Şimdi Ara

Sınıfta çocuğun biriyle fena kavga edeceğim. (EDİTLENDİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
6.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Lise öğrencisiyim. Bizim sınıfta da kekoların baş lordu bir çocuk var. Elinde bıçakla işte sağa sola havalar ona buna güç gösterileri sınıfta vs. bugünde gelmiş bana sınavlarda kopya vereceksin diyor. Bende sessiz sakin biriyim kimseye zararım dokunmaz ama dövüşmeyi çok iyi bilirim. Kick boks wing chun vs. de yapıyorum yani kendime güveniyorum aslında kolunu bacağını kırar eline veririm de arkası var yani bu tipleri bilirsiniz işte it sürüsü gibi 50 kişi beni dövdürünce ben dövdüm diye dolanacak. Çocuk zaten bir deri bir kemik dövüşmekten zerre bir şey anlamıyor bir vuruşta beyninin pekmezini akıtırım da it sürüsü gibi geziniyor. Yarın bir gün okul çıkışında vs. bana sıkıntı yaratacak bir tip. Bugünde gelmiş işte bıçakla sınıfta bana hareketler yapıyor. Bende buna senin gibilerden çok gördüm deyince bir anlatmaya başladı sallamak bedava tabi yok yaşım kadar adam kesmişte bilmem ne ya müdür yardımcısına vs. gideyim diyorum bu seferde bebe diye dalga geçer sinirimi bozar. Sürekli sınıfın ağası gibi gezip sağa sola emirler yağdırıyor. Bugünde acayip sinirlendim vallahi ağzını burnunu kırarım da it herif bıçakla vs. okula geliyor arkasıda kuvvetliymiş aslında zerre korkmam da şimdi kız arkadaşım falanda var sıkıntı olmasın diye ne yapmam gerekiyor ya? Lütfen seviyeli önerilerde bulunun. Dövmek çözüm değil birine vurmakta hoş birşey değil zaten. Ne yapmam lazım? Ya buna abi çekeceğim, ya kanka olacağım ya da üstüne gideceğim başka yolu yok. Utanmadan bide gelmiş sınavlarda sendenimde falan diyor ya zannediyor ki ben korkuyorum işte tamam abi deyip her şeyi yapacağım sanıyor da ne yapsam bilemedim ya.

EDİT : Ben bu ite baş kaldırmaya başladım. Normalde bir keresinde ben bunun sırasına oturmuştum gelip bağırıp çağırmıştı ben tatsızlık yaşamamak için kalkıp gittim. Geçenlerde hiç muhattabım olmadığı halde benim yanıma geldi derste ve ben çok şaşırdım. Sonra anladım ki quiz olacakmışız. Tabi sırtımdan not alacak ya dersin ortasında bunu kovmaktan beter ettim bağıra çağıra ''Hadi yaylan!'' falan diye bağırdım. Sınıfta öğretmen dahil kimsede ses yok. Hani milletin ödü kopuyor bu şerefsizden herkes bana bakıyordu "Bak işte nasıl bağırıyor buna..." diye. Reis tabi ya bende boyun eğmem gerekirken baş kaldırınca kudurdu. Sonra işte ufak tefek dayılanmaya başladı bende üstüne gidince geri vites şu anda hiç bulaşmıyor diyebilirim. Bir keresinde bana bir işini yaptırmaya kalktı git işte şunu getir diye "Kalk kendin al lan!" diye bağırınca kudurdu tabi çıkışta kesecekmişte bilmem ne... Bekledim çıkışta tabi sürüsünü toplayamayınca tek başına gelemedi. Orada bana bakmakla yetinince bende eve gittim. Yani bu tipler arkasını çağırmadan işlerini tek başına halledemezler. Arkadaşlarım bile dedi hazır tekken git kır bir taraflarını diye de öğretmenimiz bizi uyarmıştı okulda veya çıkışta bir olay olursa işlem yaparız falan diye bende döndüm gittim. Yani bu tipler korkutarak iş yaptırmaya çalışıyorlar. Burada bunlara baş kaldırmak için ille de güçlü olmak gerekmiyor. İster dövsün, ister dövdürsün sonunda kaybeden o olacak yani kavga etmeyin de yine de baş kaldırın. Sınıfta en çok beni rakip olarak gördüğü için bana dayılanmaya çalışıyordu iki sesimi çıkardım kurt kuzuya döndü. Yani bu itlere taviz vermeyin. İlk önce sınıf öğretmeninize gidip durumu anlatın. Oda olmadı gidin rehber öğretmen ile müdür yardımcısı ile konuşun. Kesinlikle okulda kavga etmeyin. Yakın bir arkadaşım 1 hafta önce uzaklaştırma aldı okulda kavga ettiği için. Çıkışta da sizi yakalarsa yiyorsa tek gel falan deyip kırarsınız bebeyi. Zaten bu tipler vurmayı bile bilmediklerinden dövüşmekten zerre bir şey anlamazlar. Neyse konuyu dağıtmayayım. Dediğim gibi gidin öğretmenleriniz ile konuşun. Baktınız onlar elini bulaştırmak istemiyorsa gidin müdür yardımcısına diyin kavga çıkarsa sorumlu tutulmak istemiyorum diye. İllaki velisi çağırılır, kınama vs. verilir bir şeyler yapılır mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BED128C9 -- 19 Ekim 2014; 12:48:02 >

