Şimdi Ara

sınıfta kaldım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim öyle arkadaşlarım vardı ki 10 alırsak bazı derslerden türbeye giderdik.
    kendin ettin kendin buldun kasma kendini.
    he burada hocalara saygı yoksa durumun bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 13 Eylül 2007; 19:10:46 >
  • valla ben lisede hiç çalıştığımı hatırlamıyorum ama diploma notum 4.80 idi
    öss e gelince işler değişti.gene hiç çalışmadım ama bu sene 327 aldım ve gene kaldım
  • lise 2 de kalma varmı yaa yenı cıktı herhalde lise 1 de bende tökezledim ama lise 2 de sorumlu gectmıstım
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

lise 2 de kalma varmı yaa yenı cıktı herhalde lise 1 de bende tökezledim ama lise 2 de sorumlu gectmıstım

aynen lise 2de kalma yok kalırsan lise 1 de kalırsın. sorumlu geçersin lise2 de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 13 Eylül 2007; 19:51:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

quote:

Orjinalden alıntı: night_33

lise 2 de kalma varmı yaa yenı cıktı herhalde lise 1 de bende tökezledim ama lise 2 de sorumlu gectmıstım

aynen lise 2de kalma yok kalırsan lise 1 de kalırsın. sorumlu geçersin lise2 de...

o eski sisteme göreydi.şimdi böyle değil işte.
  • Ders olsun,daha kötü şeyler de olabilirdi arkadaşın yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: LebroNTHeKing#23

siz siz olun arkadaşlarınızı doğru seçin derlerdi bana bunu ben yanlış seçmem derdim arklarımı ama oldu bi kere bir arkadaşım yüzünden ki artık kendisini sildim sınıfta kaldım (lise 2 )

Hep bi bahane arkadaşmış diğer kalan arkadaşlarında seni kastedip arkadaşlarımı yanlış seçtim diyodur
  • Gecti artık yeni bi yil yeni arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4n1L -- 13 Eylül 2007; 20:22:03 >
  • saolun yorumlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.