Şimdi Ara

Sınıfta çocuğun biriyle fena kavga edeceğim. (EDİTLENDİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
6.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak bu o.çocuklarına bi oyun oyna hayatı boyunca unutmasın

İyi arkadaş gibi davran sınavda kopya ver ama hepsi yanlış olsun

bıçak ihbarı disiplin

devam ederse bulaşmaya temiz teke çağır

hala devam ederse sana sınıfta artislik yaparken kızların yanında geçir bi tane yamulsun

disipline gidersen herşeyi açıkla gebersin it
  • hemen müdüre ya da müdür yardımcısının yanına git ,duyarsız kalırlarsa ailen gitsin ,boşver rezillikmiş yok bebeymiş filan söylediğim en doğrusu inan bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agathor13

Bak bu o.çocuklarına bi oyun oyna hayatı boyunca unutmasın

bıçak ihbarı disiplin

hala devam ederse sana sınıfta artislik yaparken kızların yanında geçir bi tane yamulsun

Adam haklı beyler dağılın

EDİT:CİDDİYİM
  • bence yap yani hakediyo...
  • O keko çocukta bıçağın olduğunu müdüre söyle ve arama yapmalarını söyle sonuç olarak çocuk atılıcak ve sende rahat edeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

İlk önce müdüre söyle durumu sonra döv eğer böyle yaparsan müdür seni bildiğinden bir şey yapmaz de bana sürekli karışıyor ben dövüşürüm ama dövmek istemiyorum de yeter felan de o uyarır zaten eğer bir şey daha yaparsa indir gitsin.

En mantıklısı bu.Müdüre , yardımcısına vs. durumu izah etki yarın bir gün kötü bir durum yaşanırsa senden bilmesinler.
  • AYNEN BU KONUDA BENDE HEP BÖYLELERİ BİZİ BULUR AYNISI BİZİM SINIFTADA VAR EN SON DAYANAMADIM SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ DEDİM BUNA AĞIZ BURUN GİRDİM 1 TEK YUMRUK YEMEDEN ÇOCUĞU HAŞAT ETTİM ÇIKIŞTA SEN BEKLE DEDİ SONRA KAPININ ÖNÜNE 6 KİŞİ BEKLİYODU AŞAĞI İNDİRDİLER BENİ SONRA ALLAH NE VERDİYSE DALDIM 3-4 YUMRUK YEDİM AMA HEPSİNİ Bİ GÜZEL HALLETTİM SENDE KENDİNE GÜVENİYOSAN SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ ALLAH NE VERDİYSE
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran021

Kardeş bizim okulda da bu tiplerden vardı.Bende senin gibi sakin sessiz biriyim ama en ufak ters harekette dayanamıyorum.Lisede de böyleydim.Sınıfta bir çocuk vardı, sürekli boş muhabbet yapıp etrafına bulaşan biriydi. Din kültürü sınavımız vardı yanlış hatırlamıyorsam, kitap benimdi arkadaşla beraber çalışıyorduk, aniden kitabı elimden çekti.Ani hareketle deliye dönüyorum.Çocuğa bağırdım "ne yapıyorsun lan it" diye,sonra kitabı elinden çekip yerime oturdum. Tenefüs oldu kapının önünde arkadaşla duruyorum.Sen niye bana artislik yaptın falan dedi.Olum yürü git işine dedim.Baktım bulaşıyor.Kemiklerim sağlam kuvvetliyimdir. Bir sağ bir sol geçirdim buna 2-80 uzattım bunu.Diğer ki gün okula gelmedi, çıkışta bir olay olacağını biliyordum.Çıktım dışarı kapının önündeyken beni gördü.Gel buraya dedi ve üzerime yürüdü, yanında arkadaşları vardı.Bu üzerime gelir gelmez.Bir tane sağ kroşe geçirdim buna yüz üstü düştü yere.Arkadaşlarının üzerine yürüdüm siz misiniz lan bununla gelen dedim.Orada ki arkadaşını da yere uzattıktan sonra diğerleri g.t korkusundan yanaşamadı bile yoksa onları da pert edecektim.Sonra polis falan geldi, eve gittim.O günden beri sesi çıkmıyordu.Yani demem o ki boş tenekeden çok ses çıkar.Sana hiç bir şey yapamaz. Okula bıçak getirmek nedir ya? Okula okumaya gidilir, bela arıyorsa s.ktirsin gitsin.Gazete de okudum matematikte dünya sonuncusuyuz.Böyle dalya..lar yüzünden. Git müdüre söyle, olmazsa polise şikayet et.

budur. iyi özetlemişsin durumu hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Agathor13

Bak bu o.çocuklarına bi oyun oyna hayatı boyunca unutmasın

bıçak ihbarı disiplin

+1000 çıışta falan gelirse indir bir tane diğerlerininde biraz üzerine git tüyerler hemen

sen yinede dikkatli ol ne olacağı belli olmaz
  • bigdasy kullanıcısına yanıt
    Bunun ipiyle dayak yersin adam adanalının eski bölümlerini izleyip gaza gelmiş.
  • git polise çıktığı yeri tersten göstersinler olm. lavukları insana çevirmek senin ilgilenmen gereken bir sorumluluk değil. müdür yardımcısına gitsem uğraşır benimle demişsin sanki şuanda hiç uğraşmıyormuş gibi sdfsdsd
  • çocuğu bonzaiye alıştır,ölsün nasıl fikir?

