Şimdi Ara

Sınıf içersinide sıfırdan ders anlatan ÖZKAN HOCA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
8
Favori
5.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle moderatörlere reklam yapmadığımı, sadece bu adresi forumculara faydalı olacağını düşündüğüm için veriyorum.

özkan çelen kendi halinde kurduğu sitede kendisinin çekip eklediği videolarla ingilizcenizi geliştirebilirsiniz. geliştirmek değil de taban sağlamlaştırmak gibi birşey. ben şimdiden izlemeye başladım, küçük de bi defter ayarladım kendime, kendimi sınıf içerisindeymiş gibi hissediyorum bayağı faydası oldu. bu arada konu olarak "ismin halleri"ndeyim

http://www.ozkancelen.com/

not: sitede yeni eklenen bazı videolarda kameranın bakış açısı giderek daha iyi bir hal alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 4 Eylül 2011; 1:31:25 >

• anlatımı gercekten akıcı , derslere katılan sıkılmaz ders anlatımı eğleceli.
  • ingilizceyi 6 seviyeye ayırmış. öğrenmenin nasıl olacağını ve püf noktaları vermiş. site 380.000'den fazla ziyaret almış..
  • arada bakarim, sagol
  • Artık benim için ders seyretmek çok sıkıcı oluyor, uzun sürüyor ama yemek tarifleri, oyuncak yapımı falan seyretmeye değer :)
  • ilk okulda bi süre derslerime girdi..okula hep saçlarını dikerek gelirdi.ders anlatımı ile ilgili bişey hatırlamıyorum
  • yeni keşfettim kendisini gerçekten teşekküler çok güzel bir iş yapıyor. takip edeceğim artık.
  • İncelemek lazım. Yorumlarda olumlu gibi.
  • Oldukça hoşuma gitti.
    Belki faydalanan olur diye konuyu canlandırdım...
  • bende takip ediyorum özkan hocayı emeğine sağlık iyi işler yapıyor
  • meslek lisesi çıkışlıyım ve ingilizce dersim hiç olmadı. özkan çelen sayesinde evde 2 ay adam gibi onun videolarını izleyerek inglizcede kendimi ifade edicek hale geldim. çok sağolsun emeğine sağlık gerçekten...
  • Faydali gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamda işim düşmüştü sağol
  • 2. seviyeyi yeni indirdim, yurda gidince bir bakar ekstradan durum güncellerim. lakin ilk adımda gördüğüm kadarıyla iyi bir anlatımı var, umarım yanılmam da öğrenmemde bir nebze payı olur kendisinin (:
  • Yukarı çekelim konuyu.Cidden çok iyi bi hoca.İngilizcemi biraz daha geliştirmek için 1.seviyeden başladım bende.Anlatımı cidden iyi.İzlerken sıkılmıyosunuz ve herhangi bir üyelik veya ücret istemeden,bedavadan bilgilerini aktarması ise ayrı bir olay.Cidden eğitimci bir insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

Öncelikle moderatörlere reklam yapmadığımı, sadece bu adresi forumculara faydalı olacağını düşündüğüm için veriyorum.

özkan çelen kendi halinde kurduğu sitede kendisinin çekip eklediği videolarla ingilizcenizi geliştirebilirsiniz. geliştirmek değil de taban sağlamlaştırmak gibi birşey. ben şimdiden izlemeye başladım, küçük de bi defter ayarladım kendime, kendimi sınıf içerisindeymiş gibi hissediyorum bayağı faydası oldu. bu arada konu olarak "ismin halleri"ndeyim

http://www.ozkancelen.com/

not: sitede yeni eklenen bazı videolarda kameranın bakış açısı giderek daha iyi bir hal alıyor.
    Paylaşım için teşekkürler.

• mesajımız dursun
  • rica ederim arkadaşlar
  • teşekkürler
  • Böyle bi hazine uplanmalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.