Şimdi Ara

Single & Dual Channel Test #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir test Sonucu size dual ile single channel farkını gösterecek test sonuçlarını bu topic'e atacağım.
    Test Ettiğim Ram'ler 667 mhz 1 gb kingston x2
    Cpu'nun çarpanını düşürerek ramlere yüklendim ve 330 dan 432 ye kadar çıtkı everest benchmark sonuçları.
    Ram'ler Single Channel

Ram'ler Dual Channel 330 dan 350 ye kadar çıkartıldı.
    Sonuçlar everest benchmark

Evet arkadaşlar single channel işlemciyi 2.8 ghz yaptığımda bol bol mavi ekran hatası alıyordum.
    Dual olduktan sonra bu sorun kalktı.Eğer anakartınız dual channel destekliyorsa kullanmakta fayda var.
    Kısa bir test sonucu inşallah yardımcı olur.Hatalarım varsa affola.Stabil overclok'lar.

• Güzel çalışma öncelikle teşekkürler.Ben anakartımda çarpanı düşürebiliyorum ama HT hızını elleyemiyorum sanırım önceden de söylendiği gibi bu anakart pek oc için değil zaten üstünde ob ekran kartı da var bi de belleklere max 1.9 V verebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 14 Şubat 2009; 21:15:47 >
  • Oyunlarda FPS anlamında çok birşey değiştirmediğini gösteren bir test vardı nette. Sebep olarak da işlemcilerin genel olarak dual-channel teknolojisi için yetersiz kaldığı falan söyleniyordu.
  • gta 4'te biraz performans artışı gördüm.Ama çokta abartacak kadar değil.Yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Yeni bir sonuç.
  • forumda göremedim.Bende burada ufak bir test yaptım.
    Bu biraz daha sade.Yeni kullanıcılar daha iyi olayı kavrayacaktır.
  • ramlerle ilgili şüphem var ve test yapmak istedim memtest ile. single çalışınca bir saatten fazla her ikisi de hata vermezken dual takılı iken teste başlar başlamaz pas geçip sistem açılışına dönüyor. memtest dual çalışmıyor mu yoksa bu ramlerde bir sorun olduğu anlamına mı gelir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • memtest v3.4 ile ramleri tek tek deneyiniz. dual ikende biostan gecikmeleri elle giriniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.