Şimdi Ara

Sınıfta çocuğun biriyle fena kavga edeceğim. (EDİTLENDİ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
6.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abin olarak sana birsey diyim eskiden benimde basima gelirdi boyle olaylar cunku caliskan basariliydim cusse olarak iriydim 181 boy 85 kilo banada satasanlar olurdu susardim kendi kendine gelen kendi kendine giderdi.Ben hata yaptim lise bitti cok pismanim simdiki aklim olsa demir beyzbol sopasiyla okula gider suratina oyle bir cakardim ki estetikle bile duzeltemezlerdi.Ama ailemi utandirmamak icin susmak zorunda kaliyordum cunku ortaokulda problemli bir tiptim her haftasonu annemi okula cagirirlardi.sana tavsiyem mudurle git konus bicak getirdiklerini soyle eger mudur goz yumuyorsa hocam siz bilirsiniz ben polisi ariyorum de hoca g.t korkusundan hemen arama yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Abin olarak sana birsey diyim eskiden benimde basima gelirdi boyle olaylar cunku caliskan basariliydim cusse olarak iriydim 181 boy 85 kilo banada satasanlar olurdu susardim kendi kendine gelen kendi kendine giderdi.Ben hata yaptim lise bitti cok pismanim simdiki aklim olsa demir beyzbol sopasiyla okula gider suratina oyle bir cakardim ki estetikle bile duzeltemezlerdi.Ama ailemi utandirmamak icin susmak zorunda kaliyordum cunku ortaokulda problemli bir tiptim her haftasonu annemi okula cagirirlardi.sana tavsiyem mudurle git konus bicak getirdiklerini soyle eger mudur goz yumuyorsa hocam siz bilirsiniz ben polisi ariyorum de hoca g.t korkusundan hemen arama yapar.

Eyvallah hocam bende önce bir müdür yardımcısına gideceğim. Geçen gün çok yakın arkadaşım kavga yüzünden uzaklaştırma aldı ve müdür yardımcımız keşke önce bana gelseydiniz böyle böyle hocam diye demişti ve müdür yardımcısına gitmenin en doğru yol olduğunu düşündüm. Nasıl olsa bana dokunamaz çünkü sınıfı geçebilmek için tek şansı benim. İt gibi peşime düştüğünde sınıfta fena madara edeceğim. Aslında böylelerini dövmek lazımda işte okulda problem yaşamak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HalıSerenİmam

quote:

Orijinalden alıntı: Kuresel ikinma

quote:

hocam arkadas cevren yoksa nasi sevgili yaptin taktik versene

Bro buna mı takıldın allasen ya Anlatayım bari kız işlerinde pek iyi değilimdir aslında yani espriliyim ağzım laf yapar yani karşımdakini etkilerim. Fiziğim falanda düzgün yani ders notlarım çok yüksek bunun da etkisi var tabi. İstediğim kızla gider muhabbeti kurarımda bizim okulda düzgün kız sayısı çok az. Yani her gün başka bir erkeğin peşinde koşan kızlarla dolu. Düzgün bir tane buldum arada bakışıyorduk kızda sürekli benimle muhabbet etme çabasındaydı duygularımı söyledim sevgili olduk yani çokta ahım şahım yakışıklı değilim. Popüler biri de değilim. Tavladım ama karşıdakini laflarında ve zekanla etkileyebilirsen o kız cepte tipe mipe pek gerek yokmuş bunu anladım. Yaş ilerledikçe zaten tek kriter para olacağından bu yaşlarda kızlar tipe, vücuda vs. bakar genellikle ama sana sadece şunu söyleyeyim. Kızda erkeği etkileyebilecek sadece güzellik varken erkekte kızı etkileyecek zeka diye bir nimet var. Kullanmaya çalış

