Şimdi Ara

Singed , Amumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Champ Ahri'i beklerken biriktirdiğim IP ile bu 2 champ arasında kaldım. Sizce hangisi daha sağlamdır ? Singed düşünüyorum şuan fakat fikirlerinize danışmak istedim.

• Champion tavsiye basligi altinda sorsan daha guzel olabilirdi ama yined cevaben tavsiyem Signed. Daha sonra Skill shot gelistirdiginde Amumu oynayabilirsin.
  • amumu tabikide ama skill shot nuda singed la gelişteremezsin ona göre.
  • amumu ile ölme şansın var singed ile ölmezsin
  • Ranked oynuyorsan amumuyu unutacaksın bir kere.Singed eğlenceli champion kaçarsın kovalayamazlar felan fakat amumu teamfight'in kaderini değiştirebilir ultisi ve q sayesinde 1 normal 1 aoe stunu var ve çok etkili.
    Ben amumu öneririm ranked oynayamasaksan
  • özellikle 1600 önceki rankedda eğer ki amumuyu iyi oynarsan direkt win bringer olursun :D çünkü milletin amumuya karşı counter pick yapmakla felan uğraşacağı yok çok rahat ultinle kontrol edersin fightı. Gankleri red buff varken son derece güçlü oluyor, laneleri de rahat kontrol edersin. 4 oyunundan 3 ünü alırsın yani, yeter ki gerçekten iyi oyna :D Ranked oynarken amumuyu unutacaksın diyen arkadaş neyin kafasını yaşıyor anlamadım 1600- eloda hala banlanıyor amumu (ben bilmiyorum gerçi arkadaş banlandığını söylüyor) :D
  • amumu
  • amumu her türlü takıma fayda sağlar ultisi tf'yi etkiler.
    singed eğlence amaçlı oynanır.rakip kuleye yada baseye git peşine takıldılarsa ulti aç baktın gelmediler biraz bekle elbet biri gelir gelince alırsın;ama amumu kadar takıma fayda sağlayamassın.
  • Amumu tf de etkilidir ama fazla eğelenceli olduğunu düşünmüyorum tabi adamı skill shotla tuttuğunda skypeden bağıran arkadaşların yoksa :) ama singed damage vurur ölmesi çok çok zor teamfight da etkili demiyorsanız singed'e Saçmalıyorsunuz bence singed ile ilk girersin birine kendi adamlarına doğuru çekersın o şahız ölür 5v4 kalırlar 2 tanesi kaçar kuleyi alırsınız.
  • Amumu oyunun en iyi tankı. Ultisi stunı herşeyiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 13 Aralık 2011; 14:23:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.