• Bunu döv bi güzel çıkıştada topla arkadaşlarını tek olmadığını anlasın. Bu tür tipleri bilirim sağ sola birşey kanıtlama çabası içindedirler kavga falan boş işler ama hakediyorsa kendine güveniyorsan milletin ortasında döv bunu bi güzel çıkıştada arkadaşlarınla kalabalık bi şekilde görün buna tek olmadığını anlasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 9 Ekim 2014; 21:39:06 >
  • Kesinlikle direk tartışma olmadan sağlam iki yumruk çak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Bunu döv bi güzel çıkıştada topla arkadaşlarını tek olmadığını anlasın. Bu tür tipleri bilirim sağ sola birşey kanıtlama çabası içindedirler kavga falan boş işler ama hakediyorsa kendine güveniyorsan milletin ortasında döv bunu bi güzel çıkıştada arkadaşlarınla kalabalık bi şekilde görün buna tek olmadığını anlasın..

Dostum benim arkamda kimsem yok. Ya onun getireceği herkesi kırarımda az çok cocuğu tanıyorum ulan kendinden 2-3 yaş küçük çocuğu dövmeye 40 kişiyle giden birisi sonuçta bıçak sopa vs. kullanmış birde adam değillerde kızlara vs. hava yapıyo süreklide herkesin önünde madara etmeyi çok iyi biliyorumda işte ırkını sevdiklerimin sürü halinde dolanıyorlar.
  • Seni çok sinirlendirdiği bi anda birden sinirlen kalk git ağzına vur. Milletin içinde döversen rezil olur. Çıkışta da tabanları yağla bişey yapamasın bunların dötü yemez öyle bıçak falan sallamaya. Eğer HİÇ arkadaş çevren yoksa karakterinle ez bunu sınavda kopya verme laf sok arada inceden.. Böyle gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuresel ikinma

quote:

Bunu döv bi güzel çıkıştada topla arkadaşlarını tek olmadığını anlasın. Bu tür tipleri bilirim sağ sola birşey kanıtlama çabası içindedirler kavga falan boş işler ama hakediyorsa kendine güveniyorsan milletin ortasında döv bunu bi güzel çıkıştada arkadaşlarınla kalabalık bi şekilde görün buna tek olmadığını anlasın..

Dostum benim arkamda kimsem yok. Ya onun getireceği herkesi kırarımda az çok cocuğu tanıyorum ulan kendinden 2-3 yaş küçük çocuğu dövmeye 40 kişiyle giden birisi sonuçta bıçak sopa vs. kullanmış birde adam değillerde kızlara vs. hava yapıyo süreklide herkesin önünde madara etmeyi çok iyi biliyorumda işte ırkını sevdiklerimin sürü halinde dolanıyorlar.

Kısasa kısas şeklinde devam et o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran kimse kimseden üstün değil ama kavga son çare. Umarım bu saçma sorun çözülür de uğraşmazsın bu salaklarla..

• quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

Seni çok sinirlendirdiği bi anda birden sinirlen kalk git ağzına vur. Milletin içinde döversen rezil olur. Çıkışta da tabanları yağla bişey yapamasın bunların dötü yemez öyle bıçak falan sallamaya. Eğer HİÇ arkadaş çevren yoksa karakterinle ez bunu sınavda kopya verme laf sok arada inceden.. Böyle gider

Dostum okulda tartışmaya girip idareyle aramı açmak istemiyorum. Ya bu efendi insanların nedir lan bunlardan çektikleri? Kimseye zararım yok derste çıtım çıkmaz isteyen herkese yardımcı olurum her konuda fakat böyle tipler yani lafla öyle bir ezmesini bilirim de dediğim gibi direk çıkışta gel ayakları karaktersizin tekinden bahsediyorum. Sınıfımı değiştirmeyi düşündüm ama geri kaldığımız konulara mı yetişeceğim, sınıfa mı alışacağım, arkamda bak nasıl kaçırdım diye sevindireyim mi? Napsam bilemedim ya iki ucu ** değnek valla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kısasa kısas şeklinde devam et o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran kimse kimseden üstün değil ama kavga son çare. Umarım bu saçma sorun çözülür de uğraşmazsın bu salaklarla..

Hocam sorma okula sırf muhabbet vs. için geliyorlar. Tuvalette sigara içer bilmem kimin karısına kızına bakar sağa sola emir verir ağa tipiyle dolanıyor şerefsizin teki ya. Ulan okumayacaksan ne işin var böylelerini almayacaksın okula ya. Birde gelmiş sınavlarda bana kopya vereceksin diyor. Benim derslerim çok yüksek ben hergün çalışıyorum derste çıtım çıkmıyor bu her dersi kaynatıp espri yapma çabalarında bütün gün oturup muhabbet sonra aynı notu alalım diyor. Bu nasıl olsa sınav zamanı eşek gibi peşime düşecek o zaman lafın kralını koyucam buna kafaya koydum sınıfın ortasında sağlam bir madara etmek lazım bunu aslında da gururuna yediremez ya erkek hemen çıkışta gözükür bana 20-30 kişiyle hayırdır ayakları. Ulan lanet olsun ya okumayı çok seviyorum böyle adamlar okuldan soğutuyorlar ya.

• Dediğim gibi çıkışta tabanları yağla bunların ne yapcağı belli olmaz döner bıçakları, kelebekler havada uçuşur gözünün yaşına bakmazlar. Belki yarısından fazlası göz korkutmak için vardır höt diyince kaçarlar ama dediğim gibi belli olmaz sınıfını değiştirmek gibi bişey yapamıyo musun?=
  • Bilirim o duyguyu keşke herkes senin benim gibi doğru düşünüp davranabilse ama nerde. Allahtan lise bitti benim kafa rahat nefret ediyorum liseden nerde samimiyetsiz insanlar vardı benim sınıfıma düşerdi.
  • digerkisi: Hocam bu it bana garanti sıkıntı verir. Yani bıçağı falan takar ama dediğim gibi zerre korkmuyorum aslında da ne yapacakları belli olmuyor bunların. Ulan sorsan bunlardan delikanlıları da yok ya. Tek çözüm sınıf değişikliği gibi gözüküyor ama bizim 1 haftadır derslerimiz boş geçiyor diyebilirim. Bir hocamız nişanlanmış öbürü bilmem ne olmuş yani bütün bu konuların açıklarını kapatmam gerekecek. Birde arkamdan korktu kaçtı faslı var tabi. Abi okula adam alacaksan önce bi tipine mipine bakacaksın böyle itleri sokmayacaksın ya. Zerre yardım etmeyeceğim sınavlarda falan ama. Kalsın atılsın zaten tekrar it. Ait olduğu sokaklara dönsün uyuşturucu mu içer sigara mı beni ilgilendirmez. Göze göz dişe diş ya bu tiplerle uğraşılmaz ama mecbur boyun eğip kendimden faydalandırmayacağım.

Witsel: Hocam sorma şu lise bitsin diye dua ediyorum. Hep böyle itlerde bana denk geldi öğrenim hayatım boyunca ya. Kabahat bende aslından bunların dövüşmekten anladığı falan yok okulun %90'ından daha sağlamım. Bunun gibilerle daha ilk gün tanışırken güç göstermek lazımda dediğim gibi kimseye zarar verecek bir yapım yok. Aslında acımayacaksın böylelerine de neyse. Ne yapsam bilemedim ya.