Nasi kullanacagimi bilmiyorum yani esprili degilim ve konuscak konu bulamam

Kardeşim birkaç gün önce bende kızla ne konuşayım diye konu açmıştım adam akıllı bir cevap gelmeyince kızın ön sırasına oturdum. Kızla hiç konuşmamama rağmen kız bana soru sormaya başladı zaten. Yani günde kaç saat ders çalışıyorsun diye soru sordu ordan oraya laflamıştık sonra kıza açıldım kızda benden hoşlandığını söylemişti zaten hareketlerinden anladığım için çok zor olmadı. Ama soğuk yaklaşımdan bahsediyorsan cidden çok zor. Yani hiç tanımadığın birinin direk yanına oturupta birkaç cümle ile bağlamak cidden zor. En yakışıklısı bile yapamaz çoğu kıza yani sonuçta tanımıyorsun etmiyorsun ama kızın eğer senden hoşlandığından eminsen git muhabbet et konuş. İşte kız bana bakıyordu sürekli bende kıza farkettirmek için ara ara bakmaya başladım. Sonra beden eğitimi derslerinde falan kızla voleybol oynamaya gittim birkaç defa sonra laflaya laflaya tanıştık işte.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam arkadas cevren yoksa nasi sevgili yaptin taktik versene

Bro buna mı takıldın allasen ya Anlatayım bari kız işlerinde pek iyi değilimdir aslında yani espriliyim ağzım laf yapar yani karşımdakini etkilerim. Fiziğim falanda düzgün yani ders notlarım çok yüksek bunun da etkisi var tabi. İstediğim kızla gider muhabbeti kurarımda bizim okulda düzgün kız sayısı çok az. Yani her gün başka bir erkeğin peşinde koşan kızlarla dolu. Düzgün bir tane buldum arada bakışıyorduk kızda sürekli benimle muhabbet etme çabasındaydı duygularımı söyledim sevgili olduk yani çokta ahım şahım yakışıklı değilim. Popüler biri de değilim. Tavladım ama karşıdakini laflarında ve zekanla etkileyebilirsen o kız cepte tipe mipe pek gerek yokmuş bunu anladım. Yaş ilerledikçe zaten tek kriter para olacağından bu yaşlarda kızlar tipe, vücuda vs. bakar genellikle ama sana sadece şunu söyleyeyim. Kızda erkeği etkileyebilecek sadece güzellik varken erkekte kızı etkileyecek zeka diye bir nimet var. Kullanmaya çalış

Nasi kullanacagimi bilmiyorum yani esprili degilim ve konuscak konu bulamam

Kardeşim birkaç gün önce bende kızla ne konuşayım diye konu açmıştım adam akıllı bir cevap gelmeyince kızın ön sırasına oturdum. Kızla hiç konuşmamama rağmen kız bana soru sormaya başladı zaten. Yani günde kaç saat ders çalışıyorsun diye soru sordu ordan oraya laflamıştık sonra kıza açıldım kızda benden hoşlandığını söylemişti zaten hareketlerinden anladığım için çok zor olmadı. Ama soğuk yaklaşımdan bahsediyorsan cidden çok zor. Yani hiç tanımadığın birinin direk yanına oturupta birkaç cümle ile bağlamak cidden zor. En yakışıklısı bile yapamaz çoğu kıza yani sonuçta tanımıyorsun etmiyorsun ama kızın eğer senden hoşlandığından eminsen git muhabbet et konuş. İşte kız bana bakıyordu sürekli bende kıza farkettirmek için ara ara bakmaya başladım. Sonra beden eğitimi derslerinde falan kızla voleybol oynamaya gittim birkaç defa sonra laflaya laflaya tanıştık işte.

