Şimdi Ara

Sınıfa tüfekle girip poz veren Ankara Atatürk Lisesi müdür yardımcısına soruşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıfa tüfekle girip poz veren Ankara Atatürk Lisesi müdür yardımcısına soruşturma

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tüfekle sınıfta poz veren müdür yardımcısı hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Alıntı

metni:
    @boykotyapannuri X adresinde yayınlanan 'Okulda bir öğretmenin bu şekilde ne işi var?' başlıklı paylaşıma konu olan hususlarla ilgili olarak Çankaya ilçesi Ankara Atatürk Lisesi müdür yardımcısı Hüseyin Çinkaya hakkında, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlatılmış olup, sonucu daha sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır

İHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 19 Nisan 2025; 14:1:19 >

• Nerde görsem tanırım
    Can dik bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 19 Nisan 2025; 6:51:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilçe müdürü falan yapılır artık

• Okula tüfek getirip tüfekle sınıfta poz veren isterse babam olsun gel buraya der ruh sağlığından sağlıklıdır raporu aldırtırım.En iyi ihtimal açığa alırım.

Ancak ortadoğu ülkelerinde açık kasa toyota ve silahlarla poz vermek bir hışidli geleneğidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.