eh çok zalim
  • Bonzai yi yak ve çocuğun yüzüne at birden. Alışa alışa ölür artık.
  • Çoğu arkadaş haklı kardeşim hepsini birleştirerek bi cevap vereyim okul müdürü veya ayrdımcısıyla konuş samimiyetin olan olursa daha iyi ilgilenir belki bişey yapmana gerek kalmadan atılır ama atılmaz çünkü burası türkiye o yüzden çocuğa 2 sorudan birini yanlış ver tüm sorularıda söyleme 10 soru varsa 6 tane falan hesap bilgisi olmaığı için notunu kendi yanlışları sanar neden vermedin dersede hoca bakıyodu falan de yetiştiremedim bende salladım ondan vermedim de onun dışında diyelim ki kavga çıktı ve rezil ettin çıkıştada bekliyosun ne olacaksa diye duruşunu bozma konuşma yoluyl çözülürmü bi bak ki çözülmez o yğzden yanında bi tane biber gazı bulundur ki 3 kişiyi savuşturursun ama 10 kişiyi savuşturamazsın bu olay bi iki kere tekrar edilince zaten arkadaş olur seninle en olmadı olaylar büyüdü o zamana kadar o atılamzsa okul değiştir çünkü hiç rahatın olmaz derslerin kötüye gider

• arkadasın konusunu okudum herkes kendince cevap vermis ben basıma gelen bir olayı anlatıcam aynı sekilde lisede böyle bir grup insan ahkem kesiyordu kendilerini bir bok sanıyorlardı bende aynı sekilde okuldan kacıyordum iyice sogumustum ailemede bir sey demedim ama benim tanıdıgım abiler vardı piskopat birine dedim bana dediki yarın okula geliyip isini bitiriyim dedi bende adımın cıkmasından ve olayların büyümesini istemiyordum sonra abi dediki sen bana cocugu göster gerisine karısma bir kac gün sonra abi le arkadası silahı takmıs beline bu cocuklarda bos bir alanda takılıyorlarmıs yanlarında kızlarda varmıs gitmisler cocukları yakalamıslar erdem kim lan demis erdem altına etmis sonra silahı cocugun agzına vermis demiski senin a.. a. s bir daha sınıfta sesin cıkarsa derslerde hocaları birilerini rahatsız edersen senin sik.. keserim demis hepsi aglamıs yalvarmıs ondan sonra benim tanıdıgım oldugunuda bilmiyorlardı ama herkesin tanıdıgı olabilir korkusuyla sesini cıkaramadı kurt kuzu oldu varsa öle bir abin gitsin götüne makinayı soksun

• Ona haddini bildir
  • hiç sen karısma benim yaptıgım gibi birini tanıyorsan cocugu cektir kenara sonucda o cocukdan sadece sen sikayetci degilsin benim anlattıgım sekilde cocukda düzelme olmasaydı tanıdıgım abi bacagından bıcaklıcaktı kimsenin olmadıgı bir yerde yada s kecekti
  • hocam arkadas cevren yoksa nasi sevgili yaptin taktik versene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalıSerenİmam

hocam arkadas cevren yoksa nasi sevgili yaptin taktik versene

Bro buna mı takıldın allasen ya Anlatayım bari kız işlerinde pek iyi değilimdir aslında yani espriliyim ağzım laf yapar yani karşımdakini etkilerim. Fiziğim falanda düzgün yani ders notlarım çok yüksek bunun da etkisi var tabi. İstediğim kızla gider muhabbeti kurarımda bizim okulda düzgün kız sayısı çok az. Yani her gün başka bir erkeğin peşinde koşan kızlarla dolu. Düzgün bir tane buldum arada bakışıyorduk kızda sürekli benimle muhabbet etme çabasındaydı duygularımı söyledim sevgili olduk yani çokta ahım şahım yakışıklı değilim. Popüler biri de değilim. Tavladım ama karşıdakini laflarında ve zekanla etkileyebilirsen o kız cepte tipe mipe pek gerek yokmuş bunu anladım. Yaş ilerledikçe zaten tek kriter para olacağından bu yaşlarda kızlar tipe, vücuda vs. bakar genellikle ama sana sadece şunu söyleyeyim. Kızda erkeği etkileyebilecek sadece güzellik varken erkekte kızı etkileyecek zeka diye bir nimet var. Kullanmaya çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuresel ikinma

quote:

Orijinalden alıntı: HalıSerenİmam

hocam arkadas cevren yoksa nasi sevgili yaptin taktik versene

Bro buna mı takıldın allasen ya Anlatayım bari kız işlerinde pek iyi değilimdir aslında yani espriliyim ağzım laf yapar yani karşımdakini etkilerim. Fiziğim falanda düzgün yani ders notlarım çok yüksek bunun da etkisi var tabi. İstediğim kızla gider muhabbeti kurarımda bizim okulda düzgün kız sayısı çok az. Yani her gün başka bir erkeğin peşinde koşan kızlarla dolu. Düzgün bir tane buldum arada bakışıyorduk kızda sürekli benimle muhabbet etme çabasındaydı duygularımı söyledim sevgili olduk yani çokta ahım şahım yakışıklı değilim. Popüler biri de değilim. Tavladım ama karşıdakini laflarında ve zekanla etkileyebilirsen o kız cepte tipe mipe pek gerek yokmuş bunu anladım. Yaş ilerledikçe zaten tek kriter para olacağından bu yaşlarda kızlar tipe, vücuda vs. bakar genellikle ama sana sadece şunu söyleyeyim. Kızda erkeği etkileyebilecek sadece güzellik varken erkekte kızı etkileyecek zeka diye bir nimet var. Kullanmaya çalış

Nasi kullanacagimi bilmiyorum yani esprili degilim ve konuscak konu bulamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.