Saol hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam çok zor bi durum bende yaşadım bunları çocuk 1.60 45 kilo ama arksında heval abileri , pitbull köpekler , muşta ve bıçaklar vardı o yüzden pek ses çıkaramıyordum . Kendini fazla ezdirme ama kavgada etme . Burda ağzına çak diyenleri dinleren sonradan pişman olursun . Ortaokul 8 .sınıftayke bi keko dersandden bi çocuga haraç kesmiş çoculda dayanamadı tabi kavga etmişler..
    Bu keko almış yanına abilerini çocugu annesinin yanında dövmüşler ve annesinide biraz itip kakmışlar ..
    yani bunlara bulaşılmaz hani senden kalıplı ve güçlü ama en azından onurlu biri bunu yapsa dal ama bu kekolarda ne onur ne şeref var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOWYIR -- 11 Ekim 2014; 21:23:10 >
  • kardeşim imkan varsa sınıfını değiştir geri kaldığın dersleri bir şekilde verirsin ya böyle yapacaksın yada ona abi çekmek zorunda kalacaksın yumruk çakmayla çözüleceğini sanmıyorum ayrıca başın daha çok belaya girer arkasını çağırır seni dövdürür vs vs hep sana takar okul müdürü idare falan çözmez bunları çözse bile okul içinde çözülür dışardada rahat bırakmaz bunlar seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 11 Ekim 2014; 23:21:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

kardeşim imkan varsa sınıfını değiştir geri kaldığın dersleri bir şekilde verirsin ya böyle yapacaksın yada ona abi çekmek zorunda kalacaksın yumruk çakmayla çözüleceğini sanmıyorum ayrıca başın daha çok belaya girer arkasını çağırır seni dövdürür vs vs hep sana takar okul müdürü idare falan çözmez bunları çözse bile okul içinde çözülür dışardada rahat bırakmaz bunlar seni

Kardeş arkadaşlarım da sınıf değiştirmemi söylüyor fakat sen olsan ne yaparsın? Bütün hocaların gözüne girdim. Derslere katılımım çok yüksek yani çoğu dersten bir sürü artı vs. aldım. Öbür sınıfa gidersem bütün bunlar gidecek üstüne birde geri kaldığım dersler var hadi onları da hallederim ama öbür sınıfında öğretmenleri pek iyi değil. Ben bu köpeğe kopya falan vermeyeceğim. Önce müdür yardımcısına gidip uyaracağım hocam böyle böyle üstüme geliyor kavga etmek istemiyorum diye sonra bulaşırsa 2 kroşeyle çözerim mevzuyu fakat çıkışta kaç kişiyle gelir bu it bilmiyorum. 5-6 kişi gelse alayını ezerim de bu it 40-50 kişi gelir tahminimce. Ben bu şerefsiz yüzünden açıkçası eğitimimi yakmak istemiyorum. Hocaların en iyi olduğu sınıfta birinci olmak için çok çaba sarf ettim. Yan sınıftaki hocaların bir halt bildiği de yokmuş. Göze göz dişe diş 1 sene zaten sonra alan seçiminden sayısala geçtim mi tamamdır. Bu it nasıl olsa peşimde gurusuzca kopya için koşacak o yüzden sınıfı geçmesi için tek şansı benim çünkü dersi dinleyen tek kişi benim. Bütün sınıf ağzımın içine bakıp bir yerlerimi yalıyor. Kimseden korkum yok ama tek sıkıntım okulda tartışmaya girmemek. Müdür yardımcısıyla konuşup arama yapmasını söyleyeceğim sigarası olan, bıçağı mıçağı olan bütün zibidiler dökülsün gitsin. Gerçi bir halt olacağı yokta...

• aynı olaylar geçmişimdede olmuştu ölselerde kurtulsak diye düşünürdüm onların dırdırını çeke çeke okulu bitirmiştim sen idareye falan söyle yinede ama tek bir kişiye 40 50 kişi çağıracak kadar korkakmış demek. Sen bu sessizliğini koru kopya falan verme kendi halinde takıl sırf kopya vermedin diye kavga etmez seninle
  • quote:

aynı olaylar geçmişimdede olmuştu ölselerde kurtulsak diye düşünürdüm onların dırdırını çeke çeke okulu bitirmiştim sen idareye falan söyle yinede ama tek bir kişiye 40 50 kişi çağıracak kadar korkakmış demek. Sen bu sessizliğini koru kopya falan verme kendi halinde takıl sırf kopya vermedin diye kavga etmez seninle