• Hangi il acaba Ankara ise kavga filan olursa yardıma gelirim :)) Onun dışında gerçekten çikmazdasin ya sürekli ezilecen ki bi noktadan sonra dayanamazsın ya da bi güzel posta koyup sonucuna katlancaksın. Düzgün kavga etseler sıkıntı olmaz da adamların sağı solu belli olmuyor. Şöyle yapabilirsin. Bi konuda üzerine geldi yine mesela sende sinirlenip posta koydun tartışma filan ama herkesin önünde olcak sonra diceksin gel çıkışa teke tek yumruk yumruga dovuscez bu konuyu kapatcaz bir daha acilmicak benzeri bi konuşma ile. Zor ama en mantıklı bu gibi geldi bu arada wing Chun á nereye gidiyorsun gerçi sadece Ankara dakileri biliyorum da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: multicaglar

Hangi il acaba Ankara ise kavga filan olursa yardıma gelirim :)) Onun dışında gerçekten çikmazdasin ya sürekli ezilecen ki bi noktadan sonra dayanamazsın ya da bi güzel posta koyup sonucuna katlancaksın. Düzgün kavga etseler sıkıntı olmaz da adamların sağı solu belli olmuyor. Şöyle yapabilirsin. Bi konuda üzerine geldi yine mesela sende sinirlenip posta koydun tartışma filan ama herkesin önünde olcak sonra diceksin gel çıkışa teke tek yumruk yumruga dovuscez bu konuyu kapatcaz bir daha acilmicak benzeri bi konuşma ile. Zor ama en mantıklı bu gibi geldi bu arada wing Chun á nereye gidiyorsun gerçi sadece Ankara dakileri biliyorum da :)

Hocam İstanbul'dayım. Yani bunu teke tekte patates ederim bana vuramaz bile de sanki ben bunu dövünce mesele kapanacak mı sanıyorsun. Toplayacak arkasında kim varsa sürü halinde gelecek. Wing chun'a yani bizim burada dövüş salonumuz var hocamız bayağı iyi yıllarca kung fu, mma, kick boks yapmış birisi. Bayağı sampiyonluğu vs. de var ismini vermeyeyim. Oraya gidiyorum. Aslında kick boksa gidiyorum wing chun'da temelim vardır kendi başıma çalışıyorum hocamda bazen yardım ediyor.

• Hmm anladım. O yüzden dedim herkesin önünde bu meseleyi kapatalım filan de diye de zor dediğim kısım da bu yüksek ihtimalle yine bulasacak. Kolay gelsin ne diyim. Allah tan bizde öyle birileri yoktu da benimde hesaplaşmam gereken kişiler var gördüğüm yerde indircem ;)

• Kardeş bizim okulda da bu tiplerden vardı.Bende senin gibi sakin sessiz biriyim ama en ufak ters harekette dayanamıyorum.Lisede de böyleydim.Sınıfta bir çocuk vardı, sürekli boş muhabbet yapıp etrafına bulaşan biriydi. Din kültürü sınavımız vardı yanlış hatırlamıyorsam, kitap benimdi arkadaşla beraber çalışıyorduk, aniden kitabı elimden çekti.Ani hareketle deliye dönüyorum.Çocuğa bağırdım "ne yapıyorsun lan it" diye,sonra kitabı elinden çekip yerime oturdum. Tenefüs oldu kapının önünde arkadaşla duruyorum.Sen niye bana artislik yaptın falan dedi.Olum yürü git işine dedim.Baktım bulaşıyor.Kemiklerim sağlam kuvvetliyimdir. Bir sağ bir sol geçirdim buna 2-80 uzattım bunu.Diğer ki gün okula gelmedi, çıkışta bir olay olacağını biliyordum.Çıktım dışarı kapının önündeyken beni gördü.Gel buraya dedi ve üzerime yürüdü, yanında arkadaşları vardı.Bu üzerime gelir gelmez.Bir tane sağ kroşe geçirdim buna yüz üstü düştü yere.Arkadaşlarının üzerine yürüdüm siz misiniz lan bununla gelen dedim.Orada ki arkadaşını da yere uzattıktan sonra diğerleri g.t korkusundan yanaşamadı bile yoksa onları da pert edecektim.Sonra polis falan geldi, eve gittim.O günden beri sesi çıkmıyordu.Yani demem o ki boş tenekeden çok ses çıkar.Sana hiç bir şey yapamaz. Okula bıçak getirmek nedir ya? Okula okumaya gidilir, bela arıyorsa s.ktirsin gitsin.Gazete de okudum matematikte dünya sonuncusuyuz.Böyle dalya..lar yüzünden. Git müdüre söyle, olmazsa polise şikayet et.

