Şimdi Ara

Sınıftaki Kıza onu sevdiğimi nasıl söylerim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lise 4'e gidiyorum ve bu yıl yine sınıflarımız değişti. Bi kız var işte bizim sınıfta ben ondan çok acayip hoşlanıyorum. Ama kızın facesi ve telefonu yok yani onu sevdiğimi yüzüne karşı söylemek zorundayım. Sanırım o da benden hoşlanıyor çünkü yaklaşık 1 haftadır bakışıyoruz. Çok utangaç biriyim lütfen ciddi cevaplar yazın.

• benim yaptigim hatayi yapip direk seviyom len deme.arkadasca meraba ben bilmemne diyip konuşun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

benim yaptigim hatayi yapip direk seviyom len deme.arkadasca meraba ben bilmemne diyip konuşun

söylemeyi unutmuşum kızı tek bulamıyorum hep arkadaşlarıyla beraber oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28Banned

benim yaptigim hatayi yapip direk seviyom len deme.arkadasca meraba ben bilmemne diyip konuşun
    Bitane 100-150 liralık bir telefon al , Sonra turkcell bayiye git bir tane hat al . Okula gidince kıza ver telefonu akşam numarayı ara sevdiğini söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caps-Lock

Bitane 100-150 liralık bir telefon al , Sonra turkcell bayiye git bir tane hat al . Okula gidince kıza ver telefonu akşam numarayı ara sevdiğini söyle

çok mantıklıymış başka öneriler verin lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedikovalayankelebek

quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

söylemeyi unutmuşum kızı tek bulamıyorum hep arkadaşlarıyla beraber oluyor

Alıntıları Göster
    kolun uzunsa onu tanıyanlardan ev telefon vs. al sabahları onun yolunda karşısına çık merhaba merhaba felan okula beraber gidin bi zaman sonra da onu bişey içmeye yada yemeye falan götür biraz öyle takıldıktan sonra evine çağır film izleyin bi süre ardından hoşlandığını söyle
    bu işler zamanla olur pat diye söylersen faka basabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

kolun uzunsa onu tanıyanlardan ev telefon vs. al sabahları onun yolunda karşısına çık merhaba merhaba felan okula beraber gidin bi zaman sonra da onu bişey içmeye yada yemeye falan götür biraz öyle takıldıktan sonra evine çağır film izleyin bi süre ardından hoşlandığını söyle

ne güzel anlatmışsın. ama zaten evimiz birbirine yakın olsa dediklerini yapardım heralde.
  • quote:

quote:

ne güzel anlatmışsın. ama zaten evimiz birbirine yakın olsa dediklerini yapardım heralde.

Alıntıları Göster
    biraz özel konşabilirmiyiz de okul çıkısında ögle arası

• quote:

Orijinalden alıntı: pezdum

biraz özel konşabilirmiyiz de okul çıkısında ögle arası

peki konuşmaya nasıl başlamalıyım?
  • kedikovalayankelebek kullanıcısına yanıt
    ona olan duygularından başla işte
  • quote:

ama onunla özel bişey konuşacağımı söyleyemem ki kızla zar zor bakışma cesareti buluyorum zaten. özgüvenim düşük. şimdi evdeyken bunu söyleyebilirim diye düşünüyorum ama okuldayken bi b*k yapamıyorum.

• quote:

quote:

ama onunla özel bişey konuşacağımı söyleyemem ki kızla zar zor bakışma cesareti buluyorum zaten. özgüvenim düşük. şimdi evdeyken bunu söyleyebilirim diye düşünüyorum ama okuldayken bi b*k yapamıyorum.

Alıntıları Göster
    En kısa yol: Çıkar akıllı tahtaya vur

• quote:

quote:

onun okula doru gittiği yolda 2-3 dakka mesafe kala yakala onu normal sohbet etmeye çalış evinin önüne gitmene gerek yok
  • quote:

quote:

quote:

onun okula doru gittiği yolda 2-3 dakka mesafe kala yakala onu normal sohbet etmeye çalış evinin önüne gitmene gerek yok

Ama okula benden önce veya sonra geliyor onu yakalayamam. Acaba çantasına şu şiiri yazıp koysam nasıl olur? :

Seni anlatabilmek seni.
    İyi çocuklara, kahramanlara.
    Seni anlatabilmek seni,
    Namussuza, halden bilmeze,
    Kahpe yalana.
    Ard- arda kaç zemheri,
    Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu
    Dışarda gürül- gürül akan bir dünya...
    Bir ben uyumadım,
    Kaç leylim bahar,
    Hasretinden prangalar eskittim.
    Saçlarına kan gülleri takayım,
    Bir o yana
    Bir bu yana...
    Seni bağırabilsem seni,
    Dipsiz kuyulara.
    Akan yıldıza.
    Bir kibrit çöpüne varana.
    Okyanusun en ıssız dalgasına
    Düşmüş bir kibrit çöpüne.
    Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin,
    Yitirmiş öpücükleri,
    Payı yok, apansız inen akşamdan,
    Bir kadeh, bir cigara, dalıp gidene,
    Seni anlatabilsem seni...
    Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır
    Üşüyorum, kapama gözlerini...

• aman Allahim bu siir mi

saka saka
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

aman Allahim bu siir mi

saka saka

şaka şaka ee sonra?
  • Gerçekleri yazıyorum :

Daha 2 haftadır tanıdığın ve sorsak göz rengini bile bilemeyeceğin birine

"Seni seviyorum"demek ne kadar mantıklı?
  • Seni seviyorum deme hemen ilk başta muhabbeti kurmalısın sakın öyle bir hataya düşme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

Seni seviyorum deme hemen ilk başta muhabbeti kurmalısın sakın öyle bir hataya düşme
    Kızla muhabbetin yoksa dersler ya da ödevler hakkında bir şey sorma seni inek biri sanabilir. Kızın ilgi alanlarını falan öğrenmeye çalış arkadaşlarından onlarla ilgili bir şey sor. Biraz muhabbetiniz olsun konuşurken yüzüne bak ama gözlerini hiç ayırmadan direkt gözünün içine bakarsan haliyle rahatsız olabilir. Sonrasında kızı okulun yakınlarında bir cafe ye falan davet et bir şeyler içermiyiz diye sor olacağı varsa olur zaten
  • Ayni siniftaysan sakin cikma teklifi etme sonu hep kotu oluyo bknz:ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 29 Eylül 2013; 20:54:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.