Hocam karaktersizin teki yani geçenlerde okulda kıza vurmuştu hemde yumruk atmıştı yani böyle bir şerefsiz. Üstelik dövüşmekten falan da anladığı yok. Serçe parmağım kadar kolları bacakları var yani bir vursam yerden kürekle kazıklarda okulda bir şey yapamıyorum işte. Dışarıda da bu it boş dolanmıyor bizim okul çevreleri full bunun yani. Geçen sene bu itle aynı sınıfta olan bir arkadaşıma kopya vermediği için sınıfın ortasında tokat atmış. Zibidinin teki benim tek düşündüğüm ilk bu vurduktan sonra karşılık vermeli miyim? Eğer verirsem bayağı bi dalıcam buna. Suçlu oluyor muyum kendimi savunursam bir bilgin var mıdır hocam?

• eğer vurursa sessiz kalmanı önermem sınıfta rezil olursun o sana vurduktan sonra sende ona vurursan suçlu olmazsın gibime geliyor
  • Dışarda tek başına bi yerde kıstır dişlerini eline ver bi daha tek başına tuvalete bile gidemez, öyle tipler korkağın önde gidenidir.

• hocam kalip varmi ben meslek lisesinde okuyorum birgun bir keko dalasti ilk gun para istedi bende olmaz dedim uzatti bende kaldirip yere vurdum caktim yumrugu koridorda hayvan gibi kalip ve gucum var vursalarda islemiyor bana bastan musaade etme bi davranislara yoksa kendini bisey sanar meslek liselerini bilirsin cok tehlikeli yerler ama bana su an sorun yok

• quote:

Merhabalar arkadaşlar. Lise öğrencisiyim. Bizim sınıfta da kekoların baş lordu bir çocuk var. Elinde bıçakla işte sağa sola havalar ona buna güç gösterileri sınıfta vs. bugünde gelmiş bana sınavlarda kopya vereceksin diyor. Bende sessiz sakin biriyim kimseye zararım dokunmaz ama dövüşmeyi çok iyi bilirim. Kick boks wing chun vs. de yapıyorum yani kendime güveniyorum aslında kolunu bacağını kırar eline veririmde arkası var yani bu tipleri bilirsiniz işte it sürüsü gibi 50 kişi beni dövdürünce ben dövdüm diye dolanacak. Çocuk zaten bir deri bir kemik dövüşmekten zerre birşey anlamıyor bir vuruşta beyninin pekmezini akıtırım da it sürüsü gibi geziniyor. Yarın birgün okul çıkışında vs. bana sıkıntı yaratacak bir tip. Bugünde gelmiş işte bıçakla sınıfta bana hareketler yapıyor. Bende buna senin gibilerden çok gördüm deyince bi anlatmaya başladı sallamak bedava tabi yok yaşım kadar adam kesmişte bilmem ne ya müdür yardımcısına vs. gideyim diyorum bu seferde bebe diye dalga geçer sinirimi bozar. Sürekli sınıfın ağası gibi gezip sağa sola emirler yağdırıyor. Bugünde acayip sinirlendim vallahi ağzını burnunu kırarımda it herif bıçakla vs. okula geliyor arkasıda kuvvetliymiş aslında zerre korkmamda şimdi kız arkadaşım falanda var sıkıntı olmasın diye ne yapmam gerekiyor ya? Lütfen seviyeli önerilerde bulunun. Dövmek çözüm değil birine vurmakta hoş birşey değil zaten. Ne yapmam lazım. Ya buna abi çekicem, ya kanka olacam ya da üstüne gidicem başka yolu yok. Utanmadan bide gelmiş sınavlarda sendenimde falan diyo ya zannediyoki ben korkuyorum işte tamam abi diyip herşeyi yapıcam sanıyoda napsam bilemedim ya.