• İlk önce müdüre söyle durumu sonra döv eğer böyle yaparsan müdür seni bildiğinden bir şey yapmaz de bana sürekli karışıyor ben dövüşürüm ama dövmek istemiyorum de yeter felan de o uyarır zaten eğer bir şey daha yaparsa indir gitsin.
  • quote:

digerkisi: Hocam bu it bana garanti sıkıntı verir. Yani bıçağı falan takar ama dediğim gibi zerre korkmuyorum aslında da ne yapacakları belli olmuyor bunların. Ulan sorsan bunlardan delikanlıları da yok ya. Tek çözüm sınıf değişikliği gibi gözüküyor ama bizim 1 haftadır derslerimiz boş geçiyor diyebilirim. Bir hocamız nişanlanmış öbürü bilmem ne olmuş yani bütün bu konuların açıklarını kapatmam gerekecek. Birde arkamdan korktu kaçtı faslı var tabi. Abi okula adam alacaksan önce bi tipine mipine bakacaksın böyle itleri sokmayacaksın ya. Zerre yardım etmeyeceğim sınavlarda falan ama. Kalsın atılsın zaten tekrar it. Ait olduğu sokaklara dönsün uyuşturucu mu içer sigara mı beni ilgilendirmez. Göze göz dişe diş ya bu tiplerle uğraşılmaz ama mecbur boyun eğip kendimden faydalandırmayacağım.

Witsel: Hocam sorma şu lise bitsin diye dua ediyorum. Hep böyle itlerde bana denk geldi öğrenim hayatım boyunca ya. Kabahat bende aslından bunların dövüşmekten anladığı falan yok okulun %90'ından daha sağlamım. Bunun gibilerle daha ilk gün tanışırken güç göstermek lazımda dediğim gibi kimseye zarar verecek bir yapım yok. Aslında acımayacaksın böylelerine de neyse. Ne yapsam bilemedim ya.

Türkiye de kalmayı planlıyorsan daha çok göreceksin böyle insanları

• quote:

Orijinalden alıntı: Herlebauld

quote:

digerkisi: Hocam bu it bana garanti sıkıntı verir. Yani bıçağı falan takar ama dediğim gibi zerre korkmuyorum aslında da ne yapacakları belli olmuyor bunların. Ulan sorsan bunlardan delikanlıları da yok ya. Tek çözüm sınıf değişikliği gibi gözüküyor ama bizim 1 haftadır derslerimiz boş geçiyor diyebilirim. Bir hocamız nişanlanmış öbürü bilmem ne olmuş yani bütün bu konuların açıklarını kapatmam gerekecek. Birde arkamdan korktu kaçtı faslı var tabi. Abi okula adam alacaksan önce bi tipine mipine bakacaksın böyle itleri sokmayacaksın ya. Zerre yardım etmeyeceğim sınavlarda falan ama. Kalsın atılsın zaten tekrar it. Ait olduğu sokaklara dönsün uyuşturucu mu içer sigara mı beni ilgilendirmez. Göze göz dişe diş ya bu tiplerle uğraşılmaz ama mecbur boyun eğip kendimden faydalandırmayacağım.

Kesinlikle bu tiplerle aynı havayı solumaktan bile çok mutsuzum. Bir an önce iyi bir üniversiteden yurt dışına kapak atmaya çalışacağım. Sırf bu tiplerden uzaklaşmak için deli gibi ders çalışmaya başladım kardeşim vallahi yarın bir gün benim çocuğumda bunun çocuklarıyla uğraşacak yoksa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Herlebauld

quote:

Kesinlikle bu tiplerle aynı havayı solumaktan bile çok mutsuzum. Bir an önce iyi bir üniversiteden yurt dışına kapak atmaya çalışacağım. Sırf bu tiplerden uzaklaşmak için deli gibi ders çalışmaya başladım kardeşim vallahi yarın bir gün benim çocuğumda bunun çocuklarıyla uğraşacak yoksa.

O dövüşçü hocanla aran iyiyse ona da bi sorsana o ne yaparmış böyle durumda. Tabi amaç burada onun da yardım etmesini sağlamak :D Gaza gelen bir herifse ki sanmıyorum böyle sporları bilen adamlar kolay kolay sinirlenmez, kavga etmez ama önerim onu da bir dinle.

• Ben olsam Müdür Yardımcısı ile bir konuşurum.

Ya da ihbar et bıçak taşıyor.

Sırf kesici ve delici alet taşımak kınama cezası.

Yani derste arama diye gelsinler çocuktan bıçak çıkarsa zaten mimlenir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.