen.tr
    Sinerji Ocean Intel Core i3 10105F 8GB 256GB SSD GTX1650 [E-Spor PC]
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ocean-intel-core-i3-10105f-8gb-256gb-ssd-gtx1650-e-spor-pc-p-40259
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.