Bizim zamanız da liselerde kimse böyle suçsuz yere artislik taslayamazdı yok mu başka gruplar lisenizde onlar takıl durumu bildir.

• quote:

quote:

aynı olaylar geçmişimdede olmuştu ölselerde kurtulsak diye düşünürdüm onların dırdırını çeke çeke okulu bitirmiştim sen idareye falan söyle yinede ama tek bir kişiye 40 50 kişi çağıracak kadar korkakmış demek. Sen bu sessizliğini koru kopya falan verme kendi halinde takıl sırf kopya vermedin diye kavga etmez seninle

Hocam karaktersizin teki yani geçenlerde okulda kıza vurmuştu hemde yumruk atmıştı yani böyle bir şerefsiz. Üstelik dövüşmekten falan da anladığı yok. Serçe parmağım kadar kolları bacakları var yani bir vursam yerden kürekle kazıklarda okulda bir şey yapamıyorum işte. Dışarıda da bu it boş dolanmıyor bizim okul çevreleri full bunun yani. Geçen sene bu itle aynı sınıfta olan bir arkadaşıma kopya vermediği için sınıfın ortasında tokat atmış. Zibidinin teki benim tek düşündüğüm ilk bu vurduktan sonra karşılık vermeli miyim? Eğer verirsem bayağı bi dalıcam buna. Suçlu oluyor muyum kendimi savunursam bir bilgin var mıdır hocam?

Tek başına dalarsan okulun çıkışında 1 gün mutlaka yakalar ve dayak atarlar bu yüzden diyorum hiçbir zaman tek takılmayın zor zamanlarda sizi kollayacak arkadaş çevren olmalı böyle tiplerin suratına tükürsen yağmur yağıyor zanneder yani konuşmakla anlaşılmaz ya sınıfını değiştireceksin ya da başka çevreler edinip arkan olduğunu belli edeceksin zayıf görürlerse tepene çıkıp istediklerini yaptırmak isterler.

• Sakıncası yoksa hangi okula gittiğini öğrenebilir miyim ?
  • Sana benden bir abi tavsiyesi gelsin o zaman. Birisi sana sataştığında dişlerini göstereceksin ki bir daha sataşmaya bir yerleri yemesin. Hayatın bu kuralını ne kadar erken anlarsan hayatında o kadar başarılı olursun. Bu sadece okulda değil ilerde iş hayatında da sana lazım olacak.

Seneler önce 5. sınıfta özel okuldan devlet okuluna geçmiştim. Daha okulun ilk günü sınıftan 3 tane çocuk benimle zengin züppesi diye akıllarınca dalga geçmeye kalktılar. Tenefüslerde simit oynarken bunlar hala bana bir şeyler diyorlardı akıllarınca. Üstünden 15 sene kadar geçtiği için tam olarak ne dediklerini hatırlamıyorum şu an. Ben yine de ilk günden kavga etmemek için bir uyardım iki uyardım baktım fayda etmiyor ilk günün öğle tenefüsünde çocuklardan birinin suratına yumruğu geçirdim. Ondan sonra da bir şey yapmaya cesaret edemediler zaten ve zamanla da çok iyi arkadaş olduk hepsiyle.

Baktın sana sataşıyor kır ağzını yüzünü gitsin. Eğer sonra kalkıp adam toplayıp peşinden gelirse herkes onun ne kadar delikanlı olduğunu görmüş olur. Sonra bir daha da sınıfta öyle artist artist takılamaz.

• Aklıma bir şey geldi ama biraz uçuk. Yani yapabilmen için tanıdığın bir polis olması gerekiyor sanırım. Eğer dediğin kadar iddialı isen bu kekoyu bir döv herkesin ortasında. Daha sonra bir polisi okulun çıkışına çağır. Keko 20-30 kişiyle gelirse polis arkadaşına bu çocuğa karisirsaniz hepinizin benden çekeceği var vesaire dedirttir. Hatta iki üç polis olursa daha etkili olur. Bunu sen gidipte soyleyebilirsin polislere. Böyle şeylerle uğraşmaktan keyif alırlar emin ol. Böylece suya sabuna dokunmadan intikamını almış olursun. Aklıma neden böyle bir şey geldi onu da bilmiyorum ya ama mantıklı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccpljj

Sakıncası yoksa hangi okula gittiğini öğrenebilir miyim ?

