Herkese merhaba windows 10 da saçma sapan bir sorunla karşılaştım bugün; Çift pencere simge durumunda iken görev çubuğunda klasörün üzerine geldiğimiz zaman açılır pencere şeklinde çıkan önizlemelere tıklanmıyor. Dosya gezginide, opera'da, chrome'da vb. yani tüm dosya işlemlerinde o küçük önizlemeye tıklanmıyor dosya büyümüyor. Şimdiye kadar çözüm için yaptıklarım 1- Explorer.exe ve windows gezgini defalarca yeniden başlattım 2- sfc/ scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth vb... komutları yazıp denedim 3- Kayıt defterindeki NumThumbnails ve Advance değerlerinin tüm kombinasyonlarını denedim (0-1, 0-0, 1-1, 1-0) 4- NumThumbnails i silmek 5- Ayarlardan Peek özelliğini açıp kapatmak 6- Windows güncelleme geri alma işlemi yapamadım hata veriyor 7- Başka bir kullanıcı hesabı oluşturup denemek, o hesabı yönetici yapıp denemek Not: Önizleme özelliğini kapattığım zaman liste şeklinde açılıyor pop-up onlarada tıklanmıyor. Arkadaşlar çözümleriniz sistem geri yükleme ve PC sıfırla dışında olursa daha çok yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkürler... Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim |
Bildirim