Şimdi Ara

Sınıfı geçmek istiyorum fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıfı geçmek istiyorum 1 sene kaldım çöp oldu artık çok pişmanım ama yine kalacağım gibime geliyor bana biraz cesaret verirmisiniz lütfen ne yapmam gerekiyor nasıl geçerim kendime nasıl inanırım ? Lise 1'e gidiyorum

• öncelikle yeni sınıf arkadaşların olacak :) onların böyle çakal falan olanlarıyla değil daha derslerle alakalı olanlarıyla arkadaşlık kur...

Sonra her dersi günü gününe tekrar et.... Anlamadığın yeri 40 defada olsa sor... (özellikle mat ,fizik , geo ,kimya :D) (sanırsam 9. sınıfsın_?)

Bu derslerden kalır öğrenciler genelde :D

Eğer sınıfta anlamadıysan bile tenefüs arasında , hocanın boş olduğu saatlerde git hocam ben burayı anlamadım de kesinlikle beynine kazıyana kadar anlatır...

Sonuçta senin o dersleri alabilecek kapasiten var ki o yaştaki insana bu müfredatı uygun görmüşler?
  • Anladım Tekrar Tekrar Tekrar diyorsun Asla Pes Etmicem ama içimde nedense sanki yine kalıcam gibi bir şey var güvenmiyorum sanırım kendime nasıl güvenimi kazanırım ?
  • elbette başarılı olduğun bir konu vardır derslerde, konuyla alakalı test çözmeye başla zamanla göreceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.