herkese merhaba arkadaşlar, temmuz ayının 4 ünde yüksek lisans için kayıt yaptırdım, 7 temmuzda ise üniversite tecil için evraklarımı asala gönderdi. 18 temmuz akşamı bir baktım ki sınıflandırma sonucum çıkmış e-devlette. 19 temmuz sabahı asalı aradığımda evrağın senin gelmişti şimdi işlemini yapıyorum dedi kadın ve öğleden sonra kontrol ettiğimde 04/01/2020 ye kadar tecil işlemi gerçekleştiğini gördüm ancak sınıflandırmam iptal edilmemiş aynen görünüyordu. Bir hafta önce e-devlet üzerinden sınıflandırma sonucuma baktığımda hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır yazdığını farkettim. Şuan benim sınıflandırma sonucum iptal edildi mi sizce çünkü edevlet üzerinde görünmüyor sınıflandırma artık, yani ben daha sonra askere gideceğim zaman tekrar sınıflandırmaya tabi tutulacakmıyım ? Ayrıca ben sağlık lisans mezunu olarak sağlık sınıfına göre sınıflandırmaya tabi tutuldum şuan ayrıca hukuk okuyorum okulu bitirdiğimde hukuk alanından snıflandırmaya tabi tutulmayı talep edebilir miyim ?