İstanbul'da bütün döküntülerin zar atsan bir araya gelemeyeceği bir okul hocam ismini vermeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

Bunun ipiyle dayak yersin adam adanalının eski bölümlerini izleyip gaza gelmiş.

İLKOKUL 6 MIYDIN SEN ?
    BURDA LİSE DEN BAHSEDİYORUZDA ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran021

Kardeş bizim okulda da bu tiplerden vardı.Bende senin gibi sakin sessiz biriyim ama en ufak ters harekette dayanamıyorum.Lisede de böyleydim.Sınıfta bir çocuk vardı, sürekli boş muhabbet yapıp etrafına bulaşan biriydi. Din kültürü sınavımız vardı yanlış hatırlamıyorsam, kitap benimdi arkadaşla beraber çalışıyorduk, aniden kitabı elimden çekti.Ani hareketle deliye dönüyorum.Çocuğa bağırdım "ne yapıyorsun lan it" diye,sonra kitabı elinden çekip yerime oturdum. Tenefüs oldu kapının önünde arkadaşla duruyorum.Sen niye bana artislik yaptın falan dedi.Olum yürü git işine dedim.Baktım bulaşıyor.Kemiklerim sağlam kuvvetliyimdir. Bir sağ bir sol geçirdim buna 2-80 uzattım bunu.Diğer ki gün okula gelmedi, çıkışta bir olay olacağını biliyordum.Çıktım dışarı kapının önündeyken beni gördü.Gel buraya dedi ve üzerime yürüdü, yanında arkadaşları vardı.Bu üzerime gelir gelmez.Bir tane sağ kroşe geçirdim buna yüz üstü düştü yere.Arkadaşlarının üzerine yürüdüm siz misiniz lan bununla gelen dedim.Orada ki arkadaşını da yere uzattıktan sonra diğerleri g.t korkusundan yanaşamadı bile yoksa onları da pert edecektim.Sonra polis falan geldi, eve gittim.O günden beri sesi çıkmıyordu.Yani demem o ki boş tenekeden çok ses çıkar.Sana hiç bir şey yapamaz. Okula bıçak getirmek nedir ya? Okula okumaya gidilir, bela arıyorsa s.ktirsin gitsin.Gazete de okudum matematikte dünya sonuncusuyuz.Böyle dalya..lar yüzünden. Git müdüre söyle, olmazsa polise şikayet et.

Boş tenekeden çok ses çıkar demiştin hocam haklıymışsın. Artık hiç bulaşmıyor diyebilirim. Tabi sınavlar yaklaşınca yine korkutmaya çalışacaktır da o zaman gerekirse okul dahi olsa üstüme geldiğinde kıracağım bunu. Baş kaldırınca bir halt yapamadı. Gözümü ara ara korkutmaya çalışıp üzerimde otoritesini kurmaya çalışıyor hala. Bir haltta yapamaz ama üstüme gelirse sınıfın ortasında sağlam bir dövüp madara edeceğim bunu. Zaten korkuttuğu kişiler bunun gibi zibidiler hocam aklı başında adamın tırsacağı bir tip değil. Anca bıçakla bir iki hareket yapar geçenlerde kavga ediyordu izledim vurmayı bile bilmiyor. Şerefsizin teki gerçekten okula gelme amaçları muhabbet falan. İşin kötü tarafı sınıfın tamamı böyle. Dersi dinleyen 5 kişi yok 40 kişi içerisinde. Son 1-2 cümlende de durumu çok iyi özetlemişsin zaten.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.